...k nebyla ošklivá, ba spíše naopak. V prodejně bylo jen pár zákazníků, tak jsem tiše pozdravil a prošel kolem stojících prodavaček do zadní části obchodu, kde bylo na regálech vyskládáno mnoho druhů různobarevných letních triček a mikin. Právě jsem bral do rukou asi druhé tričko, když jsem za sebou uslyšel dívčí hlas: „Mohu Vám nějak pomoci?“ Otočil jsem se a tričko, které jsem držel mi málem upadlo na zem. Přede mnou stála nádherná a štíhlounká... celá povídka |
... se stahovala okolo mého penisu a ona se vzdycháním přijímala mé horké semeno.
Když bylo po všem, vytáhl jsem svůj ochabující nástroj a padl na postel, ještě chvíli klečela prohnutá a vychutnávala si tu chvíli, potom ale vzala můj penis do úst a začala ho čistit od svých šťáv a mého spermatu. Při téhle její příjemné činnosti jsem usnul. Probudil jsem se asi po třech hodinách a zprvu jsem si myslel, že se mi jen zdál nějaký sen, ale její nahé tělo ... celá povídka |
...začal mít problémy se soustředěním se na jízdu. Navíc když jsi mi položila ruku na příklopec mých kalhot a rozepnula zip. Palcem jsi jemně stáhla gumu slipů a osvobodila můj příčící se penis. Zpomalil jsem a spustil blinkr s tím, že sjedu ze silnice, nebo alespoň na krajnici. „Jeď dál“, řekla jsi. „Alespoň kousek, vzrušuje mě to, víš?“ A s pevným stiskem jsi mi obnažila žalud, který se již leskl vlhkostí a byl naběhlý až k prasknutí. Nechtěl js... celá povídka |
...vírám tvůj žalud tak,aby jsi zapomněl na všechno co je kolem.Moje lasturka tě zatouží pohltit a vychutnat si ten dar,který ti příroda nadělila. Vsunu si ho mezi stehna a mírně se začnu pohupovat v rytmu vln, které narážejí do lodi. Pomalu se to mnění v bouřlivé milování. Moje návaly orgasmů neberou konce a svírají tvůj penis tak dokonale, že tušíš tu chvíli vyvrcholení, která se tak rychle blíží. Zmítáme se v té rozkoši oba dva a už teď se těšíme... celá povídka |
...jsme si to mohli takhle rozdávat třeba až do východu slunce.
Fešák mě šoustal báječně a energicky. Nejdřív mi trošku dělalo potíže sloužit jenom jako matrace, protože jsem na to nebyla zvyklá, ale postupně jsem se přizpůsobila jeho divokýmu rytmu.
Tu a tam jsem jeho čuráka sevřela pochvou jako kleštěmi a pak zas povolila.
Rozřádili jsme se tak, že se auťák začal kymácet. Občas není špatný nechat se trošku brutálně vošoustat tak obrovským kyjem, jak... celá povídka |
...žíte. Pracovaly jste tvrdě a já to umím ocenit.“ Usmál se a znovu si sedl k počítači a zapnul ho. Když obě dívky odcházely, Zlata se ještě ve dveřích otočila a usmála se na svého šéfa. Ten jen potichu, aby Eva nic neslyšela hlesl: „Díky. Budeš mi chybět.“
Najednou se Zlatě do snu vetřel nepříjemný zvuk. Letadlo s burácením přistávalo. „Hmm, to byl príma sen.“ Spokojeně promluvila a Eva byla zvědavá. „Co se Ti zdálo, jsem už hezky dlouho vzh... celá povídka |
...st," pokračovala Bety vzrušeně, ale neodbytné prsty bloudily rýhou v jejím rozkroku, až konečně osvobodily poštěváček z jejího sevření a počaly jej pomalu honit. Kůže se stahovala, až se konečně objevil jeho vrchol nalitý krví.
"Je jako žalud na mužském ohonu," spokojeně konstatoval Petr a zvýšil rychlost svých prstů.
"Ano, ....dělej mi to tak.... nahoň mi ho pořádně...." Bety už nezakrytě sténala rozkoší....
"Vím, vím, že to umíš, krásně to um... celá povídka |
...ptala mi Mijeto a tiskla se ke mně a hladila mě. Nemusela mě pobízet. Byl jsem napůl šílený slastí a blahem, když jsem počal vystřikovat do té krásně těsné pochvy, ovinuté kolem mého naditého ohonu. Keiko byla v tu chvíli rovněž zcela hotová a několikrát krátce silně zasténala. Ani já jsem se nezdráhal a slastí jsem vydal z hrdla osvobozující řev. Bylo to fantastické. Také Keiko byla zřejmě navýsost spo kojená, protože se na ne vrhla a dávala mi mazlen... celá povídka |
...kla omluvně. Odpověděla jsem jí, že je to v pořádku. Nina postavila na stůl šampus. Paráda. Lenivě jsem se rozvalila v sedačce.
"Nepustíme si video?" zeptala se Nina mezi dvěma šluky z dlouhé cigarety.
"A co máte?"
"Co bys chtěla?"
"Nechám to na vás, vždyť jsme tu samé ženské." Dala jsem si ukazováček na pusu. Nina mne napodobila a po tom vybrala film. Holka s navlečeným čurákem šukala kámošku; klečící na kolenou. Vzpomněla jsem si na Markétku, jak jsme... celá povídka |
...t jen ty její překrásné nohy. Na kalhotech už jsem měl pořádnou bouli a můj panáček se rval z těsného sevření spodního prádla. Po chvíli, zřejmě zjistila co mě tak fascinuje, ale bez přerušení monologu mírně roztáhla nohy a čekala co udělám já. Já byl schopen pouze kývat, že má pravdu, ale o čem hovořila jsem vůbec nevěděl. Okamžik, na který jsem dlouho čekal, byl tu. Její ruka sjela na lem sukně a ten mírně popotáhla. Teď již mi nic nebránilo v... celá povídka |