...k jemně zasouval a vychutnával si její vlhkost. Rozhrnoval jsem její zvhlé závojíčky a pomalu ji mrdal. Dlouhými pravidelnými tahy mýho ptáka jsem týral její lasturku. Vzdychala stále hlasitěji a rukou si hladila prsa. Mačkala bradavky a sténala slastí. Mrdal jsem ji zuřivě, až mi koule pleskaly o její zadeček. „Ano mrdej mě, chci vošoustat, tak dělej, ať už sem konečně hotová!“ křičela jako pominutá. Šoustal jsem ji tvrdě a nemilosrdně, ale ona ještě ... celá povídka |
...ál hlasitější. Tušil jsem, že to na ní přichází. Sklouzl jsem proto jednou rukou do jejího rozkroku, odhrnul kalhotky na stranu a okamžitě strčil prst do pochvy. Vlhkost jejího klína mi to bez problémů umožnila. V ten moment se její tělo napjalo v křeči a ona hlasitě vykřikla.
Přitiskla se ke mně a ještě chvíli hlasitě oddychovala. Nechtěl jsem ji však nechat příliš odpočinout, a tak jsem začal svým prstem pomalu rejdit v její jeskyňce. Rytmicky jsem s n... celá povídka |
... divoce narážela na tu ztopořenou krásu o které věděla, že jí dostane tam, odkud se nikdy nechce dobrovolně vrátit. Cítila lechtivý pocit ve svém břiše. Vyvrcholení se nezadržitelně blížilo a ona už křičela rozkoší. V hlavě jí to vřelo a pod očními víčky se jí tvořila zlatá a stříbrná kola. Filip nezůstával po zadu. I on se zmítal v křeči lásky a na poslední chvíli stačil svůj obrovský penis vysunout z té planoucí dírky. Celé jeho tělo se za... celá povídka |
...as se do ní akorát vešel.
Pokaždé se mi zdálo, že šukám pannu. Miloval jsem ji, její hysterické nálady, ale nebral jsem je vážně.
Když mi řekla, že si byla zaprcat s jiným a že se mu nemůžu vyrovnat, myslel jsem, že kecá.
Byla to ale pravda a za pár dní mi zdrhla. A týden na to jsem vyhrál balík.
Prošvihl jsem to s ní, a proto si teď honím ocas. Měl bych si pozvat sousedku, už delší dobu na mě dělá nájezdy.
Zkouší to dost nápadně, asi si myslí, ... celá povídka |
...řekla jen: "Už!"
Otočil se a prohlížel si svůj protějšek, nyní už zahalený do téměř průsvitné noční košile, pod níž se rýsovala malá, ale pevná ňadra.
Ty tak moci pohladit, pomyslil si. Sklidila zrcátko a lahvičku s pleťovou vodou a pak se rychle vyšplhala na své místo nahoře. Umožnila mu tak, aby si zezdola prohlédl její krásně klenutý zadeček a napjatá stehna, která ho začala vyvádět z míry
Posadila se na své místo uprostřed lehátka, podíval... celá povídka |
...ke mne vlezla. Bylo to vynikajici.
Byl jsem ve vane s divkou kterou jsem znal sotva dve hodiny a ani jsem nevedel jak vypada bez pradla.
Ruce ale vse napravily a oba jsme se zacali ve vane osahavat. Ona nejprve zamirila na bricho, ale ja uz sem musel rovnou smerem prsa. Krasne jsme se hladily. Ona mne ho ruzne pomalu honila a ja ji zase krasne mnul a libal prsa. Bylo to vyborne, ale Lenka se pokusila o velmi zajimavou vec. Zaborila hlavu do vody a zacala mi ho sat pod vodou. Uz sem nejak nevni... celá povídka |
...ise asistující u celé akce jako hlídač, s úsměvem pravila: "No právě, mohl jsi už být, ale jestě jsi neplatil!"
Vytáhl jsem z kapsy penëženku a zalovil v ní.
"Tady je stovka a tady... ,;Marně jsem hledal dvacetikorunu. "Mám jen padesátikačku. Máš nazpátek?" zeptal jsem se idiotsky. Nezaskočena tím odvětila: "Nemám, ale za těch třicet kachlí ti ukážu kozy"
"A kundu!" vyhrkl jsem. Kysele se ušklíbla, ale souhlasila. Dal jsem jí peníze a prsty, držící mi ko... celá povídka |
... nabažila své šťávičky, rozhodla se změnit polohu. Poklekla, nasoukala do sebe okurku. Poté se v pokleku pozvedla a okurku zapřela o postel. Tato pozice byla trochu náročnější, o to lepší z ní ale měla Martina rozkoš. Jezdila po ní nahoru a dolů, krásně a pomalu si vychutnávala každé zasunutí okurky. Neustále při tom masírovala své bradavky a také její naběhlý poštěváček. Tato poloha ji dost unavovala, proto se rozhodla pro něco pohodlnějšího.
Spusti... celá povídka |
...ěl jsem, že je otevřeno a uvnitř se svítí. Pomalu jsem se přikradl ke dveřím a spatřil v nich dvě dívky, které zde zřejmě zůstaly po volejbalovém tréninku. Neodolal jsem a chvíli je pozoroval. Jednu z nich jsem poznal, byla to jedna holka z rakouské sekce a jmenovala se Martina. Ta druhá byla její spolužačka. Po chvíli pozorování jejich krásných těl, které bičovaly praménky vody jsem to nevydržel, vzal do ruky svý péro a začal honit. Náhle jsem však zkoprn... celá povídka |