...i a čekala co přijde. Já, protože jsem už věděl co to znamená, zastavil jsem a několikrát pomalu tvrdě přirazil až mi koule pleskaly o její nádherný zadeček. Najednou zakřičela že už je a že ho mám v ní nechat a pořádně ji vystříkat.
Když jsem na penisu ucítil, jak se jí v orgastických křečích začala stahovat celá zmáčená hořící kundička a škubat svaly na zaťatém bříšku, tak jsem už na nic nečekal a po několika silných přírazech pustil ... celá povídka |
...ouze slabě tušil, co bude následovat.
Zeptala se, zda již onanuji. Popravdě jsem přisvědčil, že skoro každý den. S odpovědí byla spokojená, načež se sama začala svlékat a řekla, abych si jí pořádně prohlédl a pohladil po celém těle. Postupně jsem tak objevil nádherné sametové kozičky s jejich velkými bradavkami a samozřejmě krásnou mušličku.
Když byla celá nahá, prohlásila, že je řada na mně. Sama mě začala svlékat, až jsme stáli oba nahý p... celá povídka |
...osteli. Tam mi poručila, abych si lehl na zem a otevřel pusu. Vsunula mi do úst umělý dvojitý penis. Sama se nade mnou rozkročila a nasedla na něj. Držel jsem jej zuby a Domina jezdila, až se sama udělala.
Když jsem odcházel, nařídila, abych než k ní přijdu, si uvázal svého pinďoura i varlata tak pevně, aby se nemohla pohybovat.
Měl jsem to k ní přes dvě hodiny cesty a když jsem k ní jel, tak jsem si ho doma uvázal; jak si přála. Žalud se koukal k mému zadku a ... celá povídka |
... snad nedalo vydržet, potom došlo na kalhoty a trenky. Zkoumavý jazýček si nejprve pohrál se zadním otvorem a vzápětí už zkoumal mého bojovníka. Hezky pomalu, dráždivě, nesnesitelně. Když už hrozilo nebezpečí, tak to rázně ukončila. Zvedla se, přistoupila ke křeslu, o které se opřela. Vystrčila zadeček a lehce s ním zatřepala. Podívala se velmi smyslně, olízla si rty a říká. „Na něho zbyly jenom dva otvory, vyberte si hoši“.
Volba byla jednoznačná... celá povídka |
...i sobě a něžně se hladili.
"Víš Petříčku, jsi tak žensky jemný a mladý. Neútočíš na mne dříve, než chci sama. Poznala jsem několik mužů, ale ti chtěli především oprcat a nestarali příliš o mé chutě a potřeby. Byli to jen nadržení samci. Ty se ale podrobuješ mým choutkám a víš, že vzrušivé je pro mne i mazlení, a pak, když o tom, co budeme dělat nebo děláme, mohu otevřeně povídat. Když mohu říci: "Lízej mi kundu, pohoň mi poštěváka nebo m... celá povídka |
...it tak, že nebudeš chtít opustit tenhle byt“. Obrátil Danielu na břicho, a zasouval jí jednu kuličku za druhou do její prdelky. Zavzdychala blahem a když tam byli všechny, zastrčil jí ještě svůj penis do široce rozevřené jeskyňky. To už Daniela nechápala vůbec nic. Zmítala se v další křeči orgasmu a z hrdla se jí drala slova lásky. Richard při každém nárazu pyje do nitra jejího lůna, povytahoval jednu kuličku za druhou. Jakmile byli všechny zase venku, tak ... celá povídka |
....
"Skákej, ty kurvičko!" poručil mi připadal mi jako smyslů zbavený. Píča už mě pěkně pálila, v tu chvíli jsem měla za sebou už dva orgasmy. Nebylo to takový dělo jako s Ninou, ale šlo to. Richard vyndal ptáka a sedl si na sedací soupravu. :
"Budete mi ho honit; vy lesbický kurvy," konstatoval spokojeně. Sedla jsem si mu na břicho a opírala se zády o jeho hrud. Na Nińu zbylo místo na zemi, mezi jeho nohama. Čurák mi trčel přesně mezi pyskama, vzala jsem ho do r... celá povídka |
...ímo na mě.
Odpovím tedy upřímě, že je poněkud krátká a ona mě požádá abych šel s ní zkusit jinou. Moje kalhoty jasně ukazují co ten pohled udělal a div že mi nepraskne zip na přiklopci. Jdu tedy za ní ke kabinkám a vstupujeme do jedné z nich. Okamzite za námi zavírá a ohýbá se přes židli, zadeček a kundička vystrčené před můj nos. Beze slov rozepínám kalhoty a zarážím můj klacek hluboko do jejího tunelu. Zavzdychá jak ji napichuji, ale pak již se sn... celá povídka |
...Marka, který měl do Jitky zabořenou ruku až po loket. "Tak jak ti je?" zajímala se Petruška a hladila vytřeštěnou Jitku po tvářích plných slz. Jitka se znovu rozklepala a celá zrudla. Bylo jasné, že to dlouho nevydrží. Marek s rukou párkrát škubnul a divoký Jitčin orgasmus málem rozboural vanu. Nabodnutá na jeho ruku se svíjela, cukala a přerývaně oddychovala. "Vydržte ještě chvilku." zavolal Honza, který na Jitčino doširoka rozevřené lůno a Markovu ruku až... celá povídka |