...perma a že se dá polykat, načež ho z dívka slízla. Když se dostala na prsíčka, začala se navíc hladit rukama a lízat bradavky. Dívce to dělalo dobře a bezděčně si sáhla mezi nohy a začala si hladit kundičku. Po chvilce učitelka vše slízla a řekla, že mají začít všechny dívka pomalu masturbovat a ať se dívají. Protože byl můj penis ochablý, hbitě ho olízla a začala kouřit. Brzy se mi pak zase postavil.
Ta holka co byla u mně si měla lehnout na zem na ... celá povídka |
...ně mě kousla do žaludu, aby oddálila můj orgasmus. Když už zase byla připravená, tak si klekla na židli a já ho do ní zase prudce vrazil až se jí zatmělo před očima.Tentokrát moje tempo bylo výrazně silnější a agresivnější, bylo to taky znát na Martinině hlase. Pěkně jsem ji objížděl a koukal jsem se jí na zadeček, jak se pěkně chvěje. Strčil jsem jí do zadečku prst a dělal jí to do obou dírek. Martina se pěkně držela opěradla na židli a jen prudc... celá povídka |
...í pozornost věnoval velkým bradavkám. Nemohla jsem to už dál vydržet.
Uchopila jsem jeho zduřelý ocas a přitiskla ho na své přirození. Podsunul mi pod zadek polštář, údem mě polechtal na poštěváčku a nasadil jej na vchod do pochvy.
Celé mé tělo zachvátila třesavka nedočkavosti a pohlavního hladu.
Vypjala jsem se proti němu a zvedla zadek vysoko nad polštář. Byl to rychlý, impulzivní pohyb, kterým jsem se sama nabodla. Začal rychle prohánět svůj úd sem ... celá povídka |
...pohledem na její prsa.
A pak to přišlo. Tentokrát sebou škubl můj penis a něco z něj začalo stříkat do jejího klína. Bylo to tisíckrát krásnější pocit než doposud. Ale stejně jako se rychle přihnala slast, tak ji vystřídala únava. Spadl jsem na Alici a hlavu jsem měl na jejím poprsí jako na polštáři. Chvíli jsme takhle leželi a já cítil jak mi můj penis chabne. Nenápadně z ní vyklouzl, na což mě položila na záda a naklonila se nad mé přirození. Chv... celá povídka |
...Pomalu začala zlehka přirážet. Jednou rukou si dál hraji s jejími cecky, druhou dráždím vepředu její kundičku a hladím poštěváček. Ocasem cítím své prsty v její kundě, moc se jí to líbí. Svíjí se v křeči a jeden její orgasmus stíhá druhý. Dál už nevydržím to ďábelské tempo a prudce stříkám obrovskou žhavou dávku do jejích útrob.
Znavení si dáváme gin a domlouváme se na příští "opravu", ale to už se blíží otvírací hodina, a tak mě pos... celá povídka |
...né zvyky. Podíval se po připraveném lehátku a pomyslil si, kdo s ním asi bude trávit tuto noc.
Komu patří ta zbývající lehátka?
Vše měl připravené, a tak si šel ještě zakouřit. Po chvilce k vagónu přispěchaly dvě ženy. Jak se později dozvěděl, matka s dcerou. Zatím ho ani nenapadlo, že by právě ony mohly být jeho spolucestujícími.
Vrátil se do svého kupé a ke svému překvapení zjistil, že obě ženy si již stelou lehátka. "Dobrý večer," pozdravil ... celá povídka |
...y žínku a jemně mi začal omývat celé tělo.
Delší dobu se pak zdržel jen na mých čtyřkových kozách a kundičce.
Napětí v podbřišku se stupňovalo, začala jsem rychleji dýchat a tak mě Kamil vzal do náruče a odnesl do ložnice. Tam už bylo rozestláno, byly stažené rolety, hrála tichá hudba a na stolku hořel trojramenný svícen.
Kamil byl v mžiku svlečený a už se přisával svými ústy k mým. Pokračoval pak ve svých polibcích stále níž a níž až jsem... celá povídka |
...o začala kouřit uměla to o moc líp než líbání. Jak sem byl nadržení, tak netrvalo dlouho a propláchl jsem ji mým likérem pusu. Slízla i poslední kapičku na žaludu čím mého klacka opět přivedla k životu, tak sem jí ho zaved do její štěrbinky, zastavil sem se a trochu přidržel aby neucukla a pak sem zarazil. Pavlína jemně sykla, ale pak se jí to začalo líbit a začali jsme proti sobě přirážet jak splašení. Pavlína zase začala nahlas hekat když se po druh... celá povídka |
...ohodě. Zasunul jsem ho tam však asi jen do půlky, protože už jsem byl strašně nadrženej a začal ho zase sunou pomalu ven a zase dovnitř. Jak se jí prdel rozevírala šlo to lehčeji a už jsem ho tam zasunoval dokonce celýho! Jo, to bylo jiný kafe jak normálně, bylo tak úžasně těsný, tak pevně mi ho to svíralo, že jsem jakoby dostal nových sil a chystal se na svůj třetí orgasmus. Očkem jsem se přitom porozhlédl po sprše a spatřil druhou dívku, jak si to dělá sa... celá povídka |
...e sváděj ženský?" pobaveně jsem se zeptal a udělal krok dozadu. "Možná toho tam moc není, ale k radosti a potěšení je toho dostatečně. Tebe by asi nedalo moc práce dostat do postele, že?"
"To ne." přiznala docela rozpačitě. "Mám to opravdu moc ráda, jinak bych s tebou tu sázku nevzala. A ten začátek jsem zvorala, promiň." omlouvala se. "Vždyť se nic neděje." uklidňoval jsem ji. "Dělej to, co je ti vlastní." dal jsem jí radu a lehl si do postele.
Svlékla se.... celá povídka |