... obchodu přišel, ale vzpamatoval jsem se a sdělil dívce svoje přání. „Triček máme spoustu, ale záleží co se Vám líbí. Teď nám přišla nová kolekce a tam jsou docela pěkný věci“, sdělovala mi tím sladkým hláskem a zdálo se, že vůbec nevěnuje pozornost mému do jejího rajcovního tílka zabodnutému pohledu. Poodešla kousek ode mne a sundala z regálu několik kusů textilu. Její malý zadeček byl jedním slovem božský, ale než jsem si ho stačil pořádně... celá povídka |
... a přitom jsem si jemně přejížděl prsty přes její malé závojíčky. Martina vedle nás si přejížděla dlaněmi přes prsa. Najednou jakoby mnou projel blesk a začal jsem stříkat do Janina zadečku, pak i na zadeček a záda. Jana se mezitím dodělala sama rukou. „Tak takhle vypadá anál,“ řekla Jana Martině. „Měla bych se jít osprchovat,“ vstala a odešla. Mezitím se Martina opět oblékla. Jana se vrátila obě odešly. Na odchodu se otočily a Jana zašeptala „... celá povídka |
...ddychovala. Nechtěl jsem ji však nechat příliš odpočinout, a tak jsem začal svým prstem pomalu rejdit v její jeskyňce. Rytmicky jsem s ním zajížděl dovnitř a ven, dívka, stále vkleče na mně, se zaklonila, zády se opřela o volant a roztáhla více nohy, abych do ní mohl pronikat lépe. Ihned jsem toho využil a k průzkumu jejích útrob jsem povolal další prst. Za chvíli už přirážela sama a po minutě jejím tělem otřásl další orgasmus.
Silnicí určitě projí... celá povídka |
...jeho ruce na celém těle, horký dech z jeho úst a také hrozný strach. Ale i přes ten strach zjistila, že jeho ruce jsou jemné a zkušené, jeho tělo voní potem smíšeným s kořeněným parfémem a že není vůbec nepříjemné ležet pod ním.
"Teď Ti zavážu oči, ale nemusíš se bát budeš-li dělat co Ti řeknu, nic se Ti nestane." pošeptal ji neznámý. Přikývla, nic jiného se stejně nedalo dělat. Na chvíli ji pustil, nedovedla si vysvětlit, proč se ani nehnula a t... celá povídka |
...iděl jsem u vrat dvě dívenky, tak třináct roků, úplně promáčené. Zřejmě se jmenovaly "piča" a "kunda", neboť se takto neustále titulovaly. Zběžně jsem si je prohlídl. Vyšší černovláska měla sice menší prsa, ale zadeček a nohy nádherně formované. Menší a poněkud silnější brunetku zdobily na její věk poměrně velké prsa a zadeček už také narůstal do větších rozměrů. Mokré trička měly na sobě přilepené a oběma se pod nimi jasně rýsovaly hr... celá povídka |
...takže jsem se opět neudělal. Akorát jsem se ještě víc vzrušil. Musel jsem chvíli čekat až mi trochu opadne erekce, abych nešel s boulí na slipech do pokoje. Když jsem přišel do pokoje, Marek seděl v plavkách na posteli a Jitka ležela vedle něho. Podprsenku a kalhotky měla viditelně natáhlé narychlo, protože bylo vidět část ochlupení nad kundičkou a kousek ňadra a bradavky koukalo z podprsenky. Navíc byli oba pěkně rozpálení vzrušením.
Potom se šli postup... celá povídka |
.... Lízání už bylo dost, a tak jí ho tam prudce vrážím,až na doraz. Vykřikla slastí. Je úplně mokrá.a můj pták v ní nádherně klouže. Její šťáva mi stéká na koule. Přirážím stále tvrději. Rukama drtím ty perfektně tvarované kozy a jejich bradavky Pochva se jí stahuje a vybuchuje bouřlivý záchvat zdrcujícího orgasmu. Celá se chvěje a heká blahem. Ale já ještě nemám dost, vytahuji klacek a celý mokrý jej pomalu strkám do její zadní dírky. Strnula ... celá povídka |
... Jana zády ke dveřím. Vedle ní Jirka, nohu měl přehozenou tak, že byla mezi jejíma roztaženýma nohama, aby je nemohla stáhnout k sobě. Na sobě měla rozepínací sukni která držela jen na posledním knoflíku a pod ní bílé kalhotky. Halenku měla vyhrnutou až do podpaží a podprsenku měla vytaženou nad prsy až u krku. Jirka laskal její holá prsa rukama, líbal je jazykem jí dráždil bradavky a šeptal jí, jak se mu líbí. Jana jen zhluboka dýchala, rukou mu svírala... celá povídka |
...zeširoka otevřený a jen se slabě chvěl tak, jako jeho majitelka s hlavou zabořenou do vany a zadnicí vystrčenou. "Snad už bychom jí mohli vyndat roubík." řekla Pavla. "Že už budeš potichu, viď..." pohladila Jitku po vlasech. Odpovědí jí bylo neznatelné kývnutí. Nadzvedla jí hlavu a opatrně vyjmula povolený roubík z naběhlých rtů. Jitka vypadala, jako by byla smířená se vším. "Chceš pokračovat nebo vybereme něco jiného?" zeptal se jí Marek "Už nám zbývá ... celá povídka |
... dotkla mé nohy či ruky. Né že by mi to vadilo. Bylo to fajn. Pili jsme, povídali si a já přitom cítila na sobě Radkovi pohledy. Když už bylo po půlnoci začala se třída pomalu rozcházet. Zůstalo nás tam asi deset, vlastně ti nejlepší a stálí. Nechtělo se nám však domů a tak jsme šli kŠárce domů. Všichni jsme byli svobodní, takže nebyl problém a Šárka měla vlastním byt. Dobrá nálada nás neopustila ani po cestě a u Šárky jsme ji ještě přiživili dal... celá povídka |