...ijak dál nepokračoval.
Byla jsem tomu celkem ráda, protože mám větší potěšení z pomalé přípravy na soulož, než ze stylu "hup na krávu, už je tele!"
Pomalá příprava zvyšuje mou rozkoš a zvlášť mám ráda bolavé kousání do bradavek.
Nakonec jsem si sama rozepjala zip svých bílých kalhot a Tony tam při tanci zasunul ruku a tvrdě mě hladil přeš kalhotky.
Když ucítil mou vlhkost, usmál se a prohodil: "Ty tam máš dole pěknou bařinku...
Báječně jsme s... celá povídka |
...ku. Moc se me líbilo chodit nocí jako nevinná dívka a nebo děvka a provokovat nápadně nebo nenápadně muže kolem sebe. Potom vystoupit na konečné autobusu a jít nocí a čekat až zaútočili…
Zrychlila jsem krok a on také. Zvrkla se mi noha na vysokém podpatku, a tak jsem honem schodila boty z nohou, vzala je do ruky a...už mě drží pod krkem a kolem těla, do ucha mi šeptá "buď hodná nebo ti podříznu krk". Táhne mě do houští vedle cesty a já cítím vůni kolíns... celá povídka |
... dost citlivé, místy až bolestivé, ale v předtuše nového poznání jsem držela. Když už jsem cítila jeho žalud z větší části uvnitř, zatlačila jsem proti a celý čurák byl těsně uvězněn. Stáhla jsem svaly kolem konečníku a držela. To už se ve mně začal pohybovat. Pomocí nějakého krému se mu to dařilo a já pociťovala daleko větší rozkoš, než když byl v kundičce. Rychle se blížil můj vrchol a zatím co jsem hlasitě křičela, z mé pičky se valil ... celá povídka |
...y."
Při tomto povídání měla již poštěvák mezi prsty a dlouze si za něj tahala a škrábala jej nehty. Petr podložil nohu pod její a jazykem oblizoval bradavky.
"Tu krásu soulože do zadečku jsi mne naučil ty, třebaže jsem si to již dříve vysnívala při onanování, nebo jsem si mačkala dírku sama nebo jsme se s některou hezkou samičkou uspokojovaly zasunováním prstů. Muži se svými mocnými údy do mne vstupovali obtížně a do zadní dírky už vůbec ne."
Při ... celá povídka |
...přívalem rozkoše a z mých rtů uniklo dlouhé zasténání. Tohle nebylo součástí dohody! Zchodil jsem šátek z tvých rtů a než jsi stačila cokoli říci vášnivým polibkem jsem uzamkl tvá ústa. Byla jsi jako smyslů zbavená, líbala jsi mě tak divoce a smyslně. Házela jsi sebou, ale Dáša nepřestávala s laskáním tvé kundičky. A Iva si dál pohrávala s mým mužstvím. Unikl jsem ti a rozvázal jsem ti šátek, díval jsem se do tvých očí a vyděl tam neuvěřiteln... celá povídka |
...u nic nemůže zabránit užít si to se vším všudy. Pohupoval sem a tam a Daniela křičela rozkoší. Střídal obě dírky jak se mu jen chtělo a líbilo. Daniela byla chvílemi někde jinde, někde kde se žena ocitá v zápalech těch nejúžasnějších orgasmů. Ocitala se na té rajské cestě, z níž se nikdy nikdo dobrovolně vrátit nechce. Třásla se chtíčem a křičela „Ještě, ještě víc mi to dělej“, sama sobě se chvílemi divila co jí to vychází s úst za vět... celá povídka |
...řadě Honza. Jeho tlustý penis skoro úplně vyplnil její ústa. Za chvilku oba dva pustila a vstala. Stáhla si kalhoty a kalhotky a ukázala oběma klukům svoje horké přirození. "Chtěli jste přece vidět moji jeskyňku, ne?" Zeptala se. Při tom vystrčila boky dopředu a rozevřela nohy. "Kdo mě ošuká první?" Zeptala se vzrušeným hlasem. Jirka se pohnul dopředu. Iveta se otočila a vystrčila na něj zadeček. Předklonila se, rukou chytila Jirkovo penis a vsunula si ho do dir... celá povídka |
... Cítím třes rukou, stahují se mi mimovolně svaly uprostřed těla, dech se mi zrychluje, chvilkové zatmění ve stočtyřicítce na okresní silnici, auto uhání někam samo, exploze … Povolím pedál plynu, auto dojíždí… Proberu se, všímám si kde jsem ….., stále ještě na silnici. Až teď si uvědomuji, jak mě řeže do šourku guma z polostažených slipů, jak se mi něčím lepí stehna, přes košili cítím vlastní sperma.
Zařadím trojku, aby se auto zase rozje... celá povídka |
...a on bude chodit ke mně pravidelně. To se také stalo. Radek, souložnický začátečník, se brzy vyškolil na souložníka odborníka, tzv. Dupcingra, a když jsem potřebovala, vodil ke mně jiné své kamarády, kteří se také zaučovali.
Pochoutkou pro mne byla soulož ve čtyřce. Oni tři a já sama. Stačila jsem je uspokojit najednou. A co je důležité, nikdy se neprojevili jako sobci.
Koho jsem vykouřila, ten mě také vylízal. Všichni byli ochotní, žhaví, nezištní a h... celá povídka |
...til na svém těle jak ti tuhnou bradavky. Dále bych měl na sobě tepláky, ale ne slipy takže když bys měla vytaženou minisukni tak můj pták by byl už tvrdý a opíral se ti žaludem a kalhotky akorát naproti tvé lasturce která by ti už začínala vlhnout. To bys dávala najevo hlasitými vzdechy.
Pak bych ti rozepnul halenku tak aby zní vyklouzly tvoje bujné kozičky a začal bych ti je jednu podruhé lízat nejdřív po obvodě a pak tvé bradavky, které bych bral mezi zuby... celá povídka |