...hotová!“ křičela jako pominutá. Šoustal jsem ji tvrdě a nemilosrdně, ale ona ještě neměla dost.
„Teď si lehni na lavičku ty, chci si tě osedlat!“ poručila mi. Sundala si tričko a kalhotky a mě se naskytl pohled na její báječný kozičky. Prudce se nabodla, až vyjekla slastí. Chytil jsem ji za prdelku a pomáhal jí přirážet. Nabodávala se stále prudčeji, chvílemi jsem cítil dno její kundičky. „Ááááááách to je nádhera, to je ocas. “Kundí šťá... celá povídka |
... Přede mnou se objevila krásná kundička, a já se nemohl dočkat až ji políbím. Ale chtěl jsem ji trochu potrápit a tak jsem začal s líbáním jejích stehen a zadečku. Vždy, když jsem se přiblížil k voňavé a promáčené kundičce, a ona si myslela, že už ji konečně olíznu, políbil jsem ji jinde. Ona už nedočkavě kroutila zadečkem a prosila, abych jí to konečně udělal. Nenechal jsem se dále přemlouvat a začal ji lízat zezadu. Špičkou jazyka jsem jí přeje... celá povídka |
...pálená, na čele jí vytanuli kapky potu a slast cítila až u kořínků vlasů. „ Chceš víc? Něco pro tebe mám.“ Zašeptal Richard a ze stolku vyndal, ještě zabalené Venušiny kuličky. „ Tohle se ti bude líbit tak, že nebudeš chtít opustit tenhle byt“. Obrátil Danielu na břicho, a zasouval jí jednu kuličku za druhou do její prdelky. Zavzdychala blahem a když tam byli všechny, zastrčil jí ještě svůj penis do široce rozevřené jeskyňky. To už Daniela necháp... celá povídka |
... tvoje úsilí je odměněno záplavou šťávy z mého lůna. Otočím si tě na záda, líbám tvé tělo a pomalu, velice napínavě, se přibližuji k tvému nádhernému mužství. Celý se chvěješ a sténáš rozkoší. Vezmu si ho do pusy a svými rty ho obemknu tak pevně až slastí vykřikneš. Střídavě olizuji a svírám tvůj žalud tak,aby jsi zapomněl na všechno co je kolem.Moje lasturka tě zatouží pohltit a vychutnat si ten dar,který ti příroda nadělila. Vsunu si ho ... celá povídka |
...muzstvi a citis jak ti praska prdelka pod tim hroznym tlakem. Ale zacina se ti to libit a ti kricis a pobizis ho sprostymi nadavkamy a on te vyslisi a vezme si tve telo jeste divoceji.
Uz ani nepocitas kolikrat si se vznesla do nebe, kilik orgasmu si prozila a kolikrat se do tebe ten kanec vylil, kolikrat se na tebe vystrikal tak, ze mas slepene vlasy od jeho semene a citis, jak si utahana, jak ti pulzuje tva znicena pritelkyne a citis, ze uz se nemuzes ani pohnout, nemas sil, ale jeste se z po... celá povídka |
...m tělem napnutém na jeho kopytě. Byla jsem v tu chvíli velmi sobecká. chtěla jsem ten jeho zázrak co nejvíc využít. Vychutnávala jsem každý rozkošný záchvěv těla.
Mladík držel a ani nedutal. Poprvé v životě viděl prožívat orgastické křeče a slyšel nezadržitelný ryk vášnivého uspokojení zralé ženy.
Po mém uspokojení mě převrátil na záda a začal on určovat rytmus soulože ke svému uspokojení. Náhle se zachvěl a já myslela, že mi v ní vybuchl... celá povídka |
...mlázím, šplhali do zalesněné stráně a vzápětí jsme zase scházeli z kopce dolů. Bylo to náročné a fyzicky namáhavé samo o sobě, a když si k tomu připočtete horké srpnové odpoledne, není divu, že jsme byli brzy oba dva pěkně zpocení. Jitka měla navíc na sobě tepláky a bavlněné tričko, které se jí brzy začalo lepit na tělo. Samozřejmě, že pod tím tričkem už neměla vůbec nic, pokud nepočítám dvě nádherná ňadra s takovou malou třešničkou na vrc... celá povídka |
...tříkal jsem to do ní proudem, když tu jsem najednou zaregistroval, že letím na zem a dopadám na ni. Až po tom co jsem spatřil ředitele, mi vlastně došlo, co se stalo. Šel kolem slyšel její křik a ty nárazy do dveří, proto je prudce otevřel a díky tomu, že jsme je měli jako oporu jsme spadli oba na zem. Teď tady stál nad námi s přísným výrazem ve tváři. Já nevěděl co mám dělat, až on najednou promluvil. Víte studente, že toto je na vyhazov? Jaké je vaše j... celá povídka |
...ýho ptáku." Rychle sem k ní přišel. Dala ho do pusy a jednou ho olízla. Byl jsem v sedmém nebi. Dál už ale bohužel nepokračovala. "Pořád ho jen máš malýho," a vrátila se ke kouření Kájovýho ptáka. Karel se jen smál. Po chvíli ho měl už jako svíčka, a tak to do ní zasunul. Když domrdali, tak jsem chtěl jít domů. Renata řekla, že půjde se mnou. Po cestě jsme se bavili spíš o škole, ale pak se mě zeptala, jestli jsem ještě panic. "Jo," odpověděl jsem jí... celá povídka |