...el jsem zůstat v posteli. I přes to, že jsem se cítil dobře. Jako každý den se po snídani začaly ostatní děti rozdělovat na různé sportovní aktivity. Všichni kluci odešli hrát fotbal někam pryč a většina holek odešla jinam hrát softbal. Jenom asi deset dívek zůstalo na přilehlém hřišti a hrály volejbal. Ještě než začaly, řekla mi jedna paní učitelka, která tu jako jediná zůstala, že se mám vypotit.
Bylo asi půl jedenácté, když se ke mně do pokoje ... celá povídka |
...í poštěváček, jenž měl nyní podobu veliké lesklé bobulky.Když Richard poznal, že si její anál zvykl a dostal svůj penis hluboko dovnitř, věděl že teď už mu nic nemůže zabránit užít si to se vším všudy. Pohupoval sem a tam a Daniela křičela rozkoší. Střídal obě dírky jak se mu jen chtělo a líbilo. Daniela byla chvílemi někde jinde, někde kde se žena ocitá v zápalech těch nejúžasnějších orgasmů. Ocitala se na té rajské cestě, z níž se nikdy ... celá povídka |
... Veroniku vrhl a začal jí rozepínat halenku a laskat ňadra. Veronika však byla netrpělivá. "Dělej," sykla a vyhrnula si dlouhou splývavou sukni, pod kterou se objevily černé krajkové kalhotky. Pro Lukáše bylo dílem chvilky servat je z ní a pak už Veronika usedla na sklopené víko od hajzlu a roztáhla nohy.
"Jsem ještě panna, tak aby tě to nepřekvapilo," řekla jen tak mimochodem a vysvobozovala Lukášův úd ze zajetí maskáčových kalhot. Slipy měl kupodivu celkem ci... celá povídka |
... svojí kládu hloub a hloub. Renatě vyrazily na čele kapky potu. Rychle dýchala, ale neuhnula se ani o centimetr. Samec se rozhoupal v bocích a začal pomalu rytmicky a něžně přirážet.
Čurák mi trčel do výšky při pohledu na to, jak mojí ženu vojíždí do zadku cizí chlap, kterýho já ani neznám. Bylo mi jasný, že Renatě nemůže jeden pták stačit. Její kunda byla úplně mokrá a hladová jako vždycky. A při tom zůstala absolutně prázdná. Pochopil jsem, že je... celá povídka |
...imla a položila svoje prsa na lavici a přejížděla s nimi ze strany na stranu, tím si získala celou moji pozornost, takže jsem ani nepostřehl učitelovi připomínky. Na jeho přítomnost mě upozornil Kámoš, který mě praštil do nohy. Se slovy „Co blbneš ,vole!“ sem se otočil, učitel moji narážku nevzal zrovna férově a šel sem k tabuli. Dívky se domnívali, že je to jejich vina a napovídali mi, to ani nemuseli, protože mám na dějiny skvělou paměť, ale bylo pěkn... celá povídka |
...jmě, sukně je příliš krátká a k mému pčekvapení odhaluje, že je bez kalhotek. Její broskvička a zadeček koukají přímo na mě.
Odpovím tedy upřímě, že je poněkud krátká a ona mě požádá abych šel s ní zkusit jinou. Moje kalhoty jasně ukazují co ten pohled udělal a div že mi nepraskne zip na přiklopci. Jdu tedy za ní ke kabinkám a vstupujeme do jedné z nich. Okamzite za námi zavírá a ohýbá se přes židli, zadeček a kundička vystrčené před můj nos.... celá povídka |
... jestli nejel trolejbus. Odpověděl jsem, že ještě ne. Byla jí z toho větru zima. Odhalila kabát a řekla, že se jí z toho postavily bradavky. Podíval jsem se a opravdu přes látku trčely naběhlé hroty bradavek. Byla to výzva, která se nedala přehlédnout. Možná menší masáž by je zahřála, řekl jsem. Jenom se usmála, možná. Nenuceně se se mnou začala bavit.
Povídali jsme o všeličems. Zjistil jsem, že je rozvedená. Zeptala se mě, jestli mám nějakou dívku. ... celá povídka |
...em za námi pečlivě zamkl dveře po vstupu do sauny. Svlékli jsme se, osprchovali a vešli do potovny. Zhruba po deseti minutách jsme postupně začali potovnu opouštět a po ochlazení v bazénku jsme se sešli na lehátcích v odpočívárně. Zde jsme pokračovali v konzumaci vína a příjemném rozhovoru. Alkohol se však se saunou moc nesnáší a tak se podruhé tentokrát do potovny nikomu nechtělo. Řekl jsem tedy ostatním o vířivce ve vedlejší místnosti. To bylo nadšení. ... celá povídka |
...inuty a já jsem se udělala snad miliónkrát. Řvala jsem na celé kolo.
Lexa mě obrátil na záda. Oběhl postel a strčil mi ho do pusy. Kája mě dál šoustal. Dodělej mě poprosil Lexa. Sála jsem mu ho jak jsem nejlíp uměla. Karel ho prudce vytáhl a začal stříkat na moje břicho. Řinula se z něj horká láva po litrech. Lexa se nenechal zahambit a explodoval hned po něm. Cítila jsem jak se mě pusa plní spermatem. Nemohla jsem to najednou všechno spolykat a semeno se mi ... celá povídka |