...ra.Když začaly nervová zakončení ztrácet cit,změnili polohu.Ležela na něm,a třela se bradavkami o jeho chlupatou hruď.Sevřel jí rukama hýždě a zkusil prst v zadní dírce.
Její slastné vzdechnutí ho povzbudilo.Vnikl prsty do jejího teplou vodou roztaženého análního otvoru.Chvílemi se mu zdálo ,že uvnitř cítí své vlastní přírazy.
I příliš vody škodí.Vypli vodu a změnili polohu.Co kdyby dostala do prdelky něco lepšího,než prsty.
Opřel ji rukama o st... celá povídka |
...ým horkým mlékem.
Chvíli jsme oba leželi bezvládně, ale potom se zvedla a přičapla si nade mě a vsunula si kolík do horké jeskyňky. Zřejmě chtěla určovat tempo sama. Jezdila na mně jako jezdec na koni.
Tato poloha se mi ale nelíbila, tak jsem se vysmýkl z jejího objetí a přikázal jí, aby na mě vyšpulila zadek. Ochotně mi vyplnila moje přání a klekla si na všechny čtyři. Pomalu jsem jí prstem nahmatal kakaový domeček. Opatrně jsem začal do ní vnikat a ona... celá povídka |
...ojí ženy Renaty se před pár týdny rozešla se svým přítelem a potřebovala pomoc, takže k nám přijede na víkend. Renata mi naprosto otevřeně řekla, že pomoc znamená sex a že pomáhat bych jí měl hlavně já. Mám na Šárku počkat odpoledne doma - Renata se vrátí až později. A nemám se rozhodně držet zkrátka. Šárka se už teď nemůže mojí pomoci dočkat. Tak to na tom budeme stejně… Se Šárkou to bude moje premiéra.
Šárka dorazila přesně v šest. To ž... celá povídka |
...ozách a kundičce.
Napětí v podbřišku se stupňovalo, začala jsem rychleji dýchat a tak mě Kamil vzal do náruče a odnesl do ložnice. Tam už bylo rozestláno, byly stažené rolety, hrála tichá hudba a na stolku hořel trojramenný svícen.
Kamil byl v mžiku svlečený a už se přisával svými ústy k mým. Pokračoval pak ve svých polibcích stále níž a níž až jsem náhle ucítila jeho horký dech v rozkroku. To mně dodalo odvahy a já si chtěla jeho penis zavést ke ... celá povídka |
...o análku a potom doslova zakřičel, jako raněné zvíře. Celou Dírku naplnil svým proudem bělavého semene a s hlavou zakloněnou vychutnával ten nepřekonatelný zážitek s vyvrcholení. Alice s hlavou položenou na polštáři začínala vnímat svět kolem sebe a v bříšku jí příjemně lechtalo. Všechny ty úchvatné pocity opadávaly a zůstávalo hřejivé blaho. Patrik se položil vedle ní a políbil jí tak vroucně, až se Alici opět zatočila hlava. „ Počkej miláčk... celá povídka |
...olu právě teď, kdy mě snad mohou chodci z přechodu spatřit. Opět musím zvyšovat rychlost tření, přichází známý třes a …. rázem se otevřou dveře a do vozu se vehementně a bez dovolení vecpe nějaká žena. Okamžitě zabouchne dveře. Nejsem schopen slova, nejsem schopen pohybu. Zůstávám v preorgastické křeči, obě ruce se mi lehce třepou. K ejakulaci jsem potřeboval ještě několik pohybů, ještě nepřišla, ale nemohu se stále zbavit ani vysokého stupně vzr... celá povídka |
...lačila mezi své nohy. To byla krása. Prozkoumával jsem její prcinu nejprve zvenku a pak stále hlouběji uvnitř. Nahmatal jsem poštěváček a začal ho dráždit. Moje přirození již bylo jako kůl. Vtom se Maruška začala posunovat směrem k nám. Když se uprostřed vířivky narovnala, lehce jsem ji přistrčil. Ztratila na nerovném povrchu rovnováhu a rozkročmo dopadla na protisedícího Petra. Já byl již velmi vzrušen a věděl jsem, že lepší příležitost již nebude. ... celá povídka |
...po másle a zanechala za sebou doširoka rozevřenou bránu, která vydechla úlevou. Jitka se skroutila do vany. "Ale, ale, to je nějak brzo." pohladil ji Marek po útlých ramínkách, sjel podél boků až k bříšku a silou si ji nadzvedl zpět do původní polohy. "Ještě jsme neskončili." Pustil sprchu. Ani se nezdržoval odšroubováním nástavce a zasunul sprchu tak, jak byla, bez odporu do široce rozevřené Jitky. "Pusťte vodu"
Marek, jako hostitel, házel první. A už to by... celá povídka |