...o vláčku, jenže místo na kolejnice vedou drátky jinam. Jeden je přidělanej na kovovej kroužek vod záclony a druhej na šroub do dřeva, asi deset cenťáků dlouhej. Kroužek mu navlíknu na kořen pinďoura a šroub mu nacpu do močový trubice. Ten bude pískat, až otočim reostatem! Taky sem se pěkně vohákla, jak se na danou situaci slušelo. Černou košilku do pasu a superrajcovný kalhotky a přes to jenom průsvitnej černej župánek, jestli se mu nepostaví hned ve dveříc... celá povídka |
...nou, spal s ní a šoustal jsem ji."
Jen to dořekl, začala jsem se strašně smát.
"Co se ti stalo, myslel jsem, že na mě budeš naštvaná."
"No, nebudu, a ani nemůžu. Já jsem zase šoustala s Pavlem."
"To jsem si oddechl."
"Já taky. Nepůjdem za nimi?"
Martina s Pavlem seděli před chatkou a zřejmě si už také všechno řekli. Došli jsme k nim a já si sedla k Pavlovi, zatímco Martin k Martině. Povídali jsme si o všem možném. Po obědě jsme si šli zabalit věci a ch... celá povídka |
...arodějka. Krom toho byla trošku lehčích mravů. Provokovala, předváděla se, a to se klukům líbí. No a my jsme "šprechtili", co nám gympl stačil.
Vždycky přišla něco projednat, podepsat, vyplnit, no a zůstávala na pokec. Brzy s námi začala chodit do hospody, občas i zaplatila útratu. Stejně to byly peníze jejího papínka, a ty jsme vydělali my. Trvalo to asi jen dva večery a Jarda ji dostal do postele. Teda alespoň to tvrdil. A podle detailů, který popisoval, bych ... celá povídka |
...í, co mi jen střecha auta dovolila, a začal zasouvat ocas do té mokré mušle.
Cítil jsem, jak je vzrušená, že se každou chvilkou udělá, a tak jsem ji rychle začal mrdat.
Ocas mi jako bidlo rozrážel její kundu a mlaskal v našem slastném spojení.
Marta se už nekontrolovala a vyváděla jak pominutá.
Její výkřiky rozkoše pronikaly z auta do parku a její mrskání s pode mnou rozhoupávalo vůz.
Byla opřená o zadní sedadlo, prohnutá v kříži s vystrčeným zadkem... celá povídka |
...le a ona s pevně zavřenými víčky prožívala tu slast, která jí byla tak dlouhou dobu odpíraná. Měla dojem že se nevzpamatuje z té nádhery, která uchvacovala její mysl a tělo. Richard nechal Danielu v té opojné nádheře a svým jazykem prodlužoval mohutnost vyvrcholení. Pak se zvedl opřel se o lokty, zvedl její nohy, položil si je na ramena a bez varování zarazil ten obří pyj do její roztoužené kundičky. Zasténal vzrušením a zamrazilo ho v zádech. Přirážel ... celá povídka |
... tohle zacházení líbí, a tak jsme oba hotovi skoro v jeden okamžik.
Chvíli na mě leží bez hnutí, pak jakoby do něho vlétl ďas, začne mě hrubě skoro zuřivě líbat a sát bradavky, rukama mě klouže po celém těle a sípe při tom nejhorší nadávky - pár jsem jich do této doby neznala. Tělo mám poškrábané, pokousané, ale hoří v něm taková touha, že se neudržím a vylétne ze mě "tak vrazíš mi ho tam nebo ne impotente jeden". Na chvíli skamení, potom mě ob... celá povídka |
...tický příběh, který se mi skutečně stal v loňském roce. Bylo to v červnu. Pomáhal jsem svému strýci, který byl domovník na jednom internátu s malováním. Už zbývalo vymalovat jen mezi okny a jeden pokoj bude hotový, když si můj strýc někam odskočil, že tak za hodinu přijde, ať to dodělám. Chystal jsem se k tomu, ale pak jsem si všiml, že v protější budově, která byla tak 5 metrů vzdálená se v jednom pokoji něco děje. Podíval jsem se pořádně a jen jse... celá povídka |
...kamžitě jsem poznal, jak je zase vlhká. Projel jí opět rozkošnický záchvěv, když jsem našel její klitoris. Moje slipy hrozily, že se roztrhnou. Jí to ale neušlo, protože jsem se k ní úzce tisknul a zatímco jsme se líbali, stáhla mi je oběma rukama dolů. Jemně mě pohladila po penisu, který opět stál. Držíc ji oběma rukama, narovnal jsem se s ní. Moje polibky sjely z jejích úst na její prsa. Když jsem našel bradavky, znuvu lehce zasténala. "Mmmmh, to je příj... celá povídka |
...skučení zvířete. Křečovité stahy její zmáčené pochvy způsobily i jeho vyvrcholení a jeho pták do ní začal chrlit proudy horkého semene. I když on již opustil její tělo, ona, stále ještě ohnutá, si vychutnávala doznívající orgasmus a slastný pocit semene hříšně vytékajícího z jejího nitra a zmáčejícího ji od stehen až po kotníky. Teprve po chvíli si natáhla kalhoty. Její první pohled padl na malé okénko ve stěně a ke svému překvapení v něm s... celá povídka |