...m se jí na věk, bylo jí šestnáct, přišlo mi to divné, v dnešní době v šestnácti ještě panna. Zeptal sem se jí, jestli to chce, chvilku váhala, nakonec souhlasila. Já sem jí moc nevěřil, s alkoholem v těle je člověku všechno jedno. Vstal sem a odešel sem. Když sem se vrátil na naši chatu kluci tam nebyli, myslel sem si, že mě šli hledat, tak sem si lehnul a hned sem usnul. Ráno mě probudila nějaká holka, že si mám jít pro kamarády k nim do chaty, že maj za... celá povídka |
...ej mi to konečně! Prosím! Osoulož mě pořádně! Chci, abys do mě ještě víc vrážel! Přibij më tím svým ocasem k posteli, zmáčkni mě ještě víc! Nastříkej to všechno do mě!" křičela jsem.
A ty jsi mě poslechl. Šukali jsme jako o závod a když měl přijít další orgasmus ` ; probudila jsem se! To všechno byl jen sen! Prosím tě, přijď zase za mnou! Mně se o tobě pořád zdá! Potřebuju zase takhle skvěle souložit! Už nechci stále jen onanovat.
... celá povídka |
...zadu udávala rytmus.
Pomalu to na mě opět přicházelo. Zavřel jsem oči a hlavu zaklonil dozadu. Alice zřejmě poznala co bude následovat a obratným pohybem mi vytáhla penis z Jany a já jí postříkal bříško. Nadobro vyřízen jsem se svalil vedle postele.
Holky zmizeli do koupelny, což jsem poznal dle zvuku tekoucí vody. Za nedlouho přišla Alice. Políbila mě a vysvětlila, že už musím domů. Pln nových zážitků jsem poslechl a těšil se na další setkání s těmit... celá povídka |
... Petřinu kačenku a jak její ruka v ní kmitá. Petra si také začala druhou rukou dráždit bradavky a tělo se začalo mírně prohýbat. Ruka v klíně najednou zrychluje na maximum, což znamená, že Petra dosahuje orgasmu. Ve stejnou chvíli i já vystříknu a kapky mé polevy dopadají na Petru. Petra pomalu otevře oči a všímá si co se asi dělo. Sedá si a podívá se na sebe jak je mokrá, nejen svou vláhou, ale i mým semenem. Rukou trochu semene ze sebe setře a labužnicky ... celá povídka |
...ačala jíst, tak s ním zamířila mezi nohy, aby zřejmě nasál chuť její kundičky. Nejdříve jen kousíček. Dovnitř a zase ven. Poté se odvážila víc a zmizela v ní půlka toho banánu. V tu chvíli jsem tomu banánu záviděl. Dotýkat se té dívce mezi nohama byl v tu chvíli můj sen. Být tak blízko tomu zázraku, který se schovával mezi nožkami té dívky. Pak ten banán olízla jazykem a pro změnu skoro celý zahučel v jejích ústech. To už jsem nevydržel a sundal j... celá povídka |
...ý, ale seděl za stolem, takže to nebylo nápadné. V této situaci jsem měla nesnadnou volbu. Buď jim odhalit prsa, nebo být jako první z žen od pasu dolů bez. Ta žížalka totiž měla stále vše skryto pod jediným kouskem oděvu. Odložila jsem kalhotky, nikdo nic neviděl. Další instrukce dala příkaz nejvíce oděné dámě a nejvíce oděnému pánovi, aby všem nalili. Samozřejmě dáma měla obsloužit pány a pán zase dámy. Chtěla jsem Pavla potěšit a trochu jsem se ... celá povídka |
...ál a pokračoval stále intenzivněji až jsem najednou ucítil jak jejím tělem projelo zachvění a mne zasáhl proud jejích šťáv. To dospěla k svému orgasmu a já cítil, že je již připravená. Svlékl jsem jí kalhotky se sukénkou a následně jsem si ji jednou rukou přidržel a druhou chytil a zavedl do její mušličky svůj úd. Ten již byl plně nalitý krví a stál v pozoru, jako nikdy předtím. Měl, jak jsem očekával, dobrých dvacet čísel a já ho začal pomalu su... celá povídka |
...a do mne své prsty tak, jak já vnikala do ní. Bylo to nádherně bouřlivé a divoké a já byla ráda, že se mi před tím podařilo spustit kameru. Naše milování tak nezapadne prachem vzpomínek a Jana ani o ničem nebude vědět. A až jí to jednou pustím, určitě mi poděkuje. Náhle se vypjala, přirazila na můj obličej a ruku a byla hotová. Já ji následovala za pár okamžiků. Na odpočinek nám zbylo jen pár chvilek, protože hlasy kluků už se pomalu blížili. Rychle s... celá povídka |
... nechtělo ani otevřít oči, natož vylézt z teplé postýlky. Ale znáte to, člověk musí. Udělala jsem si kávu, umyla se a šla se obléct. Za chvíli jsem byla hotová a tak jsem mohla vyrazit. Sedla jsem na trolejbus a jela na vlak, jelikož musím za prací dojíždět až do Chrudimi. Cestování vlakem je hrozné, ale člověk si tam může alespo hodit dvacet. K mojí velké smůle byl vlak úplně narvaný. Byla jsem ráda, že jsem stála alespoň na chodbičce. Vlak se rozjel, ... celá povídka |
...ké pocity v ní vyvolalo bezostyšné prohlížení jeho těla. Nechtěla připustit možnost, že zjistí, jak moc se jí líbí. Dlouze tedy pozorovala bublinky zvedající se ze dna sklenice a postupující k hladině, než se znovu odvážila na něj rychle pohlédnout. V jeho tváři objevila chápající výraz a zničehonic i její nálada zaznamenala drobnou změnu k lepšímu. Docela ji i potěšilo, když si všimla, že jeho zvídavý pohled často sklouzne na její tričko do míst,... celá povídka |