...apky té tekutiny, kterou měla tolik ráda. Vzápětí na to Jakub na oplátku svým jazykem, který hltal milostnou šťávu z její jeskyňky prodlužoval slast , jenž vládla v Kristýně.
Potom si lehli vedle sebe, přitulení jako malé děti a líbali se. Hráli si s jazyky a prožívali si odcházející vyvrcholení. „ Tak co miláčku, prádlo se ti asi líbí, nemám pravdu?“ Zeptala se Kristýna. „ Prádlo je skvělé, udělala jsi dobře a tvá vyholená beruška je ješt... celá povídka |
... sex chuť.
Moje doktorka patřila do skupiny žen, které anální sex praktikují a pravidelně provozují. Sotva jsem k ní přišel, tak povídá: "Minule jsi zapoměl na moji prdelku. To se ti příště už nesmí stát. Musíš se o ni starat stejně důkladně jako o kundičku." Na potvrzení slov si lehla na stůl a dala nohy od sebe. Neváhal jsem ani chviličku a poklekl mezi ně. Rukama jsem mnul půlky a pomalu je dával od sebe. Mezi nimi na mě vykoukla doktorky kávová dírka... celá povídka |
...ek, tak stopětasedmdesát výšky s černými krátkými vlasy nahoře s pleší. Hustý knír, kulaté tváře a větší bříško, které napovídalo, že má dobrý apetit. Měl na sobě bílé tílko, které těsně obepínalo jeho bříško, valící se přes volné tepláky a mezi nohama se mu rýsoval jeho pták, volně se klimbající ze strany na stranu. To bylo něco pro mě. Hned se mi v hlavě rozjel perverzní scénář a já ucítila jak vlhnu. Asi si všiml kam zabloudil můj po... celá povídka |
...ou i krátce vystříkla, věděl, že je dokonale uspokojena, stočí se do klubíčka a bude oddychovat vleže na boku.
Teprve nyní bude moci dát ochutnat slasti soulože i svému ocasu, který byl naběhlý a zvlhlý jejími šťávami. Několika vláčnými tahy po ocasu si jej připravil do pozoru, kapičky ze svého žaludu rozetřel po špičce a pak i po zadní dírce Bety.
Ta vnímala jeho přípravy a sama si jednou rukou roztáhla půlky tak, aby jeho ocas do ní mohl lépe vklouz... celá povídka |
...leně dýchat, naposledy mi labužnicky olízla uzdičku, klekla si na postel zády ke mně a vyšpulila na mě svou macatou rozchlípenou kundu.
Mrdej! Zmrdej mě, lásko! Roztrhni mě svým ocasem tu nevěrnou díru!
Zarazil jsem se do ní, až to mlasklo. Ječela rozkoší a vyrážela neuvěřitelné oplzlosti. Nikdy předtím to nedělala. Byla tak mokrá, že jí milostná šťáva pršela po stehnech. Naposledy jsem zařval jako rozzuřený býk a začal jí bombardovat pochvu horkým s... celá povídka |
...
"To koukáš, co?"
Přitáhl jsem si ji a polaskal její hladkou kůžičku. Nebránila se, ale naopak jí vystrčila proti mně a nechala si laskat visící pysky. Jeden byl v rýze, ale několikrát jsem zajel dovnitř jazykem a vyprostil ho. To ji pěkně rozrajcovalo. Přitáhl jsem si ji, chytil za veliké pysky. Roztáhl od sebe až zavzdychala a zarazil jazyk do její zvlhlé kundičky. Lízal jsem a neustále směřoval nahoru k poštěváčku. Po chvilce jsem cucal vztyčený poště... celá povídka |
...lehčila. "Jestli nechcete dobrovolně, tak vám pomůžu." Řekla a už stahovala Jirkovi kraťasy. "Ten je pěkně velký," vykřikla překvapeně. "Honzo, je ten tvůj taky takový?" zeptala se zvědavě. Honza neváhal a vytáhl svůj penis s kalhot. V délce se mohl Jirkovo penisu rovnat. Iveta vzala oba penisy do rukou a přitiskla se ke klukům tak, že se jim penisy otíraly po jejích legínách. "Jak se vám to líbí?" zeptala se. Odpověď mohla tušit, protože oba penisy se ještě... celá povídka |
...ral, na její krásná prsa a pěkně tvarované tělo. Nikdy před tím jsem nahou dívku neviděl, ale přesto jsem cítil podivný tlak v kalhotách. Ostatní dívky se již začali také svlékat a já se do toho pustil také. Všechny se po mě dívali a prohlíželi si mně, zvláště, když jsem z kalhot vyndal můj penis, který byl nějak velký a tvrdý, než normálně. Učitelka nás ale rychle zavedla do sprch a řekla, ať se omyjeme. Po umytí jsme se všichni opět sešli v šat... celá povídka |