...emňounce sténat a zaklonila hlavu. Já jsem byl jako ve snu a točila se mi rozkoší hlava. Její prcinka byla neuvěřitelně vláčná a těsná, úžasnou rozkoš jsem prožíval s každým jejím pohybem. Po chvilce se Yukiko přestala vlnit a její doposud mírné sténání se proměnilo v divoké hlasité řvaní. Náhle jí přeskočil hlas a začala se zmítat v divokém orgasmu. Svírala ocelově svaly své svatyně a já se začal klepat jako v zimnici.
Náhle se uvolnila a opě... celá povídka |
...hutí slízávala šikovným a hbitým jazýčkem. Po jejich bradavkách, kundičkách i stehnech, všude stékaly tenké pramínky mého semene a dívky si jej dlaněmi rozmazávaly na kůži a chvílemi přitom se zavřenýma očima olizovaly své lepkavé prsty........
Když film skončil, cítil jsem, jak se pohledy všech návštěvníků kina zabodávají do mě a mých dvou společnic, ale bylo mi to úplně jedno, protože jsem věděl, že jsem udělal velmi dobře, když jsem se v p... celá povídka |
... už se jen vzepjal ve slastné ejakulaci a vystříkal do ní svou dávku. Pomalu vyndal úd, lehli si proti sobě a něžně se hladili.
"Víš Petříčku, jsi tak žensky jemný a mladý. Neútočíš na mne dříve, než chci sama. Poznala jsem několik mužů, ale ti chtěli především oprcat a nestarali příliš o mé chutě a potřeby. Byli to jen nadržení samci. Ty se ale podrobuješ mým choutkám a víš, že vzrušivé je pro mne i mazlení, a pak, když o tom, co budeme dělat... celá povídka |
... ruce sjely níž a spočinuly na jejím zadečku. Než ploužák dohrál, pokusila se připitá Veronika nahmatat něco v jeho rozkroku. Cítila sice něco tvrdého a velkého, ale Lukášovo "Sory že tě ruším, ale tohle jsou nunčaky" ji vyvedlo z omylu. O kousek níž už to bylo lepší a Lukáš se po chvíli ozval znovu.
"Koukám, že půjdeme radši ven, ne?"
Souhlasila. Tedy s tím, že by měli jít, ale ven, to ne. Venku byla zima a drobně mrholilo, prostě se to nehodilo.
"Poj... celá povídka |
... tebe břichem a cítila jsem, jak mi na zadnici pleskají tvoje varlata.
Když jsem si vzpomněla, co v nich máš vždycky připraveno, abys mě celou zaplavil, cítila jsem, že už zase budu. Ty jsi do mě dál vjížděl, rychle a tvrdě jako stroj. Při tom jsi mi sál bradavky a kousal mě do krku a ramen. Celé tělo mě pálilo od tvých nelítostných útoků. Cítila jsem zároveň bolest a šílenou rozkoš. Ale ty ses rozhodl mě ještě chví1i potrápit, než zase budu. Přestal ... celá povídka |
...rkovi kraťasy. "Ten je pěkně velký," vykřikla překvapeně. "Honzo, je ten tvůj taky takový?" zeptala se zvědavě. Honza neváhal a vytáhl svůj penis s kalhot. V délce se mohl Jirkovo penisu rovnat. Iveta vzala oba penisy do rukou a přitiskla se ke klukům tak, že se jim penisy otíraly po jejích legínách. "Jak se vám to líbí?" zeptala se. Odpověď mohla tušit, protože oba penisy se ještě více nalily a ztuhly. "Počkejte, nám lepší nápad." řekla Iveta za chvilku. Kl... celá povídka |
... žužlat. Předla jako kočka. Zničeho nic se udělala a obsah celé kundičky se mi vylil na bradu a začal stékat na moje tričko. Opatrně jsem ji vsunul prst do její právě udělané jeskyně. Její kočičák byl nádherně teplý a vlhký. Šťávy, které vytíkaly byly mírně nahořklé, asi jako pivo. Martina špitla ať jí ho tam hodně rychle vrazím a ať se jí tam klidně vystříkám, prý bere hormony. Protože jsem mladý nezkušený puberťák, jak jsem jí ho tak neobra... celá povídka |
...překvapení. Pokračoval jsem v honění s o něco větší intenzitou. Bylo to velmi vzrušující mít v tak těsné blízkosti dvě rozdávající si to holky. Martina se opřela o stěnu sprchy a nechal se tou dívkou lízat. Sledoval jsem se asi pět minut. Pak to na mě přišlo. Zřejmě to stejně přišlo i na Martinu, protože se prohnula jako kočka a z jejích úst se vydral hlasitý výkřik "ÁÁÁhhhhhhhh". To bylo na mně moc. Rychle jsem tam mezi ně vtrhl a narval jí ho do p... celá povídka |
...ul při pomyšlení na divy, které by se s nimi daly dělat. Sedli jsme si ke stolu a povídali si. Úžasně mě vzrušovalo její dokonale opálené tělo a ona si toho byla vědoma. Uvolněně se rozvalovala na židli a občas se dráždivě olízla. Chytla do ruky láhev minerálky a jemně začala objíždět dlaní po hrdle, jako by to nebyla flaška ale pěknej tvrdej pták. To už jsem nevydržel, vstal ze své židle, přistoupil k ní a začal jsem ji líbat. Vůbec se nebránila, ba ... celá povídka |