...el a když my podala nějakou kazetu už jsem jí ji nevrátil do ruky, ale sám jsem ji dal do regálu. Jednou rukou jsem i držel za ruku a druhou ji dal kolem pasu, přitáhl ji k sobě. Ona se vůbec nebránila a to byl signál pro mě. Naše ústa se spojila v dlouhý polibek. Pustila mou ruku a pevně mě objala kolem krku. Já ji chytil za její zadeček a mírně ho zmáčkl. Když se naše ústa rozpojili líbal jsem ji na krku a na ušním lalůčku. Její výdechy se začaly prodlužo... celá povídka |
...e.
- Nevyptávej se pořád.
No jak chceš, pomyslel jsem si, přeřadil jsem na nižší rychlost a zpomalil jsem.
Anna si rozepnula bezpečnostní pás a začala mi las-kat úd. Jen jsem vyhekl, když jsem viděl, co se chystá udělat.
- Dívej se na cestu, přikázala mi, sklonila se k mému krví nalitému těšiteli a lehce zarejdila jazykem po zbru-nátnělém žaludu. Vsála si do pusy celý ocas, a když její rudé rty dorazily ke kořenu, zachvěl jsem se blahem.
Začala mě poma... celá povídka |
...jakého neznámého důvodu byl její cíl naprosto shodný s tím mým. Po dobré večeři jsem vzal její překrásné ruce do svých dlaní. A i teď Petra předvedla, že dneska to nebudu já, kdo bude určovat průběh nastávající nádherné a bouřlivé noci. Jen se usmála, vzala mojí pravou ruku a položila si ji na koleno. Obrovsky mne vzrušila a povzbudila, takže jsem se odvážil nadzvednout její sukýnku a přesunul jsem své prsy k jejím kalhotkám. Čekal jsem co se stane a... celá povídka |
...a ona si jednou rukou začala šukat. Ve skvělé souhře jsme nezadržitelně pokračovali k našim orgasmům. Doktorka byla dříve, pustila lepidlo a to spadlo na zem. Odevzdaně ležela na stole a nechala se ode mě důkladně vyšukat prdelku, až jsem se do ní pěkně udělal. Všechno semeno, do poslední kapičky skončilo v doktorky prdelce. Krásně to v ní čvachtalo když jsem jí ještě chvilku projížděl.
"To stačí, samečku." Vyjel jsem z doktorky ven. Ta se ihned otoči... celá povídka |
...břiškem se přitiskla, jak nejvíce to šlo na můj
penis. Zavřel jsem oči, protože se všechno se mnou začalo točit. Jana se znovu na mě začala pohybovat nahoru a dolů, tiskla se
k mému podbřišku a já se cítil jako v sedmím nebi, když najednou moje sperma vyrazilo do jejího těla. Lehké chvění zachvátilo
znovu její i moje tělo. Cítil jsem uvolnění a zároveň dosud nepoznanou rozkoš, když jsem se zbavil několika střiky veškeré své
šťávy. Její objetí se... celá povídka |
...yslela sis, že už nepřijdu, co?" šeptal, vyhrnul mi košili a jeho lačné ruce mě popálily na ňadrech. Vzápětí jsem u pohlaví pocítila jeho tuhý penis: Rozevřela jsem víc nohy, pokrčila je, vystavila mu klín, abych mu to usnadnila.
Pronikal do mne trochu překotně a byl silný, vadilo mi, že nepředcházela předehra, naštěstí jsem byla dost vzrušená tím čekáním.
Sjela jsem dlaněmi po křivce jeho zad a vyšla mu vstříc. Nejsem sice jeho první, ale udělám vš... celá povídka |
...brzy i ty vnímáš příznaky vyvrcholení. Cítím jak mi stoupá krev do hlavy a spánky mi pulsují tak divoce až celá třesu. Tvůj penis naráží až na samé dno mojí kundičky a tvoje prsty mi nepřestávají dráždit lesklý a ztvrdlý poštěváček. Tak bouřlivě mi opečováváš mou dírku, že mám pocit, jako bych každou chvíli měla zešílet slastí. Vezmu si tvůj úd do pusy a několik okamžiků na to lačně hltám tu božskou tekutinu, která nebere konce.Všechny s... celá povídka |
...sném objetí. Jana měla sukni rozevřenou až po poslední knoflík kolem pasu a cípy sukně byly odhrnuté stranou tak, že měla obnažená stehna a celý klín, halenku svlečenou, podprsenka ležela vedle sedačky na koberci a mezi roztaženýma nohama jí klečel Jirka. Bylo jasné že když se potom co se vrátila z ložnice nechala znovu svléknout a osahávat, že se jí to líbí a že to chce.
Oba byli vzrušeni a bylo to vidět i slyšet. Tiše jsem stál a díval se jak se spol... celá povídka |
...t, když mě odhodí zpět do trávy a vrazí mi ho do kundičky. Tý se tohle zacházení líbí, a tak jsme oba hotovi skoro v jeden okamžik.
Chvíli na mě leží bez hnutí, pak jakoby do něho vlétl ďas, začne mě hrubě skoro zuřivě líbat a sát bradavky, rukama mě klouže po celém těle a sípe při tom nejhorší nadávky - pár jsem jich do této doby neznala. Tělo mám poškrábané, pokousané, ale hoří v něm taková touha, že se neudržím a vylétne ze mě "tak vrazí... celá povídka |
...ládat. Místo toho, aby penis jen na chvilku zasunul do pochvy a nepohyboval s ním, Emi1 začal ihned divoce přirážet. Po chvíli vrcholil a vystříkal se do Karly.
"Promiňte, pánové," omluvně se usmál, "za tohle může příroda. Ostatně jsem už od dnešního rána nesouložil!"
"Ty chlípné a nenasytné zvíře," teatrálně vykřikl Honza a vyhnal ho i s Karlou do kuchyně uvařit kávu. Překvapilo mě, že ani teď nedošlo k prudké skupinové souloži.
Místo toho jsem se... celá povídka |