...J. Nereagovala, trucovitě se dívala J do očí. S si sundal pásek a pohrozil jím: "máš deset sekund". "Ne, mám lepší nápad," zastavil ho J. J odešel ke kraji pole, za chvíli se vrátil a sklonil se ke Kláře. Ta měla zalepené oči od slz. Obkročmo si na ní sedl a začal kreslit prstem čáru od krku mezi ňadry až na břicho. To se zvedalo a klesalo v rychlé frekvenci. Čáru zakončil zabotnutím prstu do klářina pupíka. To ji donutilo otevřít oči. "Alespoň uvidíme ja... celá povídka |
...su mezi teplé stydké pysky a já se přestal ovládat. Dostrkal jsem ji k nejbližšímu stromu, zajel rukama pod její paže, stiskl pevně boky a s vervou svého mládí se k ní prohnul a cítil, jak pronikám do její horké pochvy. Jednou rukou si mě v sobě přidržela, druhou mi uvolnila kalhoty, když sklouzly dolů, spojila obě ruce na mém zadku. Stále víc a víc se rozkročovala, já se dostával hlouběji. Vycházela mi trhaně vstříc a zajíkala se, připadalo mi, že ješt... celá povídka |
...í kozy, tak mě zadržela a řekla, že chce mít moje semeno v kundě jako první.
S chutí jsem jí to tam napumpoval a krásné jsem jí potom vylízal píču, která byla zalepená semenem. Jako vždycky jsme se potom líbali.
Potom se Jana vdala a přesně za devět měsíců od našeho stříkání se jí narodila holčička.
Měla jako já modré oči a dolíček v bradě. Jana se s rodinou odstěhovala a já ji už neprcal. Tchýni jsem ale pokoj nedal. Z mých tří směn byly už j... celá povídka |
...do Janiny panenské kundičky. Ta sykla bolestí, ale při vratném pohybu se rozzářila dosud nepoznaným pocitem. Souložil jsem s Janou a Alice mi ze zadu udávala rytmus.
Pomalu to na mě opět přicházelo. Zavřel jsem oči a hlavu zaklonil dozadu. Alice zřejmě poznala co bude následovat a obratným pohybem mi vytáhla penis z Jany a já jí postříkal bříško. Nadobro vyřízen jsem se svalil vedle postele.
Holky zmizeli do koupelny, což jsem poznal dle zvuku tekoucí vody. Za n... celá povídka |
...byly prolomeny ledy. Jakmile lahev na někoho ukázala, musel sundat kus oblečení.
Mně se ta hra líbila, bylo to poznat na mých zářících očích a jim také. Po několika dalších kolech jsme byli víceméně nazí. Mezitím jsme změnili pravidla tak, že napřed se zatočilo lahví a pak teprve se řeklo, co se má udělat. Všichni s tím souhlasili.
Hned napoprvé ukázala lahev na mě. Andreas chtěl, abych se svlékla a pak se postavila před každého z kluků a nechala se p... celá povídka |
...ila, teprve ted mi ho pořádně narval do kundy a já se jen divila, co všechno ta moje pička sne se. Mrdali jsme jak psi. Nina si klekla na zem přede mne a tahala mne za vlasy dolů. Nádherná bolest! Richard se převalil na záda a napíchl si mě na sebe.
"Skákej, ty kurvičko!" poručil mi připadal mi jako smyslů zbavený. Píča už mě pěkně pálila, v tu chvíli jsem měla za sebou už dva orgasmy. Nebylo to takový dělo jako s Ninou, ale šlo to. Richard vyndal ptáka a sedl ... celá povídka |
...ala mne divoce líbat na krk. To už jsem se vůbec neovládal, čím dál rychleji jsem přirážel tou svou sbíječkou až to najednou Veronice přišlo a s uvolňujícím výkřikem se mi zakousla do krku. V té chvíli jsem i já začal v horkých proudech stříkat do její pulzující a stahující se jeskyňky své semeno. Nekonečné návaly stále se opakujících neuvěřitelných orgasmů Veroniky spolu se stahy a záchvěvy její prcinky mne přiváděly do stavu takové slasti až ... celá povídka |
...skáním poštěváčku se napjala a zachvěla se v mohutném orgasmu. Posadila se v křesle. Pozvedl jsem se a před mým obličejem trčela nádherná ňadra. Mám si ji svléknout? zeptala se mě. Ne, řekl jsem a chytil košíčky za okraj a stáhl je dolů pod pevná ňadra. Byly to nádherné světlé kulaté melouny se tmavšími koly bradavkových dvorců. A na nich opravdu dvoucentimetrové bradavky. Její ňadra kontrastovala spáleným tělem.
Můj pohled spočinul na stolečku vedle... celá povídka |
...sem začal přirážet do její pusinky. Ani jsem tomu nechtěl věřit, že tak nádherná slečna Denisa mi ho kouřila. Jazykem mi přejížděla přes žalud a to mě neuvěřitelně vzrušovalo. Semeno ve mně se začalo dožadovat denního světla. Přesně v okamžiku, kdy jsem chtěl obdařit její ústa záplavou mého semene, vyndala ho z pusy jako zkušená dívka a nechala si ho nastříkat na ten její božský obličej. Teklo jí po tvářích, měla ho na nose, na čele, zkrátka ... celá povídka |