...ukají přímo na mě.
Odpovím tedy upřímě, že je poněkud krátká a ona mě požádá abych šel s ní zkusit jinou. Moje kalhoty jasně ukazují co ten pohled udělal a div že mi nepraskne zip na přiklopci. Jdu tedy za ní ke kabinkám a vstupujeme do jedné z nich. Okamzite za námi zavírá a ohýbá se přes židli, zadeček a kundička vystrčené před můj nos. Beze slov rozepínám kalhoty a zarážím můj klacek hluboko do jejího tunelu. Zavzdychá jak ji napichuji, ale pak ... celá povídka |
...y. Zasténal vzrušením a zamrazilo ho v zádech. Přirážel celým svým těle a Daniela nadzvedávala zadeček, aby mohl jeho penis ,hlouběji do ní vnikat. Křičela rozkoší a jeden orgasmus za druhým se na ní řítili, jako by se předháněli kdo jí rychleji udělá šťastnou.
„Chci Ti ho strčit do tvé další dírky“ zašeptal Richard a nečekal na odpověď. Nechal svůj pyj vyklouznout z nenasytné jeskyně a jemně jím přejížděl po jejím úzkém otvůrku. Daniela... celá povídka |
... nenáhlivo vysunula von a jazykom preskúmala celý žaluď, špičkou jazdila okolo neho, jemne preskúmala aj dierku, nespočetnekrát ho obišla dookola a ja som mal čo robiť, aby som do nej neexplodoval. Ale bola skúsená a vždy ten okamih vystihla a prestala. Postupne do tejto svojej hry zapojila aj pery, objímala nimi žaluď a opäť si vsúvala do úst celý penis. Pery pevne zovrela a začala pomaly jazdiť, nádherne od koreňa až po špičku žaluďa. Pritom nezaháľal ani jej... celá povídka |
... mi táhne, že to není ten mladíček - tenhle je dobře rostlý a že doufám, že tu nejsou kopřivy(zvláštní myšlenkové pochody). Svalí mě do trávy, sykneabych byla potichu a uvolní mi ústa a krk. Hned po něm rafnu zubama a zakousnu se mu do krku. "Ty děvko, pust mě" zaupí a jednu mi vrazí. Ještě omráčenou mě vysvlékne a ruce mi sváže nad hlavou páskem od sukně.
Postaví se nade mě, sundá si pomalu kalhoty a slipy a před mýma očima si začne honit ukázkový o... celá povídka |
...sku lampy vypadala jako vzácná mořská mušle pokrytá starodávnou patinou.
S přemáháním odvrátil pohled, oblékl se a nečekaně vyšel z pokoje.
"Jdu do baru. Nemám teďko chuť."
Z dáli ještě zaslechl slabý sten. Sandra se chvíli zmítala, ale rychle to vzdala. Kdo ví, co na ni zase přichystal. Vynalézavost a fantazie se jí na Pavlovi vždycky zamlouvaly. Nesnášela milence, u nichž mohla předvídat každý pohyb rukou či těla. Pojednou uslyšela skřípnutí dveř... celá povídka |
...l." Než jsem stačil cokoliv
říct, měla ho maminka v pusince a pěkně mi kouřila. Během kouření si lehla
na záda a dala nohy od sebe. Pochopil jsem ji a lehl si mezi ně. Jazykem
jsem začal mamince důkladně vylizovat kundičku. Maminka se také velmi
snažila s pusinkou a rukou. Moje ruka také nezahálela a prsty jsem ji
šukal.
V 69 jsme se perfektně během chvilky sehráli a naše orgasmy přišly
současně. Maminky pusinku zalilo mé semeno. Já důkladně ochutnal jej... celá povídka |
...la můj ukazováček opatrně do její dirky a začala tam s ním kroužit, napjalo se celé její tělo a s dlouhým, předlouhým vzdechem došla orgasmu. Já jsem se k ní sklonila, dala jí lehký polibek na rty a řekla, že myslím, že to už stačí, že je namazaná dostatečně. Jí to bylo asi trochu trapné, se takhle poddat ženě, když předtím neměla ještě žádné sexuální zkušenosti se stejným pohlavím a tak jsem jí uklidňovala, že se člověk má poddat svým pocit... celá povídka |
...jí kapky vody, tekoucí pramínky jí stékají po hrudníku, stehnech. Začaly si takto svěřovat navzájem své libůstky. Seděly na posteli, Martina měla mírně pootevřené nohy, takže si Petra mohla poočku znovu a v klidu prohlédnout její klín. Při povídání se občas setkaly jejich kolena nebo jedna šťouchla jakoby nechtěně do druhé. Obě začínaly být vzrušené z řečí, které šly kolem, chvěl se jim hlas a i ony pociťovaly záblesky chvění na svém těle.
T... celá povídka |
..., která byla lepkavá a voněla tak omamně, že jsem se úplně uvolnila, mírně roztáhla nohy a vtom jsem cítila Petřinu ruku, jak projíždí mezi mými lupínky a hladí tak, až se mně začala točit hlava a vtom jsem ucítila takovou úlevu, že jsem hlasitě zavzdychala. Z mé dírky se vyvalila záplava té vonící tekutiny. Petra to sledovala s široce otevřenýma očima a začala se také v podřepu hladit po své lasturce. Chtěla jsem vidět, jak to probíhá, proto jsem ji p... celá povídka |