...se nestačil divit. Nejdřív ze všeho se přioblékla. Vlastně si jen natáhla sukni. Kalhotky nechala na opěradle. Pak sebrala podložku ze židle a zalezla pod stůl. Pokynem mě vyzvala, abych usedl k počítači. Jen jsem tak učinil, vpasírovala se mi mezi nohy a začala mě krouživě hladit po stehnech. Měla však málo místa. Poposedl jsem tedy až na samý krajíček židle. To už bylo lepší. Celé přirození se mi uvolnilo a já ucítil její jemné prsty, jak opatrně a ně... celá povídka |
...sl. „Mohla byste mi ho vyhonit?“
V pokoji se rozhostilo ticho a její andělský obličej se během pár vteřin zbarvil úplně celý do rudého odstínu. Stála tam nehybně mezi postelemi se sklopenou hlavou a pak se stalo něco, co jsem čekal snad ze všeho nejmíň. Po jejích zčervenalých tvářích se začaly koulet velikánské slzy a vzápětí Pavla skryla svůj obličej do dlaní. „Proč pláčeš?“, zeptal jsem se tiše a nejněžněji jak to jen šlo a přišlo mi v tu... celá povídka |
...pátky na židli a ještě chvíli se zavřenýma očima si vychutnávala tu slast která jí kolovala celým tělem jako tisíce jehliček, jenž nijak nebolí, jen mrazí a zároveň hřejí v celém krevním oběhu.
Mirek se k ní sklonil a sladce jí políbil na pootevřená ústa. Otevřela oči a zašeptala: „Mirku, tohle bylo dokonalé.“ Než Mirek stihl opětovat své nadšení kdosi zaklepal na dveře. „Moment!“ Zavelel Mirek a spěšně si zapínal kalhoty. Zlata byla okamž... celá povídka |
... nevěřila, že nebudu si vědět rady co sním. Myslela jsem si, že jsem dostatečně zkušená a že mě jen tak nic nepřekvapí. Od svých patnácti let, kdy jsem přišla o věneček se strýčkem, jsem jich měla v ruce, v puse, zepředu i zezadu stovky, ba možná i tisíce. Moje nejstarší řemeslo, které jsem provozovala od svých 18.let jsem dokonale ovládala a myslela jsem si, že mě nic již nemohlo nijak překvapit. Ve svých pětačtyřiceti letech jsem již při prvním pohl... celá povídka |
...ejich našpulené rty potkali.
"Nic na tom není, teď ty"rozkázal.
"Ale já …"zkoušel jsem se z toho vykroutit.
"Snad se nebojíš?"poťouchle se uchechtl a dloubl mě pod žebra.
"To ne."odpověděl jsem ostře a po čtyřech se sunul k Lucce a políbil jsem ji.
Dosud tichá Lucka promluvila. "No to nebylo špatný.Teď zase já."
A nejdříve políbila Jirku a pak zase mě. Potom jsem si povídali a dávali Lucii hádanky a když je neuhodla, tak jsme ji políbili. Najednou se ozval... celá povídka |
... dracice. Prvni co mi po panaku whisky nabidla byla spolecna sprcha. Parkrat jsem zalapal po dechu a uz sem byl v koupelne.
Nejdriv rekla at si ja svleknu a vlezu si do sprchace a ona ze si lehne do vany. Nevideli jsme se. Napustila si vodu a zacala jemne vzdychat to me maximalne rozpalilo a vzrusilo. Najednou se z jeji ust vypadlo:" Ses vzruseny?". A ikdybych tehda vzruseny nebyla tak bych asi stejne rekl ANO. Pak bylo chvily ticho. Uz jsem to ale nevydrzel a vylezl jsem z koutu. Ona uz nebyla... celá povídka |
...a a pak jsem ho dvěma tahy donutila k výstřiku. Vyšla jsem obličejem vstříc a nechala se celá zalít tou horkou šťávou, znovu jsem po něm chňapla a s rozkoší jsem polkla část hustého vřelého semene, a další výstřik zase na krk a na prsa a pořád jsem jej honila a mačkala z něho všechno až do poslední kapky, kterou jsem vysála. Leželi jsme vedle sebe vysí7eni na koberci a já na pár minut tvrdě usnula. Když jsem se probrala; byl pryč. Všechno to bylo tak nesk... celá povídka |
...stalo před osmi lety. I když jsem udržoval vztah s přítelkyní Janou, dosud jsem se neoženil a věnoval svůj volný čas mé dceři. Nedávno přišla poněkud vyděšená se slovy, že ji dole trošku bolí a něco z ní vytéká. Po návštěvě gynekologa jsem doma Romance vysvětlil, jak to probíhá v přírodě a snažil se popsat pochody uvnitř jejího, které souvisejí s jejími problémy, až po narození dítěte.
Asi po 14 dnech, večer kdy už jsme leželi v posteli, opě... celá povídka |