...Hlesla potichu a odebrala se zpět na své sedadlo. Jak dosedla, ozvalo se oznámení, že za chvíli budou přistávat v Sydney. Monika pocítila ještě větší vzrušení ve svém hořícím
rozkroku a ponořila se do denního snění. Již se viděla v jeho náručí, jak jí objímá a vášnivě jí políbí na uvítanou. Ze snění jí vyrušila letuška: „ Slečno už jsme dávno přistály, všichni jsou na cestě k letištní hale.“ Monika vyskočila jako když do ní střelí ... celá povídka |
...val její provlhlé tričko, pod kterým byly vidět hroty vztyčených bradavek. Petra si všimla mých pohledů i boule v rozkroku a rozhodla se s tím něco udělat
Naklonila se ke mně, rozepnula mi kalhoty a vytáhla můj penis na světlo. Nejdříve ho opatrně olízla pak mě začala báječně kouřit. Měl jsem co dělat, abych udržel auto na silnici.
I když jsem musel řídit a nemohl jsem se Petře plně věnovat občas jsem jí zajel rukou pod tričko a pohrál si s jejíma k... celá povídka |
...o, nebudu, a ani nemůžu. Já jsem zase šoustala s Pavlem."
"To jsem si oddechl."
"Já taky. Nepůjdem za nimi?"
Martina s Pavlem seděli před chatkou a zřejmě si už také všechno řekli. Došli jsme k nim a já si sedla k Pavlovi, zatímco Martin k Martině. Povídali jsme si o všem možném. Po obědě jsme si šli zabalit věci a chystali se domů. Dala jsem Pavlovi svůj telefon, ale nečekala jsem, že se ozve. Druhý týden po příjezdu do Prahy mi zavolal, sešli jsme se, znov... celá povídka |
...rtech a jazyku chuť svého semene a vychutnával si to. Markéta ale najednou přestala, strčila si prst do pusy a sperma nakapala do rohů pentagramu. "Tak je to správně!" řekla a podívala se na mě spoza přivřených víček. "Správně, ale tohle je varianta
se živým oltářem!" usmál jsem se na ni a ukázal do pentagramu. Pochopila a lehla si přímo doprostřed. Roztáhla nohy a vyhrnula si sukni. Viděl jsem jak má na kalhotkách mezi nohama velký mokrý flek. Klekl jsem si na... celá povídka |
...ani neví jaké to je..."
"To už mě vůbec nevadí, teď jsi u mně ty, holčičko moje", políbila jsem Janu na bříško.
"Počkej, takhle jsem to jednou viděla...", přerušila mě a posadily jsme se proti sobě, s nohama tak roztaženýma, abychom mohly k sobě pohodlně přitisknout naše kundičky. Po chvilce hledání nejlepší polohy jsme se k sobě přitiskly a šikovnými pohyby jsme se začaly dráždit. Krásně jsem cítila Janinu mokrou a horkou, ale hlavně chlupatou kočič... celá povídka |
...přikrývku, která jistě tuší, že se na ní odehraje milostný děj bez přestávek a nápovědy.Toužíš poznat mé tělo do posledního detailu, žádostivě a přesto pomalu mě svlíkáš. Mé krajkové spodní prádlo, tě dráždí až se ti tají dech. Tvé polibky neberou konce, líbáš mě na krku a hladíš ve vlasech. V krbu dohořívá poslední dříví a v komíně zpívá meluzína svou zvláštní a nekonečnou melodii. Tvé ruce sklouzávají na moje ňadra, lehce svým j... celá povídka |
... dlouho a krásně jsem si to udělala. V tom momentě mne obchodní ředitel, začal lízat a kousat pičku, masíroval jí prsty, a pak jsem si uvědomila, že se zajímá i o mojí druhou dírku, vtíral mojí šťávu pěkně do prdelky a pak mi tam strčil prst, nakonec si mne posadil na svého tvrdolína a ekonom mi toho svého vsunul do prdelky. Teda, řeknu vám, neznám nic krásnějšího, než cítit dva klacky naráz. Byli jsme v té chvíli už natolik sehraní, že jsme vyvrcholili... celá povídka |
...dvábné pokožky ve výstřihu blůzky. Hladila mi temeno a říkala: "Vycítila jsem, že po mně toužíš, ale nevěděla jsem, jak ti dát najevo, že bych nebyla proti. Jsi tak mladý a já.." "Nevadí mi, že jste starší. Holky, co znám, jsou pitomé puberťačky. Všemu se jen hihňají. Provokujou, ale když dojde na věc... S vámi se mi to určitě nestane, vychrlil jsem." "Zabořila obličej do mých vlasů. Zvedl jsem ruce a položil je na její pas..Vzala mou hlavu do dlaní, za... celá povídka |
...š mně taky dělat hezky?" zašeptala Julie do mlaskavých zvuků, doprovázených Gloriinými vzdechy. "Ano, ano," horlivě souhlasila a dosud rukama se přizpůsobila aktivitám zkušenější: do jedné dlaně vzala špičaté ňadro, druhou rukou se začala dobývat mezi stehna. "Jinak. Jestli to chceš zkusit!" přála si Julie. Naznačila Georgovi, že nastává i jeho chvíle a sedla si na protější široký okraj bazénku. Široce roztáhla nohy. Glorie byla dokonale poslušná, vdě... celá povídka |
..."Pojďte, pomůžete mi s ní" prohlásil Marek a vzal ji za ruku a táhl do koupelny. Petr s Honzou vylovili z krabice nějaké pomůcky a vyrazili za ním. Petruška s Pavlou se na sebe vyjeveně koukali, ale pak šly do koupelny za kluky. "Tak si dřepni do vany a roztáhni nohy" řekl Marek. Jitka nějak automaticky poslechla a roztáhla půlky od sebe. V prostorné velké vaně vypadala jako nějaké rozcapené zvíře s doširoka rozevřenými půlkami, mezi kterými visely široké stydk... celá povídka |