... když je vzrušen, se postaví penis tak jako mě. Pak mi stáhla jemně předkožku, což mi udělalo velmi dobře. Pár děvčat to na mně poznalo a učitelka řekla, že to je správné a ukázala, jak mi udělat ještě lépe, když mi ho hladila. Zeptala se, jestli si některá dívka chce sáhnout a jedna se přihlásila. Já jsem stál a ona si klekla k mému penisu. Chvíli ho hladila, což mi dělalo náramně dobře. Pak jí učitelka řekla, ať mi ho vezme do pusy a jezdí s ním s... celá povídka |
...ojistě slyšet až do promítačovy kabiny. Poprvé v životě jsem viděl dvě ženy při orgasmu najednou a musím přiznat, že na to asi nikdy v budoucnu nezapomenu. Uvědomil jsem si, že jsem si při pohledu na orgasmickou bouři obou dívek zapomněl úplně honit svého k zbláznění vztyčeného čuráka a protože jsem věděl, že to co je ve mně ukryto musí jít za každou cenu ven, vzal jsem si svůj nástroj znovu do dlaně a díval se přitom na mladá, nádherná a vzrušují... celá povídka |
...m. Hlavně ať si toho nevšimne, modlil jsem se. V tomhle stavu přece nemůžu řídit. Troubení náklaďáku za mnou v okamžiku, kdy jsem takřka přejel do protisměru, mě v tom jen utvrdilo.
"Jste v pořádku?", zeptala se spolucestující.
"Ne myslím, že ne," odpověděl jsem naprosto upřímně.
Už jsem by rozhodnutý. Na nejbližším příhodném místě jsem zajel ke kraji a prudce zabrzdil. Pohlédl jsem jí do očí. "Co se děje?", zeptala se hlasem, v němž jsem nalezl st... celá povídka |
...ka. Bezprostředně se k nim připojila i doktorky pusinka. Takový skvělý tandem nemohl znamenat nic jiného než moji pěknou erekci. Jakmile byla doktorka spokojena s tvrdostí mého čuráka, tak si opět lehla na stůl a vyšpulila na mě prdelku. Teď jsem pro změnu neváhal já a přistoupil k ní. Nasadil jsem čuráka na okraj a zatlačil. Bez větších problémů jsem do doktorky prdelky vstupoval. Snažil jsem se do ní vstupovat co nejpomaleji, tak aby si na mého čuráka mohla ... celá povídka |
... vedle sebe a chvíli bylo ticho. To bylo přerušeno jen těmi známými zvuky, které pocházely z vedlejšího pokoje. Bylo to neklamným znamením, že si podobně jako oni počínali Pepa s Karlou.
A když se tato dvojice vrátila do pokoje, sedli si znovu všichni k šampusu a ke kávě, kterou Alena mezitím uvařila. Byly už tři ráno a tak zazněla i slova o tom, že by se mělo vše skončit. Kája se tedy zvedl a odebral se k autu, aby obě děvčata odvezl do města. Když se pak
... celá povídka |
...em je napřed. Zajímalo mě jak věděj, kde mě maj hledat. Dozvěděl sem se, že za nima přišla ta holka co sem u ní včera byl a zoufala, že se panenství nezbaví, řek sem jí, ať vyřídí, že nemůžu, ale pošlu náhradu. Po snídani sem si promluvil se Zimčou, protože vim, že s Terri chodil. Popsal sem mu ji a on souhlasil, že to udělá( poslal bych tam Kečupa nebo Čerňse, ale tady šlo o citlivost, a přece jen s citlivost je s časem pravidelného sexu vytratí) a ješ... celá povídka |
...tuhnout v kalhotách. Ale to už si mě Libuše vedla do ložnice rodičů. Svlékl jsem ji z toho posledního, co měla na sobě, a uvelebil se vedle ní. Líba mi vytáhla ptáka, lehla si a řekla, jestli chceš, tak to udělej.
Po těch slovech jsem se snažil ji nějakým způsobem vzrušit. Sál jsem jí bradavky, mačkal prsa, lízal kundičku, ale s Libuší to ani nehnulo. Byl jsem překvapený, protože když jsem jí to dělal rukama na schodech, byla vždycky hned vyrajcovaná. Ted ... celá povídka |
.... Potom došlo k placení. Nebylo to nijak laciné, ale nelitoval jsem, Největší překvapení mi přichystala Mijeto, která rezolutně odmítla si dát zaplatit útratu za sebe a nedala jinak, dokud nevyrovnala polovinu útraty. A já tu mi lou krásnou dívku považoval za poloviční prostitutku. Vyšli jsme ven, přitiskla se ke mně a pozvala mě k sobě. Nemohl jsem odmítnout a věru jsem nelitoval. Strávili jsme zbytek noci v milování. Mijeto se překonávala. Vždy dovedla vzruši... celá povídka |
...m pokoji, ale pak jsem si řekla, proč ne a přikývla jsem. Hans mě vzal za ruku a společně jsme vešli do ložnice. Tam jsem viděla Sisi s Gerdem, jak leží na posteli v pozici 69. Zatímci Sisi mu ústy a jazykem zpracovávala penis, mohla jsem vidět, jak on jí roztáhl přirození, masíroval jazykem její poštěváček a občas zajel jazykem do její mokré dirky. Víc jsem toho nestačila pozorovat, protože Hans mě jemně položil vedle nich na postel a klekl si nade mě. Svůj ... celá povídka |
...kou Marušce mezi nohy. Několika prudkými pohyby jsem si ověřil, že je velmi silně vzrušena. Při těchto pohybech jsem zavadil o Petrovo tvrdé péro. Ještě víc jsem se předklonil, uchopil jeho péro do jedné ruky, druhou rukou jsem nadzvedl Marušku a zavedl Vítovo péro do její lasturky. Oba se na mě trochu poděšeně podívali, ale jejich společné pohyby mluvily za vše. Vrátil jsem se k Dáše, vyzdvihl ji na okraj bazénku a zanořil svoji tvář mezi její nohy. Jazykem... celá povídka |