... slovenský seznamovací server. Podařilo se mi najít jednu dívku, jejíž inzerát by se dal zařadit jako obyčejný, zkrátka jako všechny ostatní. Říkal jsem si, že za zkoušku nic nedám a tak jsem ji odepsal. Zhruba po týdnu, kdy už jsem nedoufal v odpověď, se mi konečně od ní objevila zpráva s jejím fotem. Začalo to být zajímavé. No co, odepsal jsem společně s přiloženým fotem v elektronické podobě. Byla mnou docela nadšená. Byl tu ovšem problém, já jsem k... celá povídka |
...e dráždění doktorky prdelky. Zvedl jsem se z podlahy a doktorka hbitě poklekla. Vmžiku si její ruce vzaly do práce mého trčícího čuráka. Bezprostředně se k nim připojila i doktorky pusinka. Takový skvělý tandem nemohl znamenat nic jiného než moji pěknou erekci. Jakmile byla doktorka spokojena s tvrdostí mého čuráka, tak si opět lehla na stůl a vyšpulila na mě prdelku. Teď jsem pro změnu neváhal já a přistoupil k ní. Nasadil jsem čuráka na okraj a zatlačil.... celá povídka |
...m, tak jsem pozvání od tebe miláčku, ráda přijala a v skrytu duše jsem doufala že to nebude jen výlet o povídání, ale něco víc. Takže plujeme na té lodi daleko od lidí a slunce mě začne pálit tak, že si svlíkám tričko a úzkou sukni pod kterou mám jen průsvitné kalhotky, tak svůdné, až se ti tají dech, protože odhalují to, po čem ty tolik dní toužíš a čeho se ti nedostává.
Položím se na dřevěnou podlahu lodi a vychutnávám žhavé slunce. Náhle k... celá povídka |
... pocit.Rukou jsem ji hladil kývající se prsa. Za nedlouho jsem pocítil další záškub a začal jsem opět stříkat. Sice to nebyla taková exploze, ale pocit to byl stejný.
"Tak jsem z tebe udělala chlapa."řekla Alice a začala se oblékat. Vybídla mě abych udělal to samé. Nechtělo se mi a chtěl ji začít znovu líbat.
"Blázínku, už ne, nech si něco na jindy, jestli budeš mlčet slibuji ti, že si to ještě z opakujeme."něžně mě políbila a oklikou odešla k ohni.
O... celá povídka |
...avázal jí hedvábným šátkem oči. Poté připoutal ruce i nohy koženými řemeny k čelům postele a nakonec umlčel další šátek švitořící ústa. Nedalo mu, aby nepohlédl na široké véčko Sandřiných nohou, mezi nimiž se potila vzrušením slabě narůžovělá kundička. V mihotavém odlesku lampy vypadala jako vzácná mořská mušle pokrytá starodávnou patinou.
S přemáháním odvrátil pohled, oblékl se a nečekaně vyšel z pokoje.
"Jdu do baru. Nemám teďko chu... celá povídka |
... penisy, vyzkoušet jak pasují do mé dírky.
A tak, když jednoho večera můj muž začal hovor na téma nevěra a že i on by rád vyzkoušel jiné ženy, pocítila jsem z nadcházející příležitosti lehké mrazení v zádech, ale i jinde. Dohodli jsme se tedy na způsobu pořizování si dalších partnerů. Mně se již delší dobu velmi líbil kolega z vysoké školy, kterého jsme v poslední době potkávali čím dál častěji. Mé oblíbené erotické fantazie před usnutím na... celá povídka |
... jí vypovídali službu, ale stále nepřestávala přirážet svou prdelkou na žulový Richardův penis. Náhle se Richard zachvěl, v obličeji se objevila zvláštní grimasa a na Danielina záda tryskal teplý gejzír jeho semene. Oba se vznášeli v té nádheře a upadali do skoro bezvědomí, to jak orgasmy byli mocnější a intenzivnější.
Richard se svezl z jejího těla, lehl si vedle Daniely a ještě chvíli nahlas sténal. Hladil jí ve vlasech a šeptal ty nejsladší slova... celá povídka |
...takovém snil alespoň tisíckrát a tak jsem zůstal. Můj ocas byl tvrdej jako ještě nikdy před tím. Najednou se její ruka pomalu začal posunovat po mém stehnu nahoru a najednou obejmula můj tvrdý kyj. Myslel jsem že rovnou vystříknu, tak to se mnou lomcovalo. Dovedete si to představit? V 16 letech poslintat ruku vašeho snu? Ona však vsunula ruku do mých trenýrek a začala mi ho honit. Snažil jsem se dívat na televizi a nestříkat ale slabé vzdychy mě zradili. Něžně zm... celá povídka |
...mi, jak jsem krásná, jak mám nádhernou buchtičku, která tak skvěle voní, a že po mně touží už strašně dlouho. Vždycky, když mě vidí, hned se mu postaví a musí odejít na záchod nebo někam, kde by si to mohl udělat sám a představovat si, jak mu ho vykouřím pusinkou.
Vášnivě jsme se líbali a pak do mne pomaloučku pronikal, bylo to nádherné. Jezdil ve mně nejprve zvolna a pak zrychloval. Oba jsme křičeli nesmyslná slov, když jsme cítili, jak to na nás při... celá povídka |
..." vzdychala mi do ucha. "Pojď na zem, zahrajeme jim ještě trošku naši oblíbenou šedesát devítku, ale opravdu jen jako, nebo to nevydržím ani já! A pak tomu dáme volný průběh!" a lehla jsem si na zem na záda. Jana ze sebe shodila zbytky oděvu a klekla si nade mne. Sledovala jsem kluky. Už byli všichni nazí a tvrdě si honili ocasy. Jen malou chvilku nás nechali si hrát. Pak to už nevydržel Láďa. Přikleknul si k Janině zadečku a začal jí ho lízat. Mirek vystartoval... celá povídka |