... slastí vzdychnout. Následně se začala rytmicky pohybovat nahoru a dolu a do stran. Přitom jsem jí jazykem cucal její nádherné nalité bradavky. Za chvilku jsem jí opět celou vystříkal a byl jsem nádherně unavený. Slezla tedy ze mě a vytáhla ze stolu robertka, s kterým se pak dodělala. Opět se mi při tom pohledu postavil a tak jsem si ho před ní vyhonil. Byl to opravdu ten nejlepší školní den, co jsem zažil. Když jsem pak stříkal na její kozičky, zrovna se zač... celá povídka |
...du blíž. Já se pomalu přiblížil a lehce přejel rukou po jejích stehnech. Ona nijak neváhala a pootevřela nožky. Moje polibky po vnitřní straně stehen šly stále výš s výš. Když jsem se jazykem dotkl rantlu kalhotek Jana na chvilku ucukla. Vzala Lucku za ruku a přitáhla ji k nám blíž. Ta se na ní vyčítavě podívala. Já s Janou jsme se zatím oddávaly hlubokému polibku a její ruka mířila rovnou pod mé kalhoty. Jelikož jsem byl na „ostro“ tak ve mně pořád... celá povídka |
...užbu a tak přijde ještě na jedno vyšetření.
Budete tady přesně v šest hodin."
V očích mi zasvítilo.
Šance na přefiknutí doktorky tu stále byla!
Na pokoji, převlečený už do žlutého pyžama jsem si snil co budu s
doktorkou provádět. Do večera jsem byl tak rozdělaný, že jsem si téměř
musel ulevit na záchodě. Vydržel jsem to s tím, že to raději nechám pro
doktorku.
Zapomněl jsem úplně paní doktorku popsat. Byla to žena ve zralém věku, tak
kolem ... celá povídka |
...i ho chtěla rozmačkat. Bylo mi jasný, že se každou chvíli udělá. A bylo mi jasný, že ani já už to dlouho nevydržím. Chytnul jsem jí pevně v pase, aby se nemohla ani pohnout a ještě jsem zrychlil svoje přirážení. Moje koule pleskaly o její zadek v rytmu šicího stroje. Po pár mohutných přírazech vyřvala Šárka svůj první orgasmus do Renatiny kundy. V tom samém okamžiku jsem se udělal i já a vystříkal jsem jí její jeskyni pořádnou dávkou horkýho semene. ... celá povídka |
...Učitele sem utřel a nemoch na mě. Holky se cejtili provinile a protože necvičili a my měli tělák, pozvali mě k sobě do šatny: Z těláku se utíkalo špatně, měli sme na tělák hrozný hovado, Vlastimila Rambouska, měl pár přezdívek, Hovado,Vlasta ,Kokot ,Rambo ,Brežněv ,Nalejvárna. Dneska mu bylo špatně a na povel nás dostal Kečup, řek sem mu, jak se věci maj a on mě ochotně pustil, za úplatek pochopitelně, vzal sem ho s sebou. Nechal zbytek hrát fotbal.Zbavili j... celá povídka |
... a co ne, atp.
Uvědomil jsem si také, že sedíme vedle sebe na židlích tak dva metry vzdálených a hlavou se mi honily všelijaké podivné myšlenky. Jejich tajemnost, neznalost, záhadnost a ještě cosi jiného byly přesně ty věci, které způsobily, že se můj pyj začal topořit. Myslím, že si toho Petrova matka nejspíše nevšimla. Ticho už bylo opravdu nemožně dlouhé a tak jsem chtěl ze sebe vysoukat nějakou odpověď. Začal jsem koktat: „No, nééé, teda, no.“... celá povídka |
...la v dlani ten na kost ztuhlý sval. Začal v tunelu mých prstů pomalu přirážet a já klesla na kolena.
Druhou rukou jsem mu probírala varlata, a když začal vrnět, otevřela jsem pusu a olízla mu žalud. Vjel mi rukou do vlasů a přitáhl mě blíž. Pustila jsem se do toho a dala jsem si záležet, ne kvůli němu, ale kvůli sobě.
Dopřávala jsem si jako člověk, který byl nucen držet dlouho protivnou dietu a teď se konečně může pustit do odpírané pochoutky
Mám ráda... celá povídka |
...éměř po celé délce mého penisu. Byla krásná a zkušená. Věděla, kdy je ta poslední chvíle nechat té nádherné práce jejích úst. Oba jsme byli na pokraji exploze. Lehl jsem si na ní a v té nejklasičtější poloze jsem do ní pronikl. Neměl jsem už sil brzdit své spermie na cestě do jejího lůna. Byl to nádherný a silný orgasmus. Cítil jsem jak sperma při výstřiku proudí mým penisem. Vůbec jsem neuvažoval nad tím, jestli jsem směl zůstat v ní nebo ne. Neby... celá povídka |