... čoraz dôvernejšie a otvorenejšie vety a predstavy začali v mojej mysli nadobúdať konkrétne, hmatateľné obrysy. Stalo sa to, čo by som o sebe predtým nikdy nebola povedala. Pomaličky, nenápadne, ale celkom evidentne som sa začínala vzrušovať. Oblečený som mala krátky hodvábny županček červenej farby a pod ním len čierne miniatúrne nohavičky, ktoré mi práve začínali vlhnúť. Muž na druhom konci linky ma dostával svojimi trúfalými popismi milostných scén do ... celá povídka |
...proti mně trčely velké, ale pevné prsa s menšími světlými dvorci a vztyčenými bradavkami. Jazykem jsem je obkroužil a začal je líbat. Jitka se položila napříč kabiny a mně se podařilo vysvléct jí i kalhotky. Pomalu jsem sjížděl jazykem a rty mezi prsa, na pupík a přes Venušin pahorek až na její vlhký a příjemně vonící květ. Prsty jsem rozhrnul její rosou pokryté lupínky a jazykem vnikal co možná nejdál. Projížděl jsem od zadečku až dopředu, kde se ... celá povídka |
...ychutnávat slasti šedesátdevítky s plnou parádou. Katka se po chvilce připojila k Janě a já pocítil na svém mužství hned dvoje lačná ženská ústa. Jana nad mým obličejem vlhla čím dál víc a bylo vidět, že už brzy na ni opět dojde. Zapojil jsem do práce i prsty, pronikl jimi do hlubin Janinýho těla a hned se dostavil třes Janiných stehen, kterými mi sevřela hlavu. Dostal jsem spršku teplých ženských šťáv a ucítil na svém přirození jemné kousnutí, jak ... celá povídka |
...ěješ a sténáš rozkoší. Vezmu si ho do pusy a svými rty ho obemknu tak pevně až slastí vykřikneš. Střídavě olizuji a svírám tvůj žalud tak,aby jsi zapomněl na všechno co je kolem.Moje lasturka tě zatouží pohltit a vychutnat si ten dar,který ti příroda nadělila. Vsunu si ho mezi stehna a mírně se začnu pohupovat v rytmu vln, které narážejí do lodi. Pomalu se to mnění v bouřlivé milování. Moje návaly orgasmů neberou konce a svírají tvůj penis tak dokon... celá povídka |
...t pro blondýnku, tak bych vybrala černé."
"Ne, ne, blondýnka to není, prosila bych tedy ty bílé."
Myslela jsem si, že až do této chvíle Jana o mém zájmu nic netušila, ale mnohem později mi se mi přiznala, že již tenkrát cítila moji pozornost. Ale zpátky do obchodu. Zaplatila jsem, ona mi zabalila malý balíček a já jsem před ní dovnitř rychle zastrčila připravenou vizitku.
"Slečno,...", najednou mi úplně vyschlo v ústech a v krku jsem měla knedlík, ale pak j... celá povídka |
...holenou mušličkou, dech se ti zrychluje a vlna rozkoši nezná mezí. Divoce saju a tisknu tvé mohutné mužství, toužím ho cítit hluboko mezi stehny. Pomalu cítím chvění v břiše, to jak se blíží orgasmus, jenž nabere rychlost padající laviny. Zmítám se v té úžasné a nevypočítatelné křeči, tvůj jazýček je tak vytrvalý, že má lasturka už nevydržela čekat. Křičím rozkoší a tvé rty jsou zaplaveny přívalem sladké šťávy, které se nemůžeš nabažit... celá povídka |
...o do její lasturky. Oba se na mě trochu poděšeně podívali, ale jejich společné pohyby mluvily za vše. Vrátil jsem se k Dáše, vyzdvihl ji na okraj bazénku a zanořil svoji tvář mezi její nohy. Jazykem jsem rychle pracoval na jejím klitorisu až jsem ji přivedl na pokraj orgasmu. Začala mne k sobě přitahovat. Svezl jsem se do vody hned vedle Petra a Dášu jsem na sebe přetáhl. Dosedla na mne tak silně, že se moje stojící péro ponořilo hluboko do její lasturky. Za mal... celá povídka |
...nedělá poprvé. Pak jsem si uvědomil, kolik chlapů tady v tom kumbálku musela v průběhu rekonstrukce vystřídat a ta myšlenka mě okamžitě přivedla k vrcholu. Popadl jsem ji za vlasy a přirazil, až se začala zalykat. Vystřikoval jsem zbytky semene do její našpulené pusinky a ona ze mě sála každou kapičku. Když vstala, měli jsme oba dost. Chvílemi se mi podlamovaly kolena a jí věděl, že toho dneska už moc nepostavím. No ale co, přece tady nekončíme a plán je od... celá povídka |