...cestou dolů Tě líbal po šíji, mezi ňadry a zastavil se u bříška, které jsem pokryl snad desítkou něžných polibků. Vzdychala jsi a cítil jsem Tvůj třes, který se ještě znásobil když jsem do obou rukou uchopil Tvá ňadra a začal si hrát s bradavkami, které rázem ztuhly. Překvapila mě plnost, oblost a hlavně tíha Tvých prsou. Ta mě vzrušovala mě tak silně, že jsem se nemohl nasytit jejich laskání, potěžkávání a tisknutí. Ty jsi mi však znenadání stla... celá povídka |
...y, ale nedokázala som zadržať animálny výkrik, vychádzajúci až kdesi z najhlbších zákutí pľúc. Odbavovala som sa dlhú, nekonečnú minútu, počas ktorej som cítila, že som na hranici omdlenia, nakoniec som však našťastie ostala pri vedomí, len v miernom tranze. Úplne som sa spamätala, keď sa mi pred tvárou zjavil penis môjho partnera, omnoho väčší, než bol pred chvíľou. Bol takmer stoporený, k celkovej tvrdosti mu chýbalo len jedno: moja pomoc. Muž kľačal n... celá povídka |
...ala se na něj jak se krásně červená. „Mohla bych si s ním pohrát?“. Jen pokrčil rameny a seděl jako zařezaný. Sehla jsem se nad jeho klín a jemně mu ho pohonila a pak se ho vrazila do pusy a začala mu ho kouřit, děsně mě to vzrušilo a já cítila, že vlhnu neuvěřitelnou rychlostí. Začal mě hladit po vlasech a přirážel mi mou hlavu na svůj penis. Náhle mi zvedl hlavu, povalil na deku a splynuli jsme v dlouhém polibku. Líbal nádherně, hladil mě po celém těl... celá povídka |
...íká. „Na něho zbyly jenom dva otvory, vyberte si hoši“.
Volba byla jednoznačná, co umí její jazyk, rty a zuby jsme už věděli. Lákala nás kakaová puklina v krásně tvarovaném zadečku. Už jsem u ní klečel a nejprve jazykem zkoumal její taje. Jako všechno na jejím těle krásně voněla. S pomocí prstíků jsem ji pěkně roztahoval a připravoval na závěrečný útok. Už teď sebou pěkně házela, takže jsem si ji musel přidržovat, abych neztratil kontakt. Dlo... celá povídka |
...A tak som možno predvídavo usúdila, že to skúsim i tento kráť. Otočila som sa k nemu chrbtom, oprela sa pre zmenu o Ivana a chytila už opäť stoporený Ondrejov penis. Trosku som sa s nim pohrala a pustila ho do vagíny, aby nabral trochu vlhkosti. Potom som sa odtiahla a rukou naviedla jeho penis k otvoru konečníka. Konečne to pochopil. Začal sa tam opatrne tlačiť, ale keďže mi ho Ivan trochu uvolnil, šlo to pomerne ľahko. Oprela som sa chrbtom o Ondreja, objala ho dozadu ru... celá povídka |
...cela opilí. Po půlnoci se všichni začali zvedat a že jdou domů. I Bára se zvedla, že jede domů. Jelikož tam byla autem a já byl poněkud opilý, požádal jsem jí, zdali by mě autem nehodila asi kilometr na lesní cestu, která vede k rybníku, že ten kousek dojdu, abych se vykoupal a trochu vystřízlivěl. Bára mi řekla, že to není žádný problém a abych si nasednul. Na křižovatce na lesní cestu však pokračovala v jízdě a dovezla mě až k rybníku. Já jsem vystoup... celá povídka |
...m tak, že se jim penisy otíraly po jejích legínách. "Jak se vám to líbí?" zeptala se. Odpověď mohla tušit, protože oba penisy se ještě více nalily a ztuhly. "Počkejte, nám lepší nápad." řekla Iveta za chvilku. Klekla si a vzala do pusy Jirkovo penis a začala ho lízat. Po chvilce byl na řadě Honza. Jeho tlustý penis skoro úplně vyplnil její ústa. Za chvilku oba dva pustila a vstala. Stáhla si kalhoty a kalhotky a ukázala oběma klukům svoje horké přirození. "Ch... celá povídka |
...odívala hned bys poznala co bude následovat a přistoupila bys ke mě. Nejdřív bych tě objal pravou rukou kolem zad a levou bych ti zajel zezadu mezi tvoje půlky. Pak bychom se chvíli vášnivě líbali a já bych ti levou rukou pořád jezdil mezi tvou štěrbinkou a poštěváčkem. Přitom bych zároveň pravou rukou pohyboval tak, aby se tvoje kozičky převalovali po mých prsou. Ještě předtím bych ti ale samozřejmě zajel pravou rukou zezadu pod halenku a rozepnul ti podprsenku... celá povídka |