...k jen šestnáctiletá dívka může být. Začal jsem přirážet a přitom jsem si jemně přejížděl prsty přes její malé závojíčky. Martina vedle nás si přejížděla dlaněmi přes prsa. Najednou jakoby mnou projel blesk a začal jsem stříkat do Janina zadečku, pak i na zadeček a záda. Jana se mezitím dodělala sama rukou. „Tak takhle vypadá anál,“ řekla Jana Martině. „Měla bych se jít osprchovat,“ vstala a odešla. Mezitím se Martina opět oblékla. Jana se v... celá povídka |
...šův Penis zajížděl hluboko do nitra její Jeskyňky a Tomáš navíc stále prsty dráždil lesklý Venušin pahorek, který se čím dál víc podobal vyhlazenému diamantu.
Měsíc pochopil, schoval se za mrak a přestal mlčky přihlížet. Petrovy svaly se napnuly, obličejem prolétl slastný úsměv a potom už jen obrovský výkřik a Lence se na hrudník spustila sprška spermií. Najednou vypadala, jako když má perlový náhrdelník. Krůpěje byly rozsety i na ňadrech a Tom... celá povídka |
... ho celého do sebe. Cítil jsem jak její žhavou a pičkou pulsuje vzrušení, a tak jsem začal přirážet. Dovnitř a ven, dovnitř a ven, můj penis pojížděl její lůno a zabořoval se do té horké ždímačky až po koule. Markéta těžce dýchala a občas zasténala, když prirazila svou pánev na můj tvrdý kůl. Potom jsem ucítil jak se jí kunda stahuje a ždímá z mého nástroje úplně všechno. Vykřikla vzrušením a musela prožívat stějně krásný orgasmus jako já,... celá povídka |
...naběhlýma koulema. Cítil jsem že už budu a v křečích orgasmu jsem stříkal horké sperma markétě přímo do pusy. Olizovala kapky z mého čuráka a až jich měla plnou pusu, postavila se a začala mě divoce líbat. Cítil jsem na jejích rtech a jazyku chuť svého semene a vychutnával si to. Markéta ale najednou přestala, strčila si prst do pusy a sperma nakapala do rohů pentagramu. "Tak je to správně!" řekla a podívala se na mě spoza přivřených víček. "Správně, a... celá povídka |
... vepředu dolů. a její vyholený trojúhelník se objevil v celé kráse. ; Vzala kalhotky a stáhla je dolů. Prstem jsem zajel do rýhy a polaskal poštěvák. ; Opřela nohu o židli a pokrčila se. V tom jsem na stol ku zahlédl velký vibrátor. Došel jsem pro něj. Klekl jsem si, namazal ho gelem a pomalu přejel po vyholené kundičce. Jenom se blaženě dívala na moje počínání. Uchopila svoje tmavé pysky a odtáhla je od sebe. Zapnul jsem vibrátor na střední otáčky a zasunu... celá povídka |
... ke mně natáhl ruku, aby se mě dotkl, řekla jsem:
"Ne, o osahávání nebyla řeč."
Andreas poslušně ale s nechutí stáhl ruku zpátky a přikázal :
"Tak dobře, otoč se, roztáhni znovu nohy a předkloň se."
Beze slova jsem se otočila a udělala, co si přál. Viděla jsem skrz nohy, jak si za mně klekl a zblízka si prohlíží moje, teď na něho vystrčené přirození. Slyšela jsem, jak těžce dýchá. Věděla jsem, že ani jeden z kluků ještě neměl holku a j... celá povídka |
...víc jako masáž než jako mazání a Monika zavřela oči. Její bradavky ztvrdly, když jsme si s Hanou na nich prsty hrály a její dech se zrychlil. Pomalu jsme se s Hanou blížily rukama k její oholené štěrbince a Monika, tušíc, co přijde, otevřela svoje nohy. Hana přejela přes její venušin pahorek a řekla, že je to tak hebké, a že vidí, že poštěváček už taky kouká drze ven. Jedním prstem obkroužila Hana Moniky, asi jeden centimert vykukující klitoris, který v... celá povídka |
...oďte, protože sem nadržená.“
„Ne, na dlouho.“ Odpověděl sem ji. To už sem se svlíkal. Radka ke mne přistoupila a začala mi pomáhat, no spíš mi sundala kalhoty a slipy, a začala mě sát. Uměla to svým roztomilým jazýčkem mi pěkně přejížděla žalud a olizovala mi moji kládu od vajec až k žaludu. Chytil sem ji za hlavu a sám si dirigoval tempo. Před extázi, kterou sem prožíval, zaregistroval sem, že Kečup s Pavlínou se přesunuli na lavičku a pěkně s... celá povídka |
...ejneuvěřitelnější sex, jaký jsem kdy provozovala. Amy nade mnou omdlela a já byla pár minut úplně mimo. Probrala jsem se a cítila Amin horký něžný jazyk jak mi líže po délce celou štěrbinu. Každým okamžikem tento pohyb zrychlovala a pronikala do pochvy o kousek hlouběji. Nakonec se dostala do neuvěřitelného tempa a já cítila, jak se všechno teplo mého těla vlilo do mého pohlaví. Potom přestala a řekla,že má pro mě překvapení. Odešla a vrátila se v okam... celá povídka |