...i nám. Na tváři se mu pohrával ďábelský úsměv.
"Ale děvčata, pročpak se tak vrtíte? Bolí to? Ale bez bolesti přece není odplaty. Postav se Gwen a pak si zase rychle sedni. A jestli uslyším jediný sten, tak uvidíš."
Poslechla a i když se její tvář zkřivila bolestí, tak nevydala ani hlásku.
"Výborně, teď ty Wetty"
Svaly protestovaly, ale i tak se mi podařilo vstát. Zpátky se mi samozřejmě nechtělo. Stála jsem tam, nevěda co dělat. To však byl pán už u... celá povídka |
... jeden prst do kundičky, abych prodloužil její vyvrcholení.
Musel jsem chvíli počkat, než-li se vzpamatuje. Ležela na sedačce schoulená do klubíčka a hluboce oddychovala. Po chvíli se trochu probrala a viděla jak stojím před ní s povadlým ptákem. Pousmála se na mě a sedla si naproti mně s roztaženýma nohama. Rukama mě chytla za zadek a přitáhla si mě k sobě blíž. Vzala si mého ptáka do pusy a opět my ho začala kouřit. Musím říct, že její pusinka byla moc... celá povídka |
...u si její ruce vzaly do práce mého trčícího čuráka. Bezprostředně se k nim připojila i doktorky pusinka. Takový skvělý tandem nemohl znamenat nic jiného než moji pěknou erekci. Jakmile byla doktorka spokojena s tvrdostí mého čuráka, tak si opět lehla na stůl a vyšpulila na mě prdelku. Teď jsem pro změnu neváhal já a přistoupil k ní. Nasadil jsem čuráka na okraj a zatlačil. Bez větších problémů jsem do doktorky prdelky vstupoval. Snažil jsem se do ní vstup... celá povídka |
... neodbytný sochor. Vždy, když jsem cítila, že je na kraji pochvy, rychle jsem na něj dosedla a první vyvrcholení na sebe nedalo dlouho čekat. Vystřídali jsme snad všechny polohy. Byla jsem oprcaná asi na sto způsobů, ale touha mé rozdělané kundičky po dalším orgasmu mé nutila k ještě zběsilejšímu tempu. Jednou rukou jsem honila ptáka a prsty se dotýkala napjaté kůže varlat. „Vyhoň mi ho... olízej žalud! Vyhoň mi pořádně ocas!" Svými zuby jsem jemňoulinc... celá povídka |
... vede k rybníku, že ten kousek dojdu, abych se vykoupal a trochu vystřízlivěl. Bára mi řekla, že to není žádný problém a abych si nasednul. Na křižovatce na lesní cestu však pokračovala v jízdě a dovezla mě až k rybníku. Já jsem vystoupil z auta a poděkoval za odvoz. Bára ale vystoupila z auta a řekla mi, že se jde taky vykoupat. Já jí odpověděl, že nemám plavky a že se jdu koupat "bez".
Barča se jen usmála a mávla rukou. To jsem už začal být vzrušený,... celá povídka |
...o chvilce si vsimla ze na ni porad koukam, podivala se na me a uzasne se pousmala.Ihned jsem usmev vratil a zadival jsem se ji do oci. Opravdu me fascinovaly. Stoupla si
a prisedla si ke mne. Predstavili jsme se a zacali jme koketovat. Ona rekla, ze by pristi zastavku mela vystoupit, ale nabidla mi kaficko v restauaci na konecne. Samozrejme sem nabidku prijal (to bych byl debil). A po male chvilce jsem uz zacinal mit choutky. Byla velmi prijemna a hned po vystoupeni me oprela o jizni rad.
Tehd... celá povídka |
..., už dávno si chci vyzkoušet tebe i tvoji lasturku."
"Ale já... já... já jsem..." vykoktala jsem ze sebe. Zakryl mi rukou ústa a kývl hlavou, jako že rozumí. "Budu něžný, neměj strach a uvolni se." ,
Na připravené pochoutky jsem neměla ani pomyšlení a tak mi Kamil navrhl, abych se šla osprchovat, že on zatím všechno připraví.
Jakmile na mé tělo dopadly první kapky, napětí ze mě spadlo a já se těšila na následující chvíle.
Uslyšela jsem tiché zaklepán... celá povídka |
...ela pod kalhotky a chvíli si probírala ve svém chlupatém koberečku. přitom si představovala, jaké by to asi bylo s nějakým chlapem, ještě totiž se žádným nebyla. když už hořela touhou, sundala kalhotky a položila se na záda. Dala nohy co nejvíc od sebe a trochu je nadzvedla. Uchopila okurku, přejela s ní mezi pysky a pak prudce vrazila špičkou okurky do dírky. Tlumeně při tom hekla. Okurka byla přece jenom trochu širší. Při zásunech okurky začala silněji při... celá povídka |
... dech se nepatrně zrychlí. Laská mě ve vlasech. Naše rty se zase potkaly. Jsi něžná a já Ti něhu oplácím. Postupně Ti olizuji bříško. Postupně si Tě svlékám. Můj jazýček se dostává do míst, kam ty chceš. Tak krásná kundička, která vlhne při prvním doteku. Poštěváček máš napnutý k prasknutí. Vzdycháš, krásně vzdycháš. Potichu zašeptá ještě, ještě, ještě. Rukou Tě hladím na bradavkách a cítím čím dál tím větší chvění. Jsi vzruše... celá povídka |
.... Vlastně si již navykla vidět svět jeho očima a ani nevěděla, jaká je v podstatě ona sama. Řekl jí to ve vlaku a ona v zoufalství a vzteku vystoupila okamžitě, jakmile vlak zastavil. Nyní tedy procházela malinkatou vesničkou po prachbídně vyasfaltované cestě. Bezcílně bloumala mezi velmi úpravnými domky, až ji kroky dovedly k nevzhledné restauraci. Zamyšleně vešla dovnitř a usedla k prvnímu volnému stolu a objednala si pivo, které obvykle ani nepila. Hodila jej... celá povídka |