...o je to?"
"Šatka. Našiel som to v tvojej skrini."
"Hm."
Zaviazal som je oči.
"Nevidíš?"
"Hm.."
Postavil som sa a postavil som aj ju. Chvíľu som ju vodil po miestnosti. Pustil som platňu. Zagorová spievala o láske. Chvíľu sme tancovali.
"Ták a teraz ma môžeš vyzliecť. Chceš?"
"Áno. To si môžeš byť istý."
Vyzliekla ma a teraz hladila ona mňa.
"A daj si dole aj tie nohavičky. Už ich nebudeš potrebovať."
Usmiala sa. "Dobre."
Na koberec som prestrel de... celá povídka |
...m v momentě, jaké však bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil a místo Petra ležela v posteli jeho přítelkyně Alice. Chvíli jsem jen tak ležel a snažil si vybavit večer, měl jsem trošičku mezery, ale vcelku se mi paměť vracela. Najednou se probudila Alice, s úsměvem mi popřála dobré ráno a sdělila mi, že Petra sháněli z práce a musel náhle odjet. Jen jsem jej politoval, že po tak vyčerpávajícím večeru musel z postele, když se Alice začala vyptáva... celá povídka |
...m těle je zatraceně dobrý v posteli a v umění sexu vůbec. Už ji nezajímalo jak asi vypadá a kdo to vůbec je, teď ho už jenom chtěla mít v sobě, cítit se plná jeho údem a pocítit znovu ten božský orgasmus. S manželem mívala také orgasmus a krásně se spolu dokázali pomilovat, ale poslední dobou tu byl ten pocit, že on stárne zatímco ona je v nejlepších letech. Nevěděla kde se tady vzal ten anděl s čertem v těle a nehodlala po tom pátrat. Stejně by na to nem... celá povídka |
...lnýma rukama jako pírko a odnesl ji na kuchyňský stůl. Tak už mi ho tam dej, udělej mi to, opíchej mě, ošoustej mě, křičela nedočkavě. Ale Richard to ještě neměl v úmyslu. Mám pro tebe překvapení, řekl a vytasil se s velikým umělým penisem. Než se Hana stačila vzpamatovat, už ho měla v kundě až po koule, které samozřejmě nechyběly. Ano, ano, ano, zmrdej mě, dělej, vyváděla jako pominutá. Richard nepřestával Hanu souložit umělým ptákem, ale přitom o... celá povídka |
...k a ukazováček si pohrává s okrajem krátké sukně. Katka vyráží směle do útoku a pohrává si jazykem s Janinými rty. Snažím se zapadnout do křesla a jenom se dívat na tu něžnou hru. Maličko jsem přitlumil hudbu, holky už se stejně líbají nezávisle na rytmu a Katčin ukazováček právě s definitivní platností opustil Janinu sukni, sjel pod ni a hladil kůži nad Janinou punčochou. Janina pravá ruka hladila přes tričko Katčino levé ňadro. Bylo rozhodnuto, Katka... celá povídka |
...nou odstěhovala a já ji už neprcal. Tchýni jsem ale pokoj nedal. Z mých tří směn byly už jenom dvě a měli jsme s tchýní samozřejmě stejnou směnu.
Každý týden, když jsem měl odpolední, jsem jezdil tchýni mrdat aspoň dvakrát týdně.
Byla vždycky po týdnu nadržená a k mojí radosti si nechala dát DANU, abychom neriskovali.
Myslím si, že žena nemá ani tušení, že jí ojíždím mámu, protože tam jezdím, když je ve škole, a tchýně mi každý měsíc dá ... celá povídka |
... šatů. Když si je rozepnula uviděl jsem její nádherné kozičky které byli uvězněné ve sněhobílé podprsence. Pak padl můj zrak na její bílé vykrojené kalhotky z kterých místy vykukovali černé chloupky. I Denisa si sundala noční košili a kalhotky. Měla malé ale zato pevné kozičky a její kundička už byla porostlá chloupky. Při pohledu na to mi začalo v ocase cukat a v několika okamžicích jsem ho měl jako kládu. Napínal moje pyžamo tak, že vypadalo jako ar... celá povídka |
... záchod nebo někam, kde by si to mohl udělat sám a představovat si, jak mu ho vykouřím pusinkou.
Vášnivě jsme se líbali a pak do mne pomaloučku pronikal, bylo to nádherné. Jezdil ve mně nejprve zvolna a pak zrychloval. Oba jsme křičeli nesmyslná slov, když jsme cítili, jak to na nás přichází.
Měla jsem orgasmus poprvé v životě, ale bylo to nádherné. Cítila jsem jeho teplé semeno na břiše, chvíli jsme nehnutě leželi a potom se pomalu začali oblékat.
V duc... celá povídka |
...í místnosti, kde za námi zamkla zámek na dva západy. Najednou se na mě přisála jako klíště, které dva týdny nejedlo a začala mě vášnivě líbat. Najednou jsem začal cítit, jak její jazýček podniká výzkumnou výpravu do mých úst. Nebránil jsem se tomu a vyslal svůj jazýček také na průzkum. Její prsa byla pevně přitisknutá na moji hruď a já jsem začínal cítit, jak se její bradavky začínají formovat vzrušením. Asi se jí to také líbilo. Začal jsem j... celá povídka |
...
Ležím se svou přítelkyní Petrou v klubíčku a vychutnáváme slastnou únavu, kterou jsme si zapříčinili krásným probuzením. Dlouho však tuto únavu nevychutnáváme, zvoní budík ohlašující, že bychom měli vstát a jít do pracovního režimu. Jistě to ale znáte, komu by se chtělo jít do práce po ranním milování. Mě teda ne. Naštěstí je dneska pátek, můj a ani dokonce Petřin šéf v práci nejsou a není kdo by nám mohl vynadat a tak stačí jeden telefon, ž... celá povídka |