...ozkrok. I já jsem vzrušený, vstávám, rozepínám si kalhoty. Pozoruje mně při svlékání, usmívá se, když k ní nahý přistupuji a pokládám ji na koberec.
Nebrání se, když ji svlékám, nahá roztahuje nohy a já bořím hlavu do jejího klína. Je pěkně vzrušená, její štěrbinka je vlhká a rozevřená, zduřelý poštěváček i naběhlé závojíčky se rozpustile derou ven. Lížu její jeskyňku, strkám do ní prsty. Laskám se s poštěváčkem, cucám stydké pysk... celá povídka |
... přiblížila k jeho obličeji, nato prudce přitlačila svým klínem k jeho hrudi a sevřela ji stehny.
Lehce se pohybovala a on pocítil, jak mu na břicho stékají její šťávy a když cítil, jak se jí třesou stehna, ucítil, jak několikrát za sebou i krátce vystříkla, věděl, že je dokonale uspokojena, stočí se do klubíčka a bude oddychovat vleže na boku.
Teprve nyní bude moci dát ochutnat slasti soulože i svému ocasu, který byl naběhlý a zvlhlý jejími šťáva... celá povídka |
...ní jsem již bez obav stříkal do jejího těla a radoval se s
ní, protože jsem pozoroval, jakí i ona z toho má potěšení.
"Dělej...dělěj...pořádně...stříkej," povzbuzovala mě a já se nenechal zahanbit a vystříkal do ní celý zbytek, až už víc nic neteklo.
Pak teprve ze mě Elen odpadla a zůstala vedle mě ležet na zádech jako já, s roztaženýma nohama.
"To bylo něco," smála se Elen. "Čtyřikrát za takovou chvilku. To bylo nejkrásnější milování, jak... celá povídka |
... to ještě není semeno, ale také věděla, že nechce aby se již udělal. Vzala mu nohu z úst a položila ji k druhé do klína. Pomaličku si sama sundala druhou ponožku a koketně ji přez rameno odhodila. Věděla, že je Vilém na krajíčku a že by za to určitě prošla z biologie, ale ona najednou chtěla také něco pro sebe.
Vstala a sedla si na roh jeho stolu. On se otočil na židli a objevil se s obličejem těsně před jejím promočným klínem.
"Ještě nikdo mě tam nel... celá povídka |
...il a pohyby pánve jsem zároveň zasouval a vysouval žalud do jejích úst. Cítil jsem, že se nezadržitelně blíží orgasmus. Pustil penis a přimáčkl její hlavu k mému tělu tak, že téměř celý penis zmizel v jejích ústech, do kterých jsem pumpoval posledních pár kapek semene, které v mém těle zbyly. Usnul jsem.
Asi za půl hodiny mě vzbudila, že už musím jít, aby mě nikdo neviděl.
Absolvovali jsme nádherně unaveni zbytek školení a dělali, že se téměř ... celá povídka |
...hu a uvolněnou rukou masáž vodní nahradila erotickou masáží s okamžitým kladným ohlasem. "Ano, ano," vzdychala Glorie, "smíš všechno, můžeš i dovnitř..." Sprcha nesprchovala, voda netekla, přesto se brzy ozývaly náhradní zvuky z klínu oslavenkyně, ve kterém vlhké zkušené prsty rozjely čvachtavý koncert rozkoše. Julie si jednou rukou hrála dole, druhou držela ňadro partnerky a pohledem sledovala a povzbuzovala Georga, který se už nemohl ovládnout a sledování ... celá povídka |
... jedno, že nás čeká definitivně poslední úkol dnešní hry. Přizvali jsme dva pány, kteří měli ptáky v ústech klečících dívek, ukázali jim, kde jsou pro ně připravené prezervativy a řekli, že jsme jejich. Čekaly jsme je vedle sebe, na zádech, s roztaženýma nohama. Sotva do nás pronikli, už stříkali a sténali přitom rozkoší. Bylo nám to úplně jedno. Na chvíli jsem si všimla, že Pavel se také udělal na dívce, která už neklečela, ale ležela jako my n... celá povídka |