...rdaná čubko" přikázal. Já stále hulila Wotanův neúnavný ocas a zvědavě pozorovala, co se bude dít. Gwen přišla k pánovi a svěsila hlavu. V koutku úst jí zůstal viset kousek hnědé hmoty. Pán se sklonil k talíři a rozdělil hnědý váleček na dvě stejnoměrné půlky. Špinavé prsty potom strčil do dívčiny kundy, aby si je očistil.
"Sežer to" poručil a ukázal na půlku svého hovna. Otrokyně statečně nabrala malý kousek do úst a s nepopsatelným výrazem ve... celá povídka |
... tiše bavily a uchechtávaly. Mě si přitom téměř ani nevšimly. Film byl od začátku docela zajímavý a tak jsem si v duchu říkal, že to nebyl vůbec špatný nápad, využít pracovní dobu k návštěvě kina. Uplynulo tak asi dvacet minut, když jsem podvědomě zaregistroval, že vedle sedící dívky úplně ztichly a místo šeptání a chichotání se odvedle ozývá tiché, ale podezřele rychlé oddychování. Pootočil jsem opatrně hlavou doleva a málem mi v krku zaskočil... celá povídka |
...ou diskotéku, když byl poněkud rozvášněn rytmem Rage Agains The Machine, provozoval stagediving ze stolu, ale poněkud se netrefil a takhle to dopadlo. Místo toho se teď začal věnovat oblíbené hospodské zábavě, krabičkám.
Krabička sirek kolovala kolem a výsledky hodů vzbuzovaly velké veselí a nahýbání půllitrů. Pak někdo navrhl, aby se vytvořilo zvláštní pravidlo.
"No, když někdo trefí popelník, tak tadyhle Veronika vleze pod stůl a vykouří mu ho. Jo?" N... celá povídka |
...rné kecy, mluvili jako zamilovaní puberťáci. Vtom ten chlap Aleně navrhl, aby se přemístili do ložnice. Ta se jen zachichotala, nejspíš to mělo znít svůdně.
Vzápětí si sedla na pelest a já jsem měl její kotníky jen pár centimetrů od obličeje. Petr, jak se ten chlápek jmenoval, si sedl vedle ní a zřejmě jí začal laskat kozy a pičku. Jen počkej, ty děvko!
Vykoukl jsem opatrně zpod postele a zjistil jsem, že si lehli do šedesátdevítky a byli úplně mimo svě... celá povídka |
...denní dovolenou. „ Stejně do kufru už nic nedostanu.“ Zavřela skříň a zavolala si taxi. Pětihodinová cesta byla celkem příjemná. Jitka celou cestu četla svou oblíbenou knihu a doufala, že do lázní přijede včas, aby nezmeškala přijímací řízení. V Jeseníkách jí čekal přestup na další spoj, který mířil přímo do městečka, kde se lázeňské středisko nacházelo. Stihla to a s očekáváním vstoupila do pokoje. Na pohovce seděla už její spolubydlící.... celá povídka |
...ohla probudit. Také ona neměla dlouho muže a bylo to na ní znát. Přirážela, vrtěla se, jak jen to šlo, on zase zajížděl prsty do jejího oroseného klína, dál a dál, až se vzpínala v křeči rozkoše.
Vrážel oba prsty do kundy, drtil její hrášek poštěváčku a prožíval nejvyšší chvíle očekávané rozkoše. Když si pak rychle poklekla a vzala mu ho do úst, dlouho nevydržel a vystříkl jí celou dávku horkého semene na tvář. Mazlila se s ním ještě chvíl... celá povídka |
... začínal jsem proto pomalu tušit o jakou pomoc půjde.
Když jsem vešel k ní do kanceláře a spatřil Veroniku, jak sedí na stole s široce roztaženýma nohama, horečnatým pohledem upřeným do prázdna a dvěma prsty kmitajícími pod kalhotkami, bylo mi hned jasné, že jsem se nemýlil v mém tušení na pořádný sex. Při pohledu na ni jsem pocítil prudké vzrušení, v kalhotech mi to začalo škubat a tvrdnout, zvláště když mi došlo, že se Veronika dívá jinam a nev... celá povídka |
...
Úplně jsem ztratila smysl pro realitu, bylo mi jedno, kdo to tady přede mnou klečí, dělal mi to, po několika měsících jsem v sobě měla mužský jazyk a ne vlastní prsty, a bylo to báječné. Nohy se mi podlamovaly slabostí, musela jsem se chytit oběma rukama za věšáky nad sebou a to už jsem se řítila k prvnímu vrcholu. Lízal mě tak dlouho, dokud neodezněl poslední křečovitý stah; teprve pak se zvedl.
"Mám žízeň, řekl chraptivě a nepřestával se usmÍvat.
... celá povídka |