...k ukazováček vrtí bez cíle, ale pak zamíří ke Géčku a začne si tam sním pohrávat. Petra se začíná kroutit, pohrávat si jednou rukou se svými prsy a druhou sjíždí k mému rozkroku. Uchopí mého hada a začíná ho honit. Chvíli ji nechám, ale jakmile pociťuji, že se začínám soustřeďovat jen na něj, zastavím ji, musím se taky trošku šetřit na víkend a soustředím se na její Géčko. Na Petře je vidět že už jen chvíli a dosáhne zachvění země, na chví... celá povídka |
... Do kanceláře přišla sekretářka šéfa, donesla nějaké papíry a cosi říkala. Ale já ji vůbec nevěnoval pozornost. Myslel jsem totiž jen na jedno. Byla to pěkná ženská, po čertech pěkná. A moje koule se při pohledu na ni jen nadýmaly. Cítil jsem, že to nevydržím a budu muset stříkat. Zatímco ona mi neustále něco se zaujetím říkala, vstal jsem, rozepnul kalhoty, vytáhl ptáka a během pár vteřin jsem všechno vypustil na stůl. Pár kapek dolétlo až na sukn... celá povídka |
... tak to rázně ukončila. Zvedla se, přistoupila ke křeslu, o které se opřela. Vystrčila zadeček a lehce s ním zatřepala. Podívala se velmi smyslně, olízla si rty a říká. „Na něho zbyly jenom dva otvory, vyberte si hoši“.
Volba byla jednoznačná, co umí její jazyk, rty a zuby jsme už věděli. Lákala nás kakaová puklina v krásně tvarovaném zadečku. Už jsem u ní klečel a nejprve jazykem zkoumal její taje. Jako všechno na jejím těle krásně voněla. S pom... celá povídka |
...ěli. Nevšímal sem si jich a vydal se k chatce. Když sem je míjel, jedna mě oslovila. Jsem slušně vychován (a ještě mi připomínala Terri), a tak sem se s ní dal do řeči. Začala nám být zima, pozvala mě k sobě do chatky. Šel sem s ní z výše zmíněného důvodu. Byla na chatce sama. Posadili sme se ke stolu a začali si povídat. Po chvíli sme měli sucho v, a tak rozdělala flašku vína, kterou si chtěli s holkama vypít.
Chvíli sme si povídali a neustále jsme pop... celá povídka |
...amena, zajede rukama niz a zmackne tvoje nabehle a tvrde bradavky, masiruje ti je a ty jenom citis tu slast a jak do tebe ze zadu narazi jako buchar silny chlap, kteremu ty ses cela odevzdala a ted uz nelitujes toho, ze si mu nabidla k osoulozeni sve mlade telo a hlavne svou nadrzenou jeskynku.
Najednou z tebe vytahne svuj nastroj rozkose a slasti, roztahne ti pulky a ty jenom citis, jak se do tebe dere jeho nabehle muzstvi a citis jak ti praska prdelka pod tim hroznym tlakem. Ale zacina se ti ... celá povídka |
...cas i v ústech, zapojila do toho i zuby a jemně ho kousala dodnes, když si vzpomenu na její kuřbu, ucítím v rozkroku příjemné chvění.
To však bylo všechno.
Pochva byla uzavřena panenskou blánou a do ní mi nedovolila vstoupit.
Znovu a znovu jsem se pokoušel přivést ji svým jazykem k šílenství, při němž člověk ztrácí kontrolu nad sebou samým. Kolik mého spermatu spolykala, kolik její šťávy vyteklo do mých úst, ale jakmile jsem přiložil svůj ocas ke kund... celá povídka |
... minuty a já chtěli více. Ona se při to stále dívala na televizi, jako by se nechumelilo. Zkusil jsem tedy zajet rukou mezi její nožky, zle nedovolila mi. Nechala mě ale hladit a třít její kozičky. Párkrát jsem ji tam štípnul trošku více, protože trošku sykla. Při to mě ho znova začala honit a zadívala se mi přimo do očí. Upřeně se mi stále dívala do očí a honila a honila. Snažil jsem se hrát s kozičkami, ale moc mi to nešlo. Po několika minutách jsem cít... celá povídka |
...vzala můj pyj, který byl už k prasknutí a navedla ho správným směrem. Začal jsem do ní pronikat víc a víc a stále jsem nemohl věřit, že právě dělám to, co dělám. Během několika minut velmi intenzivního milování jsem měl erekci. Poznala to. Já jsem si lehl vedle ní a i když venku už byla úplná zimní tma, bál jsem se otevřít oči. Snad deset minut jsme tam jen tak nehnutě leželi, když v tom mi jeho matka nejprve několikrát pohladila pyj od kořenu k žalud... celá povídka |