.... Její kamarádka Martina měla světle hnědé vlasy až pod ramena, byla o něco štíhlejší a měla také menší prsa. Její buchtička prosvítala přes světlé chloupky. „Tak natřu tebe,“ řekl jsem Janě. „Tys za mnou s tím dotazem přišla.“ Jana si lehla na břicho. Pomalu jsem ji rozetřel krém po zádech a snad třikrát jsem zabloudil i na zadeček. Martina ležela vedle na zádech a měla mírně roztažené nohy. Můj zrak párkrát zabloudil na její štěrbinku. Ja... celá povídka |
...plné rtíky ze kterých čas od času probleskl hbitý jazýček, se kterým mne lákala k milostným hrátkám. No a její obrovité dudy, to byla kapitola sama pro sebe. Od první chvíle, co jsme se poznali jsem si po nocích představoval jak zpracovává můj penis těmi obrovitými kůzlaty a já stříkám přívaly spermatu, které jsou pro ní jen příjemným "opalovacím krémem", který si se zalíbením do svých vemen vtírá...
Když na to teď vzpomínám vybavily se mi znovu... celá povídka |
... je, protože to s ním ještě nikdy nedělala. Všiml jsem si jak se při tom Zdence rozzářily oči a také hned začala na Moniku dorážet, aby jí ho také půjčila, že i ona to chce s ním vyzkoušet.
"Ale živý je lepší než umělý", dodal jsem narážkovitě.
"No jo, ale ten není pořád při ruce", odpověděla Zdenička.
"Stačí se jen rozhlédnout", řekl jsem a narovnal jsem se tak, že nemohly přehlédnout obrovskou bouli na mých kraťasech.
Když jsem se vrátil z... celá povídka |
...la si ho do pičky. Trošku to zašimralo, když se mi otřel o chloupky, ale na to jsem brzy zapomněla. Můj kluk našel rychle cestu mezi mými stydkými pysky a opatrně mi zasunul penis do lasturky. Bylo to báječné. V hlavě mi šumělo rozkoší. Můj kluk mě líbal a ruce měl položené na mé hlavě. Pak zarazil svůj klacek trochu hlouběji. Ucítila jsem jen, jak to jenom tak píchlo. Zatímco můj kluk na mě sténal, já jsem si pomyslela: To je všechno? Ale to nebylo ještě v... celá povídka |
...
S táhlým výkřikem bolestné rozkoše se jí zmocnilo ohromné vyvrcholení. Její tělo se prohnulo jako luk, aby se rozkrok mohl jestě jednou narazit na roztažené prsty pak dopadla na postel a vychutnávala odeznívající orgasmus. Blanka chvíli ležela bez hnutí.
Když konečně křeč rozkoše povolila a orgastické sevření pochvy ustoupilo, zhluboka se nadechla a pohnula prsty, které byly stále jestě hluboko v kundičce. Ke svému překvapení zjistila, že by si to měla ud... celá povídka |
... tím, že sjedu ze silnice, nebo alespoň na krajnici. „Jeď dál“, řekla jsi. „Alespoň kousek, vzrušuje mě to, víš?“ A s pevným stiskem jsi mi obnažila žalud, který se již leskl vlhkostí a byl naběhlý až k prasknutí. Nechtěl jsem zůstat pozadu a projel Ti prstem Tvou škebličku, která se sama pootevřela, jako by mě zvala dál. Byla už tak úžasně vlhká! Zamířil jsem k Tvému klitorisu a Ty jsi se vzepjala proti mému prstu. Začal jsem ho laskat a jemně ma... celá povídka |
...ela a potom začala honit a lízat s velkým nadšením. Já vyfasovala toho partnera, kterému jsem už jednou odmítla nechat si políbit ňadra. Moji kundu už měl projetou, teď jsem mu ji ale podle pravidel nabídla v plné kráse. Když se mezi lízáním zadíval na moje kozy, které nesměl podle pravidel laskat, zašeptal: "To je šílená hra, já už to snad nevydržím... lízej si je aspoň, když už já nesmím!" Sklonila jsem hlavu a začala si střídavě přidržovat prsa tak,... celá povídka |