...ytržení, posunul jsem se více nad ní ale to už mě ona pevně uchopila, a i přes překážející shrnuté kalhoty strhla roztouženě na sebe. Začal jsem jí horce líbat na krk a ramena, přitom jsem nepřestával tvrdě přirážet jako smyslů zbavený. Najednou mě vší silou obejmula, zabořila svůj obličej do mého ramene a vzrušeně šeptla že je to přesně ono, ať s tou svou sbíječkou nepřestávám, že už za chvíli asi bude.
Vycházela mi vstříc lačnou horkou k... celá povídka |
...ě, až blahem vykřikla.
Přirážel jsem ze všech sil a oba jsme se začali blížit k tomu báječnému okamžiku vyvrcholení. Přerušil jsem tu rychlou jízdu, ložil i na záda a začal lízat.
Netrvalo dlouho a Petra divoce vrcholila.
Ještě chvíli jsem jezdil jazykem v její díře i po poštěváčku a jak sem do ní znovu strčil svůj stožár.
Po několika pohybech mi v ohonu začalo cukat. Vytáhl jsem ho a svou tekutinou jsem Petře zkropil celá ňadra.
Ulehl js... celá povídka |
...ovádím různé rituály k uctění Jeho velikosti. Na jednom setkání vyznavačů pána temnot jsem potkal Markétu. Začali jsme se bavit o rituálech a nakonec se dohodli na společnou motlitbu. Nakreslil jsem na zemi pentagram, zatímco Markéta zapalovala svíčky. Když bylo vše připraveno, usmála se na mě a řekla: "Tak teď je to skoro, dokonalé, jen jsem slyšela že by v rozích pentagramu měla být kapka spermatu. Nevíš co je na tom pravdy?" a nevině se na mě usmála. "No,... celá povídka |
...vzhůru, když se dotkla
jejího ňadra, obkroužil jsem ho dlaní a přes šaty ucítil vzrušením
tuhnoucí bradavku. Má ústa ochutnávala její tělo. Líbal jsem jí na bradu,
krk a dále do výstřihu. Stáhl jsem jí ramínka šatů z ramen po pažích
dolů až k pasu. Její odhalené prsy s temnými dvorci, na kterých se tyčily
ztuhlé bradavky, se vzdouvaly v rytmu zrychlujícího dechu. Sklonil jsem
hlavu a ponořil ji do toho nádherného příboje. Uchopila mě za ramena a... celá povídka |
...li tedy ve čtyřech ven, a děvčata ani nehlesla, když jim bylo nabídnuto místo v autě. Asi to je někde dál. Když ale opouštěli město, přece se zmohla na dotaz, jak a co bude. Kája, jako vždycky, se ujal slova:
To není tady, to je dál, ale máte snad ještě trochu času? Ani se nemusel ptát, holky nebyly včerejší. Když ale míjeli pole a lesy, zeptala se právě Alena:
Co to bude za podnik, to má bejt něco soukromýho?
Takovej hotel, řekl na to Pepa. Kája mlčel. V... celá povídka |
...lo to tu. Nádherný orgasmus zachvíval celým mým tělem napnutém na jeho kopytě. Byla jsem v tu chvíli velmi sobecká. chtěla jsem ten jeho zázrak co nejvíc využít. Vychutnávala jsem každý rozkošný záchvěv těla.
Mladík držel a ani nedutal. Poprvé v životě viděl prožívat orgastické křeče a slyšel nezadržitelný ryk vášnivého uspokojení zralé ženy.
Po mém uspokojení mě převrátil na záda a začal on určovat rytmus soulože ke svému uspokojení. Ná... celá povídka |
...o provozu nás nikterak nedokázal vyrušit. Byly jsme tak zaujati jedna druhou, že jsme nevěnovaly pozornost špatně přivřeným dveřím. Pojednou Milena ztuhla, protože zjistila, že nejsme samy. Já neviděla vůbec nic a neustále jsem jí držela kundu na svém jazyku, ale ona vyjekla a já měla dojem, že jsem jí něco nešetrně udělala.
Všimla jsem si však, že v karavanu je nějaký muž. Chtěla jsem se nás obě zakrýt dekou, ale nedařilo se mi to. Muž se omlouval, byl ... celá povídka |
...pak začal zrychleně dýchat, naposledy mi labužnicky olízla uzdičku, klekla si na postel zády ke mně a vyšpulila na mě svou macatou rozchlípenou kundu.
Mrdej! Zmrdej mě, lásko! Roztrhni mě svým ocasem tu nevěrnou díru!
Zarazil jsem se do ní, až to mlasklo. Ječela rozkoší a vyrážela neuvěřitelné oplzlosti. Nikdy předtím to nedělala. Byla tak mokrá, že jí milostná šťáva pršela po stehnech. Naposledy jsem zařval jako rozzuřený býk a začal jí bombardovat ... celá povídka |
...Za chvíli jsme zaujali tak zvanou šedesátdevítku. Bořil jsem Marcelce jazyk do její šťavnaté kundy a nos jsem měl mezi jejími půlkami zadečku. Marcelka mi zase jezdila jazykem po žaludu a dávala si ho až do krku, přičemž mi mačkala koule. Už jsem to nemohl vydržet. Ucítil jsem najedou takový orgasmus, že jsem zaryl Marcele prsty do zadečku a pětkrát jsem se mohutně vystříkal horkým semenem její pusu. Pak mi ještě chvíli lízala koule a nakonec jsme oba spokoje... celá povídka |
...kně roztáhla a ven se vyvalily její šestky. Vzala je do rukou a podzvedla bradavky k mým ústům. Sklonil jsem trochu hlavu a vášnivě cucal a kousal její kulaté tmavé bradavky. Cítil jsem, jak se mi začíná zve dat a jak si ho zkušeně zavádí do kundičky. Pomalu přirážela. Po chvilce mi v něm zacukalo, Irena dosedla a vrtěla se na něm tak dlouho, dokud jsem celou její kundičku podruhé nezaplnil žhavým semenem.
"Uhasil jsem tvůj požár, žhavá kundo?"
"Pořád je... celá povídka |