...ovídali si o škole. Po chvíli se Roman podíval na hodinky a řekl, že už musí odjet. Rozloučili jsme se tedy a on odešel. Jen co se zaklaply dveře, setkaly se s Robertem naše pohledy a vášnivě jsme se na sebe vrhli. Nezdržoval se ani svlékáním, jen si rozepnul kalhoty, já jsem mu pomohla stáhnout slipy a vyhrnula jsem si sukni až do pasu. Pak mě rychle zvedl, donesl k psacímu stolu a položil mě zády na něj. Mé nohy si zapřel o svá ramena a jen tak bez ochrany do mě... celá povídka |
...keď mi nebolo celkom jasné, o čo jej ide. Tak som sa aj ja jemne usmial a zašiel som ešte ďalej, okato som sa zahľadel na jej prsia a znalecky pokýval hlavou na znamenie obdivu. Prijala to absolútne bez rozpakov a naviac si jazykom oblizla hornú peru - veľmi pomaly a ľahúčko, akoby chcela, aby ten pohyb trval večne. Takúto reakciu som nečakal a musím povedať, že ma prekvapila. Než som sa spamätal, moja neznáma sa zdvihla a pomalým krokom zamierila k dverám s nápisom WC.... celá povídka |
... se do té horké ždímačky až po koule. Markéta těžce dýchala a občas zasténala, když prirazila svou pánev na můj tvrdý kůl. Potom jsem ucítil jak se jí kunda stahuje a ždímá z mého nástroje úplně všechno. Vykřikla vzrušením a musela prožívat stějně krásný orgasmus jako já, když přijímala všechno semeno, které jsem do ní vystříkal. Chvíli jsem ještě vrtěl svým pérem v ní, a potom jsem ho výtáhl, abych na jeho místo zasunul svůj prst. Byl cel... celá povídka |
...líbat. Neměla sice obrovská prsa , byla taková akorát do ruky, ale co jí chybělo v prsou měla v zadku, v životě jsem neviděl hezčí zadek na světě.roztáhla nohy a já sem hned zalehl na ni. Byla nádherně vlhká,takže nám to šlo nádherně,poprvé jsem byl během pěti minut hotov,pak jsme se vyměnili ona si vlezla nahoru a převzala iniciativu,přirážela pomalu a postupně zrychlovala a pak opět zpomalila , prostě byla hodně zkušená a dávala to jasně najevo, když u... celá povídka |
...ou mezi své nohy a to už jsem nevydržel. Rozepnul jsem montérky a osvobodil svůj úd. Vzal jsem ho do ruky a začal masírovat. Bylo to tak dráždivé, přihlížet, jak se ta dívka mazlí sama se sebou. Měla nohy pokrčené a kolena rozevřená. Neviděl jsem jí mezi ně, ale pochopil jsem, že se mezi nimi hladí. Občas si strčila prsty do ruky a olizovala je. Byl jsem jako přibitý na místo. Pohyboval jsem jen jednou rukou, kterou jsem si masíroval penis. "Líbí se to šmírova... celá povídka |
...í jiné řešení, než ho osvobodit. V jízdě to není jednoduché, ale já už to dovedu docela zručně. Levačkou držím volant, pravou rozepnu zip, stáhnu gumu slipů, lehce narovnám ptáka a uvolním přiskřípnuté chloupky. Penis je celý div ne přelomený. Lehce ho narovnám a v dlani mačkám na hlavičce s předkožkou, takže žalud sám zajíždí dovnitř. Onanuji tak desítky kilometrů.
Cítím jak je můj čurák plný, ale nemohu se na něj moc dívat. Okolní krajina... celá povídka |
... jí to dělá dobře. Jedním okem na mě šibalsky mrkla, zkřížila nohy na Johanovo zádech a začala pohybovat zadečkem nahoru a dolů. Sténala při tom jako posedlá. Jeho zadek se pohyboval k Bridit a od Brigit stále rychleji a rychleji, až dospěli oba k orgasmu. Křičeli při tom rozkoší, že jsem myslela, že zboří celý dům. Když pak odešli do koupelny se umýt, odešla jsem potichu z jejich pokoje do svého. Převlékla jsem se na spaní, protože jsem myslela, že to t... celá povídka |
...bylo dobře? Někoho, kdo nebude... Dál jsem nestačila rozvíjet své úvahy, protože se ozval zvonek.
To ostré zadrnčení teď pro mě bylo rajskou hudbou a letěla jsem otevřít, ani jsem nepomyslela na zloděje či jiná podobná individua. Mladý muž za dveřmi se usmíval a očividně mel už pod čepicí. Neznala jsem ho.
"Šťastný a veselý!"
A než jsem se nadála, objímal mne a líbal. A nebyla to žádná sterilní novoroční pusa z povinnosti, byl to pořádný a zkušen... celá povídka |
...ikrát ji kousl do bradavky přes látku.
Jak ty to krásně umíš, zašeptala. Ty mi doslova čteš myšlenky. Víš, tohle je taková moje zvláštnost. Mám v klidu ploché bradavky, ale když se vydráždí, tak jsou z nich pěkný hroty. Poprosila bych tě, aby sis sedl do obýváku a já se zatím pro tebe připravím. Podíval jsem se na ni. Kozačky, ale nenechala mě dopovědět. Můžeš se spolehnout, bude to pro tebe dráždivé.
Po několika minutách přišla a doslova mi vyrazi... celá povídka |
...al ve vyprávění. Její ruka mezitím nahmatala můj penis a začala ho hladit. Už jsem se přestal na příběh soustředit, protože moje krev z mozku se začala přelévat do úplně jiných míst. Na Janě bylo vidět, že už ani pokračování nepotřebuje, snad ho ani neslyší. Plně se věnovala mému pohlaví. To reagovalo velice rychle; měl v paměti ještě zážitek ze sprchy. Nechal jsem ho tedy v jejích ručkách a začal jí líbat na horní části těla. Úplně všude. Za... celá povídka |