...
"Zviažem ti ruky," zopakoval som.
"Ale.."
Zobral som druhú šatku, ktorú som si pred tým nachystal.
Zviazal som jej ruky za hlavou. Symbolicky na mašličku. J
"Poď už," povedala tentokrát netrpezlivejšie.
Priložil som jej svoj úd na okraj štrbinky. Štrbinka bola vlhká a "nachystaná".
"Aaaa," vzdychla a začala prudko pohybovať panvou v snahe zosilniť dráždenie.
"Pšššt..," vydrž. "A nehýb sa! Hýbať, sa budem ja."
"Prečo?"
"Akoby si nevedela.. Neboj, uvoľ... celá povídka |
...o jí být asi pětadvacet, měla docela slušné kozičky přenádherné houští v rozkroku, že kterého vyčuhoval klitoris velký jako malíček. Chvíli jsme seděli a plácali o všem možném.
"Můžeš mi vylízat kundu?" zeptala se náhle, mírně pokrčila a rozevřela nohy.
Překvapením jsem chvíli nebyl ničeho schopen. Pak mi ale nezbývalo nic jiného, než mezi její nohy pokleknout ochutnat lačně nabízenou buchtičku. Zasténala a její tělo projevilo živočišnou touhu... celá povídka |
...ž stačil odpočinout, a tak si Jana mohla vychutnávat slasti šedesátdevítky s plnou parádou. Katka se po chvilce připojila k Janě a já pocítil na svém mužství hned dvoje lačná ženská ústa. Jana nad mým obličejem vlhla čím dál víc a bylo vidět, že už brzy na ni opět dojde. Zapojil jsem do práce i prsty, pronikl jimi do hlubin Janinýho těla a hned se dostavil třes Janiných stehen, kterými mi sevřela hlavu. Dostal jsem spršku teplých ženských šťáv a ucíti... celá povídka |
...la. Svojí kundou mi sevřela čuráka, jako by mi ho chtěla rozmačkat. Bylo mi jasný, že se každou chvíli udělá. A bylo mi jasný, že ani já už to dlouho nevydržím. Chytnul jsem jí pevně v pase, aby se nemohla ani pohnout a ještě jsem zrychlil svoje přirážení. Moje koule pleskaly o její zadek v rytmu šicího stroje. Po pár mohutných přírazech vyřvala Šárka svůj první orgasmus do Renatiny kundy. V tom samém okamžiku jsem se udělal i já a vystříkal jsem jí j... celá povídka |
...s, jak ho Petr
držel v ruce a jak s ním při močení hýbal. Projel mnou blesk vzrušení. Bezděčně jsem si sáhla mezi nohy.
Byla jsem celá vlhká. Petr kýval údem ze strany na stranu a mířil proudem své moči po celé míse. Pak
přejel rukou dopředu na konec penisu a několikrát s ním zatřepal. Natáhl si kalhoty a divadlo skončilo.
Konečně jsem "ho" tedy viděla. Petrův orgán byl daleko větší, než jsem si představovala. Petr ho držel
jakoby nic, tak, jak to d... celá povídka |
... prsty, držící mi koule, povolily stisk. Ústa opět začala dráždit můj penis. Musel jsem tmavovlásku zbrzdit: "Nespěchej, chci stříkat až se tvá kámoška svlíkne." Zvolnila poslušně tempo, zatímco blondýnka si rozepnula džíny a s jistou námahou si je stahovala přes boky. Přitom se jí zpola srolovaly i kalhotky, takže obnažení klína pro ni pak bylo dílem jednoho rychlého pohybu. Plavé chloupky se nezbedně kudrnatily kolem její štěrbinky. Vykasala si tričko na... celá povídka |
...jí štěrbince. Při tom jsem si všimla, že její rtíky v rozkroku jsou vlhké. Pořád a pořád jsem přejížděla po její štěrbince a dalším prstem kroužila kolem jejího poštěváčku, který se nalil a vyrostl. Začala potichu potěšeně sténat a malinko kroužit boky. Když jsem vsunula můj ukazováček opatrně do její dirky a začala tam s ním kroužit, napjalo se celé její tělo a s dlouhým, předlouhým vzdechem došla orgasmu. Já jsem se k ní sklonila, dala jí l... celá povídka |
... ji prohlížím, dívám se jak spí, jak se jí zvedají prsa při každém nadechnutí, jak má mírně roztažené nohy. Něžně rukou si začínám pohrávat s jejími bradavkami a občas je i trošku pohladím jazykem. Když zpozoruji, že jí tuhnou a staví se, ty malé signálky vzrušení, začínám pomalu rukou sjíždět k její kačence. Začínám si pohrávat s již vlhkými lupínky a brnkám na ně jak na loutnu. Lehce ji zase hladím po slabinách a hned zas lupínky rozevír... celá povídka |
...a rychle oddychovat, svaly na celém těle se jí napnuly, stažené bříško začalo sebou škubat a vystouplé tvrdé bradavky na pevných krásně tvarovaných prsou se začaly vypínat proti mně. Sklonil jsem hlavu a jazykem začal kroužit po těch nádherných ňadrech a sát její trčící bradavky.
Najednou se na mne beze slova toužebně podívala a já věděl, co musím udělat. Chytil jsem jí za zadeček a tvrdě přirazil až na samé dno její rozvášněné prcinky. Pak jsem ... celá povídka |