...Bál jsem se, že tahle dráždivá konverzace mě velmi brzy přivede k orgasmu, což jsem nechtěl. Ale zatím se tak nestalo.
„Myslím, že tam najdu tenký tmavý proužek, těsně kolem té tvé štěrbinky,“ hádal jsem.
Nadzdvihla se a sama si kalhotky svlékla. Její chloupky měly barvu světle hnědou a tvar trojúhelníku, ale byly velmi řídké. Spatřil jsem i vzrušující malé závojíčky.
„Krásné,“ řekl jsem.
Položil jsem ji na záda a naklonil se nad její... celá povídka |
...avici zdobil velký tmavý flek. Měli jsme diváka..." řekl jsem jako by nic Martě.
"Cukla sebou a podívala se k okénku. Dědek si právě nešťastně ždímal nohavici.
"Ty prasáku!" zaječela Marta a ani nevím jak, byl jsem z ní , venku a ona napůl nahá, ale úplně rozběsněná lezla z vozu ven. Začal jsem se smát.
"Dej mu tohle na památku..." řičel jsem smíchy a podával jí prezervativ s mým spermatem, který jsem si zatím stáhl. Možná, že ani nevěděla, co děl... celá povídka |
...ala, ale pak jsem se vždycky bála, že přijdou naši a už jsem se před zrcadlem nesvlékala. Začala jsem si to dělat rovnou u sebe v pokojíčku, nejvíc večer v posteli pod peřinou, to mi pak vždycky bylo takové horko, že jsem nemohla usnout a několikrát jsem kvůli tomu zaspala do školy."
"A pořád jenom tou svíčkou?"
"To ne, někdy mě jenom stačí, když si ji pořádně oběma rukama roztahuji a nakonec se dotknu poštěváčku, to je skvělé. No a tak různě, pak jse... celá povídka |
...o jsem u Michala
nechtěla, až doma. Pak jsem se rychle oblékla a odešla domů. Michal mě ani nevyprovodil, že prý jde zpátky na
diskotéku.
No a to by bylo o tom, jak jsem přišla o poctivost všechno. Přesto, že se mi to nelíbilo, jsem Michalovi vděčná,
protože od toho dne jsem se už nikdy neopila. Ne že bych nepila alkohol, ale jen málo, tak abych si zachovala čistou
hlavu. I muže si vybírám a ne na první pohled jako Michala.
PS : Michala jsem potkala asi za 1... celá povídka |
... mě jak hadrovou panenku; dělal mi to zezadu a z boku, pak klasicky, pak mi dovolil; abych ho zas chvilku kouřila a sám mě lízal, pak si lehl na záda, nabodl mě na sebe a to bylo tak úžasné, že jsem se podruhé udělala.
Pil sekt přímo z láhve a dopřál si cigaretu, zatímco já mela hlavu v jeho klíně a nemohla se nabažit jeho tvrdosti. Rvala jsem si ho až do krku a pak ho zase honila a lízala, kousala jsem ho do varlat a brala je do pusy jako ořechy a on mě zvedl z podl... celá povídka |
...ufalý a ve dne v noci jsem přemítal, jak jí dát najevo své city. Nepodařilo se mi vymyslet nic, co by ji mohlo podle mého názoru zaujmout, všechno mi připadalo příliš banální. Ale tlačil mě čas, strašila mě myšlenka, že by se mohla odstěhovat a já bych vyšel naprázdno. A tak jsem udělal to nejjednodušší, když se vrátila před desátou z nákupu, zazvonil jsem u ní a když otevřela, vyhrkl jsem, že bych s ní potřeboval mluvit o něčem velice důležitém. P... celá povídka |
...áhla nádherného vrcholu, slastně vykřikovala a zprudka si sedla. Vzrušený penis vyklouzl, ona jej ale hned vzala do ruky, předklonila se a začala si všechnu jeho vlhkost otírat o prsa. Přejížděla špičkou střídavě přes obě vzrušením pěkně vztyčené bradavky. "Mezi prsa!" zavelela pak a Georgův nedočkavý pták začal projíždět překrásnou úžlabinou, kterou Gloriiny ruce dovedně upravovaly. Když projížděl směrem vzhůru, vždy k sobě ňadra přitlačila, k... celá povídka |
...e víc..." ucedila Pavla, která s hrůzou četla v příručce další popis disciplíny. "Ták, držte mi palce a přidržte mi ji ať se moc necuká." sykl Marek a s elánem zasunul do Jitčina konečníku dva hustě nagelované prsty. Pomalu přidal další a ještě jeden. Teď už tam měl všechny a Jitka začala rytmicky přirážet a ztěžka dýchat. "Držte mi ji pořádně." křikl Marek a zatlačil. Pomalu projel dívce do análu až po zápěstí. Jitka vydechla úlevou a půlky se... celá povídka |
...ejnohová vypnula počítač. "Koukám, že nad tím sice ohrnuješ nos, ale předkožku taky," jedovatě utrousila při pohledu na Karla, masírujícího si dál své přirození. "Snad si ho dohoníš už doma, ne?" "Sestři, nebuďte na pana doktora tak přísná," ozvala se majitelka knížky, právě dokončující zběžný úklid, a chlácholivě vzala Marii za ruku. "Myslela jsem, že bychom mohli chvilku posedět. Jestli tu máte skleničky, tak jsem koupila krabici červeného. Je to ... celá povídka |
... zkoumavým pohledem přejíždím po tvém těle a pronikám do tvých tajemství. Prosíš mně, abych tě osvobodil ze zajetí růžových šátečků a já tvé prosby vyhovím neboť vím, že přišla ta pravá chvíle, na kterou se již oba nesmírně těšíme, nikam však nespěchám a pomalu tě osvobozuji. Jakmile jsi volná strhneš si šátek z očí a zaboříš se hluboko do těch mých. I když je tu jen šero můžu v nich číst jako za bílého dne, jsou nádherné stejně jak... celá povídka |