..." zeptal jsem se. "Ozvu se. Musím se ještě chvilku vzpamatovávat s takové skvělé šukačky. Zatím se hezky měj." S tím jsem byl propuštěn.
Skutečně další šukačka nebyla následující den, ale až o tři dni později. Zato stálo ještě více než ta předchozí, ale o tom někdy jindy.
Obsah:
Doktorka mi vyčte, že jsem minule neobšťasnil také její prdelku. Lehne si na stůl a vystrčí ji na mě. V prdelce je zkumavka. S ní jí šukám. Pak dva rpsty v prdelce a... celá povídka |
...seba a jednu som vystrčila dopredu. Okamžite ju chytil Ivan a začal ma po nej hladiť. Jeho ruky sa približovali k môjmu prirodzeniu a ja som vychutnávala všetky pocity. Na moje prirodzenie sa ich ruky dostali súčasne a intenzívne ma tam hladili. Už som nevedela rozlíšiť, čia ruka je kde, ale hladili mi celé prirodzenie, občas mi niekto prstom zašiel trošičku hlbšie a ja som stále hladila Ondrejov penis a stále menej vnímala okolie a cítila iba svoj klitoris. Súčasná ... celá povídka |
...y a tráva vyšlapaná. Místo nebylo větší než dvakrát dva metry, ale skvěle ukryté před pohledy od sídliště. Prostě takový malý přírodní "šmajchlkabinet". Tmavovláska mi nařídila přitisknout se břichem k plotu a začala mi zručně rozepínat poklopec.
Když vytáhla penis, zpola již vzrušený celou situací, klekla si a přitáhla si mne jestě těsněji k plotu. Můj úd čněl mezi kovovými tyčkami na druhou stranu a v dívčích prstech začínal mířit stále ... celá povídka |
...la přes její venušin pahorek a řekla, že je to tak hebké, a že vidí, že poštěváček už taky kouká drze ven. Jedním prstem obkroužila Hana Moniky, asi jeden centimert vykukující klitoris, který vypydal skoro jako malinký penis. Monika rozevřela nohy ještě víc a já jsem vsunula jeden prst do její dirky a pohybovala s ním dovnitř a ven. Protože byla vyholená, mohla jsem vidět každou podrobnost jejích rtíků a poštěváčku. Přidala jsem ještě jeden prst a nyní... celá povídka |
...l jsem v ní rytmicky dovnitř a ven, pěkně pomalu a důkladně, ale pozorně jsem sledoval co se děje venku na terase. Marcela držela v rukou cosi, co vypadalo jako injekční stříkačka, jenže tohle bylo mnohem větší, z velké části skleněné, tak půl litru vody se do toho mohlo natáhnout dovnitř, v duchu jsem odhadoval. Na jedné straně Marcela pomalu tlačila na silný píst, druhá strana končila násadkou a pružnou oranžovou hadičkou, kterou Hana šikovně zastrčila p... celá povídka |
...„Ach, nepřestávej. Udělej mi to až do konce. Přeci teď nepřestaneš! Pusť do mě!“ Byla to fakticky vášnivá dívka. Právě v okamžiku, kdy mi začalo cukat v penisu, začala je její pochva rytmicky stahovat. „Už se to nedá vydržet!“, vyrazil jsem ze sebe a pustil jsem do jejího otvoru veškeré semeno, které ve mně bylo. Ještě chvilku jsem v ní zůstal, než odezní její orgasmus. Když jsem vyndal můj, teď již ochabující penis, vytékal z její dírky pramí... celá povídka |
...m proniknout dál a začal se věnovat jejímu poštěváčku. Jemně jsem se ho dotýkal jazykem a opatrně po něm špičkou jezdil. Její vlhkost prudce narůstala a náhle jakoby explodovala a přišel její orgasmus. Nyní převzala iniciativu ona, stáhla mi má pánská tanga a uchopila do svých malých ruček můj dvaceticentimetrový klacek a pomalu stahovat a zase natahovat předkožku. Potom se špičkou toho svého úžasného jazýčku dotkla mého žaludu. Jemně po něm začala j... celá povídka |
...tky akorát naproti tvé lasturce která by ti už začínala vlhnout. To bys dávala najevo hlasitými vzdechy.
Pak bych ti rozepnul halenku tak aby zní vyklouzly tvoje bujné kozičky a začal bych ti je jednu podruhé lízat nejdřív po obvodě a pak tvé bradavky, které bych bral mezi zuby a tahal bych za ně až by si začala sténat vzrušením. Ty bys mezitím zajela ke mně do kalhot a hrála si s mým ptákem. Hnětla by si můj napuchlý žalud a hladila bys ho, mě by to hrozně... celá povídka |