...celou dobu nás se zalíbením pozorovala hladíc si své malé dosud nevyvinuté kozičky a projíždějíc rozkrok něžnou ručkou. Nevěděl jsem zatím, zde je to domluvené nebo se jí prostě náhodou povedlo vystihnout pravý okamžik, a tak jsem na sobě nedal nic zdát. Vlastně naopak rajcovalo mne to ještě víc. No uznejte být pozorován sotva črtnáctiletým mládětem, které se při pohledu na svou sestru souložící s flaškou ukájí, to by udělalo kdekoho.
Můj penis s... celá povídka |
...ruce za záda a tlačil ji pryč od kempu, kam odběhl R Po chvíli se R vrátil. Přinesl silný provaz a nůž, kus uřízl a spotal jím ruce Kláry, ta už se nesnažila o marný odpor a šla tam kam ji J postrkoval. Ve tmě bylo slyšet oddychování Terezy, která ještě věřila, že killerovi uteče. Když se R, J a Klára přiblížili zavolal R na S a P a ti Terezu polapili. Každý ji držel za jednu ruku a tak když s ní předstoupili před J tak vypadala jako ukřižovaná. Snaži... celá povídka |
... sex chuť.
Moje doktorka patřila do skupiny žen, které anální sex praktikují a pravidelně provozují. Sotva jsem k ní přišel, tak povídá: "Minule jsi zapoměl na moji prdelku. To se ti příště už nesmí stát. Musíš se o ni starat stejně důkladně jako o kundičku." Na potvrzení slov si lehla na stůl a dala nohy od sebe. Neváhal jsem ani chviličku a poklekl mezi ně. Rukama jsem mnul půlky a pomalu je dával od sebe. Mezi nimi na mě vykoukla doktorky kávová dírka... celá povídka |
...ř, údem mě polechtal na poštěváčku a nasadil jej na vchod do pochvy.
Celé mé tělo zachvátila třesavka nedočkavosti a pohlavního hladu.
Vypjala jsem se proti němu a zvedla zadek vysoko nad polštář. Byl to rychlý, impulzivní pohyb, kterým jsem se sama nabodla. Začal rychle prohánět svůj úd sem a tam mojí kundičkou a bolest začala ustupovat.
Rychle jsem se přizpůsobila jeho rytmu a nadbíhala svým zadkem proti jeho výpadům.
Byla jsem v předsálí nádherného ... celá povídka |
...i. Když jsem začal popisovat co jsem viděl, tak řekli, že si teda sáhnul jen na prsa, ale přes podprsenku, pak svolili, že teda podprsenka byla dole a pak i to že se líbali. Jana tvrdila že v žádném případě jí mezi nohy nesáhl, pak že jen přes kalhotky, potom tvrdila, že jí jen po pochvě hladil a konečná verze byla, že jí tam zajel prstama, ale že mu ruku po několika vteřinách nebo minutách vytáhla když chtěl zajet ještě hlouběji.
Jiří mi nakonec řekl... celá povídka |
...elníku, ale byly velmi řídké. Spatřil jsem i vzrušující malé závojíčky.
„Krásné,“ řekl jsem.
Položil jsem ji na záda a naklonil se nad její prsa. Začal jsem sát její levou bradavku a pravé ňadro jsem vzal do dlaně. Přitom jsem uviděl, že se začíná hladit na klitorisu a do druhé ruky bere můj penis.
„Jiřinko,“ zašeptal jsem. „Když mě teď začneš masturbovat, udělám se za pár vteřin.“
Podepřela se lokty a začala mě líbat na ústa.
... celá povídka |
...Vysoký honorář za několik hodin natáčení. Objednejte se na konkurz." Objednala jsem se a odpoledne po škole jsem zazvonila u dveří jednoho bytu v centru města. Otevřít mi přišel vysoký štíhlý kluk, který si mě už ve dveřích prohlédl takovým způsobem, že jsem celá zčervenala. "Už na vás čekáme, pojďte dál." vyzval mě a já jsem usedla vedle několika dalších dívek. Postupně odcházely do druhého pokoje, kam je vždy tento pohledný mladík s oslnivým ús... celá povídka |
...ou sjíždět k její kačence.
Začínám si pohrávat s již vlhkými lupínky a brnkám na ně jak na loutnu. Lehce ji zase hladím po slabinách a hned zas lupínky rozevírám jak krásně vonící orchidej. Ukazováčkem občas zajedu do jeskyňky a trochu v ní zarejdím. Najednou se k mé ruce přidá její ruka a začne si přejíždět poštěváček. Podívám se na ní a zjišťuji, že stále spí a kačenku si honí ve spánku. Určitě se jí přitom zdá nějaký velmi erotick... celá povídka |
...ímo do očí a přitom hlasitě oddychoval. Vzrušovalo mne to stejně jako Šárčiny horké ruce, které nás přitom oba hladily. Takovou soulož jsem ještě nezažila. Radkovi přírazy nepřestávaly a byly stále rychlejší. Už jsem se neudržela a vykřikla jsem. Byla jsem tak mokrá, že to při každém Radkově přírazu pořádně mlasklo. Vtom Radek vyrazil zařval jako tur a vytrhl svůj úd zmé roztoužené dírky. Na břicho mi začal stříkat jeho horký proud. To byla i mo... celá povídka |