...vé jsme se políbili...a v tom polibku byl žár, jaký jsem dlouho nepoznal. Po několika tancích (aby to Jirka s Pavlou hned nepoznali) jsme si dali i několik neviných tanečků my. Tiskl jsem ji k sobě, co to šlo a stále mi to bylo málo...Aniž bych to čekal (a vlastně, možná proto, že jsem tam byl tak krátce), mi do ucha zašeptala: "Zítra ráno v půl osmé jsem u tebe." To byla dobrá zpráva, protože můj spolubydlící byl v tu dobu už na kolonádě. Než přišla, ješt... celá povídka |
...v pozoru a byl připraven k akci. Při té skvělé hře jejích úst a mého ptáka si zase dráždila prsty svůj poštěváček a několikrát jimi i vnikla do kundičky. Viděl jsem jak její prsty jsou celé lesklé a mokré od voňavé tekutiny. Když byla spokojena s velikostí a tvrdostí vyndala si ho z pusy a slastně začala škemrat, abych jí ho tam konečně strčil. Otočila se ke mně opět zády, jako když jsem ji lízal a vyšpulila na mě svůj zadeček. Neváhal jsem ani chv... celá povídka |
...a záda a mě strhl na sebe, sama jsem jej vzala do dlaně a nasadila ho do své dírky. Pronikl mne celou a já cítila, jak šílím. Navlékám se na něj a on drží mé boky a doráží ještě víc. Je to úžasné. Jako v transu se nad ním skláním. Cítím, jak se ve mě nadouvá a tuhne a pak se prohnu v zadech a křičím rozkoší. On spokojeně funí a hraje si s mými bradavkami a plní mé lůno příjemně horkým spermatem, až cítím jak jsem plná, že to ze mne mírně vyt... celá povídka |
...jsem vešel do domku. Babička s dědou mě srdečně přivítali. Jaké bylo moje překvapení, když jsem spatřil i svou tetu Jitku, nejmladší máminu sestru, která se po nedávném rozvodu nastěhovala i se svým desetiletým synem Romanem zpět k rodičům. Po tomto uvítání mě usadili v kuchyni a teta chystala něco na jídlo. Měl jsem teď možnost si ji nerušeně prohlédnout. Na svých třicet roků ani nevypadala. Její kratší světlé vlasy lemovaly podlouhlý obličej, pod ... celá povídka |
...čitelku Hauzrovou a měla nás učit matematiku.
My kluci jsme to uvítali a holky jí začali závidět naši pozornost. Během prvního pololetí si získala celou třídu mírnými písemkami a skoro žádným zkoušením. Blížil se konec pololetí a my se doslechli odkud k nám vlastně přišla. Věděli jsme, že dojíždí z nedalekého města, ale nevěděli jsme, že tam byla asi před dvěma roky vyhozena ze střední školy pro intimní vztah k žákům. Jakmile jsme se to my kluc... celá povídka |
...eska. Po zase docela dlouhé chvíli mi zajela rukou pod tričko a hladila mě pod ním, kde se jen dalo. Můj pyj už byl ve svém největším stavu a toto vzrušení mě donutilo udělat takovou drzost, jak jsem to tehdy považoval, že jsem s velkými obtížemi nakonec úspěšně rozepnul Petrově matce podprsenku. Zareagovala tak, že si sundala blůzku a já jsem nemohl jinak, než z ní stáhnout její podprsenku a chytit rukama její ňadra, která byla ještě docela pevná a odhaduji... celá povídka |
...il cestu a svého ptáka zarazil dovnitř! Karla zavyla, ale v majiteli toho penisu se nemohla zmýlit. Poslední sel Emil, který se už přestával ovládat. Místo toho, aby penis jen na chvilku zasunul do pochvy a nepohyboval s ním, Emi1 začal ihned divoce přirážet. Po chvíli vrcholil a vystříkal se do Karly.
"Promiňte, pánové," omluvně se usmál, "za tohle může příroda. Ostatně jsem už od dnešního rána nesouložil!"
"Ty chlípné a nenasytné zvíře," teatrálně vyk... celá povídka |
...si, jak mu ho vykouřím pusinkou.
Vášnivě jsme se líbali a pak do mne pomaloučku pronikal, bylo to nádherné. Jezdil ve mně nejprve zvolna a pak zrychloval. Oba jsme křičeli nesmyslná slov, když jsme cítili, jak to na nás přichází.
Měla jsem orgasmus poprvé v životě, ale bylo to nádherné. Cítila jsem jeho teplé semeno na břiše, chvíli jsme nehnutě leželi a potom se pomalu začali oblékat.
V duchu jsem si říkala, kolikrát jsem si představovala, jak se s ním ... celá povídka |
...a pro tričko pohozené na zemi, aby opět zahalila své tělo. On však jejího předklonu využil, v momentu jí rozepnul zip u riflí a stáhnul je i s kalhotkami až ke kolenům. Znemožnil jí tak jakýkoli pohyb nohama, pevně sevřel její ňadra a přirazil ji nahou zadnicí na svůj rozkrok. Svíjela se v jeho náruči, ale neměla sebemenší šanci uniknout. On rychle vylovil z kalhot svůj mohutně ztopořený penis a špičku žaludu přiložil na její pohlaví. Ve stejné chvíli,... celá povídka |
... se linuli nejroztodivnější zvuky od sténání až po jemné výkřiky. Obkroužil jsem poprsí, pošimral bradavky a postupně sjížděl k pupeční jamce, kam se mi kostka skoro skovala. Jemně jsem jí vystrčil a pokračoval, ještě níž až ke tvé vzrušením se lesknoucí vyholené lasturce, kde jsem nechal poslední kousky ledu sjet až na postel.
Nejspíš ses třásla vzrušením, a tak jsem se k tobě přitisknul, začal tě líbat a laskat rukou až jsme se začali milovat.... celá povídka |