...e nudil, když se ozval zvonek.
" Ahoj, sousede" zašvitořila sousedka, jen jsem otevřel dveře a ona stála před nimi.
" Ahoj" opětoval jsem nejistě, moc jsem ji neznal.
" Chtěla jsem tě poprosit, nemůžu zastavit vodu, pořád to teče, tak jestli bys mi to nespravil. Prej to po baráku děláš. "
" Dělám , to jo, ale já momentálně nemám doma nářadí"
" Starej u mě něco nechal, než utekl, třeba to bude stačit. aspoň se podívat, jestli by to nešlo, ono to fakt dost... celá povídka |
...musel platit penále a stejně bych zůstal sám v dusné Praze plné turistů. Odjel jsem sám.
Nebylo vůbec problém najít si i individuální program. Chodil jsem na procházky po historickém centru Puly, hrál jsem tenis se „sousedy“ z okolních bungalovů, válel jsem se na pláži s notebookem, do kterého jsem občas něco napsal, abych úplně nezlenivěl. Čtvrtý den mého pobytu jsem zrovna zase ležel na pláži. Chodíval jsem na nudistickou část, která byla od té textil... celá povídka |
...odmítnutí,jestli mě můžeš natřít olejem. Tak strašně toužím po tvých dotycích, že jen mlčky kývnu a ty mě lehce masíruješ. Pomalu sklouzneš na má ňadra se vztyčenýma bradavkama, jsou tak rozpálené že je začneš sát a mnou projede ta ona známá lavina vzrušení. Rozepínám ti kalhoty, protože se v nich skrývá to co toužíš vypustit na svobodu. Jsi tak vzrušený že skoro ani nedýcháš a tvůj penis je naběhlý k prasknutí. Od bradavek sklouzáváš svým... celá povídka |
...e:
Odpověděl jsem popravdë, že ne.
"A víš, co se s holkou dělá?"
Řekl jsem, že ano, ale že to mě nebaví, že mám rád pocit poníženi a výprasku. Nevím, zda-li to plně pochopila, ale když jsem jí to řekl, tak mě znovu přehnula přes lavici a přidala mi na zadek, že jsem se ke své spokojenosti udělal jestě jednou.
"Otoč se, ať se na tebe podívám."
Já se k ní otočil předkem a když si prohlédla a osahala můj ocas i s koulemi; řekla:
"S tím bys uspokoji... celá povídka |
...nír, kulaté tváře a větší bříško, které napovídalo, že má dobrý apetit. Měl na sobě bílé tílko, které těsně obepínalo jeho bříško, valící se přes volné tepláky a mezi nohama se mu rýsoval jeho pták, volně se klimbající ze strany na stranu. To bylo něco pro mě. Hned se mi v hlavě rozjel perverzní scénář a já ucítila jak vlhnu. Asi si všiml kam zabloudil můj pohled a nedbale se poškrábal mezi nohama, čímž ještě zvýraznil rysy svého ptáka. P... celá povídka |
...kaly v rytmu mýho přirážení, otáčela svou vlasatou hlavu, abych viděl v obličeji její prožívání. Držel jsem ji chvíli za prdelku, pak za ramena, za boky i za vlasy. A ona chtěla pořád jen zezadu, a rychleji a rychleji. Až najednou sebou začala mlátit,. jako kdyby dostala epileptickej záchvat. Skoro jsem se bál, že si ublíží. Padla hlavou na polštář, zmítala se a křičela, jako by ji na nože brali. A pak se rozbulela. Když se za pár minut uklidnila, pořád mi ... celá povídka |
...ji dokonale a sedla si pode mne s roztaženýma nohama. Nevěděl jsem co chce když se začala mokrou a kluzkou píčou třít o moji nohu, trochu jsem ji zvedl a ona se na ní začala narážet! Nejdřív jsem cítil jen teplo na mém palci, ale zasunula si ji ještě hloub a začala přirážet. Začala zase chrčet a tahle zvláštní soulož ji vzrušovala, že tekla víc než celá sprcha. Trochu se natočila a moje noha do ní vklouzla! Sice jen půl chodidla, ale i to bylo až až. Zača... celá povídka |
...hutnával rozkoš, kterou jsem právě prožil. Ale ona neměla ještě dost. Zajela si rukou mezi nohy a dráždila se tam. Prstama si zajížděla do pičky a přitom vášnivě vzdychala. Její vzdechy mě opět přivedly k životu. Ona si klekla na všechny čtyři a nabídla mi neuvěřitelný pohled na její zadeček. "Tak na co čekáš? To nevíš jak na to?" dráždila mě. Přistoupil jsem k ní a nemilosrdně jsem ho do ní zarazil. Začal jsem přirážet jako zběsilej. Její zadeč... celá povídka |
...ění, usedli vedle sebe a konečně se začaly oddávat tichému sprchování. asi po půl hodině jsem se cítili dost osvěžení a čistí a vydali se do šaten obléct. Alespoň , že když jsem šel kolem sprch, jsem nebyl už převlečenej, protože hadry co jsem měl při vstupu na sobě byly ještě hodně mokrý. S dívkami jsem se převlékal ve stejné šatně. Martina po tom co se oblékla ke mně přistoupila a řekla:" Bylo to s tebou bezva, nechtěl bys ses sejít ještě někdy?... celá povídka |
... co za to". To jsem však netušila jaká bude jeho reakce. Chytil mě kolem pasu, pevně mě k sobě přitiskl a začal mně líbat. Ani jsem neměla čas se bránit, teda ne, že by se mi to nelíbilo. Líbal krásně, to musím přiznat. Měla jsem zavřené oči a přála si, aby nikdy nepřestal. Přitom jsem cítila jeho bouřící se nástroj v kalhotách. Všude však bylo spousta lidí a tak jsem se od něho odlepila."Musíme si nechat zajít chuť,"řekla jsem mu tiše do ucha."Na to z... celá povídka |