... rukou sevřít svůj penis u kořene, abych nevystříkl předčasně.
Jiřina se usmívala.
„Učíš se rychle. A teď já.“
Lehl jsem si na záda a podepřel se na loktech, abych na ni viděl. Klekla si mi na nohy a vzala můj už dlouho ztopořený penis do pravé ruky. Začala mě masturbovat, chvíli pomalu, chvíli rychleji. I já jsem začal vydávat ty známé zvuky vzrušení.
„Líbí se ti to?“ zeptala se.
„Moc,“ zašeptal jsem. „Po dlouhé době mám při t... celá povídka |
...lízal píču, která byla zalepená semenem. Jako vždycky jsme se potom líbali.
Potom se Jana vdala a přesně za devět měsíců od našeho stříkání se jí narodila holčička.
Měla jako já modré oči a dolíček v bradě. Jana se s rodinou odstěhovala a já ji už neprcal. Tchýni jsem ale pokoj nedal. Z mých tří směn byly už jenom dvě a měli jsme s tchýní samozřejmě stejnou směnu.
Každý týden, když jsem měl odpolední, jsem jezdil tchýni mrdat aspoň dvakrát ... celá povídka |
...ámek.
Vplížil jsem se do baráku kolem desáté, párkrát jsem zazvonil, abych se ujistil, že Alena není doma, a teprve potom jsem odemkl a vešel do bytu.
Bylo mi docela hořko, když jsem viděl tu spoustu věcí, na které jsem pracně šetřil a které si teď nechala moje ženská. Povzdechl jsem si, zamířil jsem do ložnice, otevřel skříň a začal z ní vyndávat svoje obleky.
Ani jsem je nestačil položit na postel, když jsem zaslechl ve dveřích rachocení klíce. Úpln... celá povídka |
...amovat kolena a já se cítila jako na prvním rande, když mi bylo šestnáct. Roman nakonec po malém zaváhaní souhlasil a přese mě se převalila vlna nervózního štěstí.
Nejprve jsme chvíli poseděli u sklenky vína, zatímco muž připravoval místnost k fotografování, vytvářel pozadí a rozmísťoval reflektory. Odešla jsem se do koupelny převléknout do věcí, které mi manžel na focení nachystal. Svlékla jsem se donaha, abych před velkým zrcadlem ještě jednou zhodn... celá povídka |
...áska. „A když už jsi v tom, vezmi prosím i nohy.“
Dokončil jsem záda a vymačkal z tuby krém i na její nohy. Přitom jsem zabloudil pohledem i na její nádherný zadeček. A rozhodl jsem se to zkusit. Na místo, které nezakrývaly kalhotky, jsem nalil trochu krému. Poznala to. Najednou totiž dala ruce za záda a shrnula si kalhotky tak, že z nich byly jakoby plavky tanga. Rozetřel jsem krém po jejích nohách a zadečku a přitom mi srdce bušilo jako o závod. Myslel jsem, ... celá povídka |
... jak se naše těla připravují k vyvrcholení. Üúúúúúž je to tady. Výbuch energie, vznik kosmu, nevím k čemu se to dá přirovnat. Pochvíli Janu přitisknu ke svému tělu a oba vychutnáváme ten pocit uvolnění.
Otevřu oči a zjišťuji, že to všechno byla opravdu jen pouhá představa. Pouze ztvrdlý penis připomíná prožité duševní potěšení. Okamžitě pouštím pouze studenou vodu, ale moc to nepomáhá. Honem se tedy utřu, obléknu, skočím na kolo a uháním... celá povídka |
...šeru očima ještě zaslepenýma sluncem mnoho neviděla, pocítila náhle dotyk jeho vlhkých rtů na svých a lačně se k němu přitiskla. Přestala se ovládat a unešená vášní jej začala líbat a vsunovat jazyk do jeho úst. Sjel jí rukama na prsa a začal je mnout tak, až jí proběhlo po zádech zamrazení. Jeho hbité ruce jí přetáhly tričko přes hlavu a ona nyní před ním stála jen v riflích a se smyslně se pohupujícími prsy. Jako blesk ji udeřila myšlenka, že to... celá povídka |
... hlasitě zanaříkala a z její pičky se začala valit šťáva jejího orgasmu. Když odezněl, zasunul jsem jí do lasturky prst. Šlo to poměrně lehce, byla dobře promazaná. Vešel tam i druhý prst. Náhle jsem ucítil mírný odpor panenské blány. Několikrát jsem prsty promasíroval záhyby její pičky, potom jsem se otočil mezi její kolena a nasadil žalud mezi vlhké lupínky. Její kundička byla již tak připravená, že jsem se bez potíží dostal až k pružné panensk... celá povídka |
...ček a přitom ti prostředníkem zajel do zadečku. Druhou rukou bych se opřel o zem a jemně tě položil na podlahu na chodbě. Potom bych znovu začal urputně přirážet a protože bychom už byli zpocení a ty se neměla pořádně čeho chytit tak by ses postupně sunula po podlaze ve směru mého přirážení a vyrážela bys ze sebe výkřiky.
"Ještě, dělej, hlouběji, dělej šukej ať dojedem až na konec chodby." Přitom bych se stihl do tebe několikrát udělat a ty bys pr... celá povídka |