...dole.“
Chystal jsem se zajet jí rukou do kalhotek, ale sevřela mi pevně ruce.
„Počkej,“ řekla a z ničeho nic mě políbila na ústa. „Dozvíš se to, ale napřed hádej.“
Bál jsem se, že tahle dráždivá konverzace mě velmi brzy přivede k orgasmu, což jsem nechtěl. Ale zatím se tak nestalo.
„Myslím, že tam najdu tenký tmavý proužek, těsně kolem té tvé štěrbinky,“ hádal jsem.
Nadzdvihla se a sama si kalhotky svlékla. Její chloupky měly barvu sv... celá povídka |
...í jsme proto spíš běželi, smějíc se a dohadujíc, kdo se půjde dřív zahřát do sprchy. Vyhrála jsi. Já zatím svařil trochu červeného vína a nesl ho do pokoje, který byl v podkrovním bytě zároveň i ložnicí a pracovnou. Sotva jsem vstoupil padl mi zrak na Tebe….Ležela jsi zavinutá pouze v osušce a kapičky vody stékaly po Tvém mokrém těle. Nerada se utíráš, věděl jsem to už tehdy. Podívala jsi se na mě zvláštním pohledem a poprosila mě o trochu vína. ... celá povídka |
...milovat, ale poslední dobou tu byl ten pocit, že on stárne zatímco ona je v nejlepších letech. Nevěděla kde se tady vzal ten anděl s čertem v těle a nehodlala po tom pátrat. Stejně by na to nemělamoc času - její milenec se převrátil na záda a tím nad ním získala ženskou moc. Tuhle polohu milovala pro lehké dosažení orgasmu a náhle jí bylo jedno, že její postava není zrovna výstavní - hlavně jemu to bylo jedno.
Nasedla na něho a začala pomalou jízdu. Hladila ... celá povídka |
...i pusu a nechala se jazykem hýčkat, zároveň objala Katku, která teď seděla proti ní a obě si navzájem pomáhaly k druhému orgasmu. Já se všemi silami soustředil na vlhkou sliznici nad mými ústy a snažil se nedat jí ani chvilku k oddechu. Růžové třásně se rad podvolily pohybům mého jazyka a Janin clitoris mu přes jejich okraj brzy přišel naproti. Měl jsem se také co držet, po tom počátečním divadle jsem byl dost vzrušený a tak jsem začal cítit, že už to n... celá povídka |
... dní toužíš a čeho se ti nedostává.
Položím se na dřevěnou podlahu lodi a vychutnávám žhavé slunce. Náhle ke mě přistoupíš a zašeptáš, jako kdyby jsi se bál odmítnutí,jestli mě můžeš natřít olejem. Tak strašně toužím po tvých dotycích, že jen mlčky kývnu a ty mě lehce masíruješ. Pomalu sklouzneš na má ňadra se vztyčenýma bradavkama, jsou tak rozpálené že je začneš sát a mnou projede ta ona známá lavina vzrušení. Rozepínám ti kalhoty... celá povídka |
..., že si mám jít pro kamarády k nim do chaty, že maj za deset minut budíček, vstal ses a vzal si boty. Skočil sem si pro pomoc k Zimčovi a běželi sme asi o tři chatky dál. Našli sme je tam oba dva s nějakejma holkama v posteli, ani neprotestovali, když sme je nešetrně vzbudili a v rychlosti jim vysvětlili situaci. Oblíkli se a rozloučili se svejma spolunocležnicema. Poslal sem je napřed. Zajímalo mě jak věděj, kde mě maj hledat. Dozvěděl sem se, že za nima přišla ... celá povídka |
...ucítila příjemnou vůni. Samozřejmě, že se mi Štěpánka nepochlubila, že je to afrodisiakum a tak hlavně nebudu vysušená mezi nohama. Cítila jsem její ruce, jak přejíždějí po mých zádech dolů a svůj pohyb zastavují až na stehnech nebo mezi hýžděmi, instinktivně jsem se uvolnila a nabídla tak Štěpánce cestu až na kundičku. Skoro okamžitě jsem si uvědomila, jak si hraje s mými stydkými záhyby, vstupuje do mně a probouzí můj poštěváček. Ještě si mě... celá povídka |
...m viděla Sisi s Gerdem, jak leží na posteli v pozici 69. Zatímci Sisi mu ústy a jazykem zpracovávala penis, mohla jsem vidět, jak on jí roztáhl přirození, masíroval jazykem její poštěváček a občas zajel jazykem do její mokré dirky. Víc jsem toho nestačila pozorovat, protože Hans mě jemně položil vedle nich na postel a klekl si nade mě. Svůj stojící penis mi dal před ústa a já jej bez odporu začala opracovávat rty a jazykem. Mezi nohama jsem cítila, jak jeho ja... celá povídka |
... povalila mě zpátky na záda a začala si na mě sedat s tím rozdílem, že tentokrát držela můj pyj stále v ruce a už už ho zase zasunovala do svojí vagíny. Byl to zvláštní pocit. Cítil jsem se jako omilovávaný, když jsem viděl pohybující se siluetu horní půlky těla matky Petra a já jsem byl v ní! Tentokrát už jsem vydržel o poznání déle a když jsem začal trochu víc hekat, tak mi řekla: „Postav se ke kraji postele“. Postavila se na čtyři, roztáhla zadn... celá povídka |