...sem opravdu překvapen, když prohlásila, že to jistě nebude dlouho trvat a nějakou dívku si najdu. Ale asi bych nechtěl napoprvé zklamat. Opět jsem nemohl než souhlasit. Najednou tedy přistoupila ke mě blíže s prohlášením, že se mi pokusí dát několik rad do začátku. Stoupl jsem si k ní a ona mi zajela jazykem do pusy. Líbala mě velmi dlouho a sama mi ukazovala jazykem, co mám dělat. Když konečně poodstoupila, byl jsem v sedmém nebi. A to jsem doposud pouze slabě ... celá povídka |
...ý holky, myslím, že se jmenovala Alice, aby si to se mnou rozdala, stalo se něco docela nečekanýho.
Přiřítila se k nám Dáša a sedla si na druhý konec pohovky. Co takhle nějakej drink? Jenom ty a já, řekla a zamrkala božsky očima. Víc říkat nemusela. Seděl jsem tam jako zařezanej a v tu chvíli jsem zapomněl na Alici i s tou její vyholenou pičkou a báječnýma kozama.
Teď šlo do tuhýho a já nechtěl za nic na světě promarnit svou šanci.
Povídali jsme si dlouh... celá povídka |
...nezahálela. Zpracovávala můj úd svými ústy i rukou a já pomalu spěl k vrcholu. A pak jsem explodoval. Přisátý na Janině mušličce jsem vystříkl své semeno. V tu chvíli mi ho jen honila a tak se vyhla tomu, abych jí ho pustil do pusy.
Jen odezněla první vlna rozkoše, už jsem na něm cítil něco teplého a vlhkého. Na okamžik jsem přestal zpracovávat Janu a koukl se. Petra se spouštěla rozkročmo nad můj úd a ten pomalu zajížděl do její kundičky. Ani ona už ... celá povídka |
...a kafe a něco sladkého.
Před domem jen tak mimoděk prohodila, že kafe svede a něco sladkého se také najde. Usadila mě v obýváku, pustila romantické italské písničky a se slovy udělej si pohodlí zmizela. Za chvíli se objevila převlečená, vonící káva na podnose, rozdělaný balíček sušenek. Přisedla vedle, natáhla se přese mě na druhou stranu stolku pro cukr a mě v tu ránu obklopila dráždivá vůně, která mě nutila, abych se k ní naklonil a vášnivě jí ... celá povídka |
...h vypadaly všechny velice pěkně. Jednou jsme takhle leželi na pláži a já potřeboval na velkou a odběhl jsem do lesa. Když jsem se vracel zpět na pláž, tak jsem zaslechl podivné oddychování z jednoho křoví. Zvědavost mi nedala a já se šel podívat co se tam děje. Odhrnul jsem potichu křoví a co jsem neviděl. Pěknou štíhlou brunetku, asi tak kolem 18 let, jak si to tam sama dělá. Seděla na zemi jednou rukou se podpírala a byla ke mě zády, takže mě nemohla vidět... celá povídka |
...a. Byla jsi jako smyslů zbavená, líbala jsi mě tak divoce a smyslně. Házela jsi sebou, ale Dáša nepřestávala s laskáním tvé kundičky. A Iva si dál pohrávala s mým mužstvím. Unikl jsem ti a rozvázal jsem ti šátek, díval jsem se do tvých očí a vyděl tam neuvěřitelnou vášeň a pevné sevření dívčích rtů na mém bodci se už stávalo nesnesitelným. Viděl jsem jak tě vzrušuje se dívat, jak mizí v jejích ústech. "Dívej se miláčku, dívej jak si ji vezmu.... celá povídka |
...ej! Já už budu! Už to nevydržím! Udělej mi to konečně! Prosím! Osoulož mě pořádně! Chci, abys do mě ještě víc vrážel! Přibij më tím svým ocasem k posteli, zmáčkni mě ještě víc! Nastříkej to všechno do mě!" křičela jsem.
A ty jsi mě poslechl. Šukali jsme jako o závod a když měl přijít další orgasmus ` ; probudila jsem se! To všechno byl jen sen! Prosím tě, přijď zase za mnou! Mně se o tobě pořád zdá! Potřebuju zase takhle skvěle souložit!... celá povídka |
...jeme si jednu hru. Každá z nás bude postupně Jirkovi kouřit ptáka jednu minutu a té, které se podaří ho udělat, ta bude mít právo prvního uspokojení od něj. Obě souhlasili a Jana se hned ke mně hrnula, že chce začínat. Klekla si místo Lindy a začala mi ho kouřit. Postupně zrychlovala tempo svou pusinkou, ale k výstřiku mě nepřivedla. Jakmile uplynula minuta, Jana vykřikla STOP, teď já. A už měla mého ptáka v puse. Kroutila svou hlavou a sála jako zběsilá, u... celá povídka |
...dospěli k nádhernému vrcholu. Ulehli jsme vedle sebe a něžně se chvíli ještě mazlili. Pak jsem nejen z horka a vyčerpání usnul.
Probudil jsem se za pár minut a Jana vedle mne nebyla. Jen jsem uslyšel šumění vody z koupelny. Když přestala voda téci, tak jsem šel taky omýt své zpocené tělo. Když jsem vešel do sprchy, zrovna byla předkloněná a utírala si nohy. Můj první pohled padl na její bílý zadeček, který byl proti mně vystaven v celé své kráse. Okam... celá povídka |