...rvní letní dovolenou, o které doufá, že nebude vypadat jako dnešní počasí. Má nejvyšší čas jít spát, aby ráno nezaspala a včas nasedla do objednaného taxíku. Je tak nervózní, že stěží může usnout, ale nakonec vytoužený spánek přichází a s ním ten nejpodivnější sen, jaký se Lence, kdy zdál. Její fantazie pracuje na plné obrátky a kousek po kousku tvoří snový příběh, který Vám chci vyprávět.
Přesto, že ví, že poletí do Itálie, na Lenčini... celá povídka |
...ulema a jemně mne kousala do žaludu. Udělala se jako první, v orgasmu mi nohama zmáčkla hlavu, má reakce na to byla že sem se udělal, tentokrát to už zvládla a všechno moje semonu spolykala, já sem to její kundí mlíko vylízal s velkou pečlivostí. Ještě jsme vystřídali hodně poloh, zlatej hřeb měl přijít až nakonec. Postavila se a předklonila se nanic jsem nečekal a vrazil sem jí ho do prdele, jen hekla se začala přirážet, pěkně sem jí ho tam rval, řvala s... celá povídka |
... ruku po břiše pod kalhotky a začal jí je stahovat. Jana ho chytla za ruku a zašeptala mu počkej, neblázni, zajdu se podívat na Honzu. Než se zvedla znovu se ještě začali líbat a pak se začala upravovat. Já jsem potichu odešel do ložnice, lehl si a dělal jsem že spím. Za chvíli Jana tiše vešla do ložnice, podívala se jestli spím a tiše odešla. Na chvíli byla v koupelně a znovu šla do obýváku. Asi deset minut jsem ještě ležel a pak jsem se znovu šel podívat c... celá povídka |
...palcem jsem masírovala její bradavky. Podle jejího těžkého dechu jsem poznala, že se jí to líbí. Pokračovala jsem rukama trochu dolů, přes bříško a její venušin pahorek, který byl porostlý hustými chloupky. Teď mi začalo být jasné, proč se raději opaluje nahá, protože z kalhotek by jí chloupky koukaly na všechny strany. Hana pootevřela nohy ještě více a já přejela svým prostředníčkem po její štěrbince. Při tom jsem si všimla, že její rtíky v rozkr... celá povídka |
... šest centimetrů v obvodu a byla "nekonečně" dlouhá. Pak ji strčila do pusy a začala ji pomalu kouřit. Při tom se přesunula k posteli.
Sedla si, roztáhla kolena a okurku položila vedle sebe na postel. Měla na sobě ještě noční košili a pod ní už jen kalhotky. Začala se hladit rukama po stehnech, levou přitom zajela na hrudník a začala si masírovat prsa. Mezi dva prstíky sevřela bradavku na pravém prsu a začala ji třít. Při tom se pravou rukou dostávala do rozk... celá povídka |
...eného okna na ulici zazněla známá melodie. "Oh, zmrzlinář," zavýskla, dala mi letmý polibek na tvář, vyskočila a utíkala ke dveřím. "Hej, to nemůžeš," volal jsem "Ale já chci zmrzlinu," volala trucovitě a byla již napůl ze dveří. V duchu jsem nadával. "Ale takhle nemůžeš na ulici," volal jsem za ní vztekle. "No jo," slyšel jsem z chodby. "Opravdu." A její hlava se zase objevila ve dveřích. "Nech mě, abych tě alespoň oblíknul," škemral jsem. "Ale dělej rychle... celá povídka |
...ké. S pusou mokrou od jejích šťáv, referuji ostaním o její chuti.
"Tak", slyším Mistress, dýchající trochu zrychleně ale zachovávajíci dekorum. "Nyní oba dva. Kim, sundej mu tričko, stejně jako on to dělal tobě." Ona to udělá velice rychle a já stojím s nahou hrudí.
"Ukaž zda je má tak citlivé jako ty. Lízej a saj je1"
A ona to dělá - líže, saje, dokonce mě trochu I kousla. Trtochu to bolelo, ale více zrušilo. Jsem otázán, zda-li se mi to líbí a j... celá povídka |
... se hlavou opět k její kundičce a začal ji opět dráždit. Nyní jsem však zapojil i prsty a dal si záležet ještě více. Vytrvali jsem v této poloze asi čtvrt hodiny a pak na nás téměř současně přišlo vyvrcholení. Tak a teď konečně přišel vrcholní akt naší lásky. Uchopil jsem svůj úd do ruky a nasadil ho na okraj její jeskyňky. Potom jsem ho pomalu začal vsunovat, až jsem narazil na onu již výše zmiňovanou překážku. Velmi opatrně a velmi pomalu, abych ... celá povídka |
...ěž Vlasta změnila polohu a můj ocas se rázem ocitl v jejím análu a do její kundy se již cpal Petr. Cítil jsem, jak můj čurák naráží na Petrův a z Jitčiny piče začal vytékat proud její božské šťávy, kterou jsem chytal jazykem. Náhle jsem ucítil tlak na varlatech a vtom jsem prudce explodoval. Zároveň se mnou vybuchl i Petr a Vlasta vzápětí po nás. Když jsme vyčerpáním spadli na trávník, vytékaly Vlastě z piče naše mrdiny smíchané s její šťávou. J... celá povídka |