...vým hbitým jazýčkem. Můj penis čněl jako nikdy předtím a byl zduřelý až to skoro bolelo. Ale Yukiko to asi nestačilo a tak ho vzala do pusinky... Masírovala jej rty a strkala si ho až do krku. Já ji hladil po vlasech a tlačil jí hlavu do svého rozkroku. Klečela na kolenou a prohýbala záda jako kočička. Stejně tak spokojeně předla. Kroužila po mém žaludu jako vývrtka a masírovala mi rukou varlata. Divoce můj penis sála a v pusince mi přetahovala předkožku jaz... celá povídka |
...ity a já ucítil, že již dále nedokážu odolávat kouzelnému stisku jejích dlaní. „Dívej se…“, stačil jsem ještě v poslední chvíli vykřiknout a pak už se z mého k prasknutí plného přirození začaly hrnout neskutečné přívaly hustého semene. „Pane bože!“, vyjekla Pavla, když její obličej zasáhly první dva prudké výstřiky, které jí teď stékali po tvářích, podobně jako ještě před chvílí ty velké slzy. Mé zdaleka ještě nefungující plíce... celá povídka |
...í horké pochvy. Jednou rukou si mě v sobě přidržela, druhou mi uvolnila kalhoty, když sklouzly dolů, spojila obě ruce na mém zadku. Stále víc a víc se rozkročovala, já se dostával hlouběji. Vycházela mi trhaně vstříc a zajíkala se, připadalo mi, že ještě nic tak fantastického jsem nezažil. Pak se mě chytla kolem krku, jako by se obávala, že ji přestanou poslouchat nohy. S hlavou na jejím rameni jsem v ní pumpoval rytmicky penisem jako pístem a mé napětí se r... celá povídka |
...díků přisedla ke stolu. Objednal jsem jí jídlo, které s chutí snědla. Po kávě jsme pokračovali v započaté cestě a hovoru. Zběžným pohledem jsem zaregistroval čisté kalhotky a rovněž vůně byla mnohem příjemnější. Jitka se snažila ještě jednou děkovat, ale mávnutím ruky jsem ji umlčel a dálnice před námi ubíhala v příjemném hovoru.
Přítomnost mladého, vonícího dívčího těla ve mně ale začala probouzet mé mužství a Jitka si brzy všimla boul... celá povídka |
...ém a že musí hned přijet do Prahy. Marek byl dost naštvaný, že ho tahají z dovolené, ale co mohl dělat a tak se sbalil a že přijede večer. My jsme ještě s Jitkou usnuli. Jitka se probudila v 9 hodin a tak do mě strčila, abych se probudil, že by jsme už mohli jít na pláž. Já jsem souhlasil, ale se vstáváním jsem musel počkat, protože mi po ránu pěkně stál penis v pozoru, a tak jsem Jitce řekl, že budu ještě chvíli ležet. Ona však byla jiného názoru a nohou... celá povídka |
...ko nůž do másla.
Jakmile jsem tvrdě přirazil, ozvalo se z jejích úst tiché vzdechnutí. Trochu jsem zrychlil a ona se opět zmítala v druhém orgasmu. Ale nebyla sama, po chvíli jsem sám ucítil záškuby ve svém bucharu a nato jsem jí naplnil studánku svým horkým mlékem.
Chvíli jsme oba leželi bezvládně, ale potom se zvedla a přičapla si nade mě a vsunula si kolík do horké jeskyňky. Zřejmě chtěla určovat tempo sama. Jezdila na mně jako jezdec na koni.
Tato pol... celá povídka |
...o nejhlouběji.
Jeden prst jemně zasunul do análního otvůrku, dva do pochvy a jazykem a rty se věnoval naběhlému poštěváčku. Ona ho pevně chytla za hlavu a tlačila si ji do svého rozkroku. Vše pro ni bylo tak slastné a příjemné, že se za chvilku dostavil první orgasmus.
Začaly jí vytékat z pochvy milostné, šťávy lásky a on je všechny slízal.
Po ohromujícím orgasmu zůstala ležet na sedačce úplně bezvládná. Vzal ji do náruče a odnesl do ložnice, polož... celá povídka |
...sem byl naučený, pohladil jsem ji prsa a její bradavky ztvrdli vzrušením. Chtěl jsem jí dráždit i níž, ale tam kupodivu úřadovala Alice. Nejdříve rukou, ale potom začala svou malou sestřičku pečlivě lízat. Obě byly jak v extázi. Přestal jsem líbat Janu, která si se zavřenýma očima užívala se svou sestrou. Ta klečela u postele a vylizovala Janin klín. Slezl jsem z postele a obešel klečící Alici. Pomalu jsem do ní vsunul penis ze zadu, na což reagovala kývav... celá povídka |
... ruky jeho úd. "Ten je, co ?" Smála se na mě. Nevěděla jsem, co mám říct a tak jsem mlčela a pozorovala rouku Brigit, jak si začala hrát s Johanovo penisem. Jezdila po něm nahoru a dolů. Náhle se Johan ke mě naklonil a jeho rty políbily moje prsa. Jeho ruce mě oblajy kolem ramen a jeho ústa mi líbala bradavky. Ty se mi rychle postavily, jak jsem byla ihned vzrušená. Najednou mě uchopila Brigit za ruku. Nechala jsem jí, aby moji ruku vedla mezi Johanovo nohy a náhle se moj... celá povídka |