...s mi velice imponoval a já svolila a pozvala onoho muže, aby si přisedl. Popíjíme čaj a rozhovor se rozhořel do veselého vyprávění historek ze života. Dočista jsem zapomněla na svého přítele, který zřejmě učinil totéž. Navrhuji okořenit naší veselou debatu lahví vína, mlčky přikývneš a zamkneš mi ústa polibkem, tak nekonečně dlouhým, že mohu sotva dýchat. Začíná mi být zima, položím se na vlněnou přikrývku, která jistě tuší, že se na ní odehr... celá povídka |
...ut. Přitáhl jsem si jí k sobě a naše jazyky se propletly ve sladkém polibku. Zatímco jsme ochutnávali své rty, přejel jsem jí zlehka po vemínkách a ona mi na oplátku přejela přes rozkrok. "Tady ne. Vydrž to ještě chvilku," řekla a vydali jsme se ke statku.
Ještě jsem se nestihl ani pozdravit s tetou a už mě ta perverzní samička vlékla do stodoly na seno. Na nic nečekala a osvobodila své kozy, tričko skončilo někde na druhém konci stodoly. "Chci tě uvítat jak... celá povídka |
...když
dosedla, vyrazila krátký vzdech.
Stále bez slova se na mě vzpínala jako při jízdě na koni. Naše svaly byly napjaté, lehce jsme sténali a naše těla se chvěla
vzrušením. Jana byla stále rychlejší, její vzdechy silnější a výkřiky hlasitější. Nacházela se v absolutní extázi. Jejá hlava byla
vyvrácená dozadu, takže jsem mohl pozorovat její vzrušením sevřený obličej, její ruce se pevně držely mých ramen.
Najednou Jana ztuhla, můj úd ponoře... celá povídka |
...také trčely anténky. To už se Jitka položila na záda a já jí pomalu stahoval kalhotky. Objevila se její mušlička, pečlivě oholená, jen nahoře se vlnil úzký pásek světlých chloupků. Na tmavočervených lupíncích se třpytily kapičky rosy a šířila se z ní neodolatelná vůně jejího vzrušení. Poněkud jsem se posunul, pomohl Táni s kalhotek a poté zabořil jazyk do Jitčina skvostu. Projel jsem mezi závojíčky a věnoval se lesklému světlému poštěváčkovi, ... celá povídka |
...slasti najednou ještě nezažila.
Nasliněným prstem dráždil řiť a v rytmu prcání s ním pohyboval.
Pro ni to byl nádherný a neznámý pocit a záhy se dostavil další orgasmus.
Potom vytáhl svůj ohon z kundičky, nasměroval na anální otvůrek a začal tlačit.
Trošku ji to bolelo, ale když už v ní byl celý, tak bolest opadla.
Rukama jí zase masíroval poštěvák a vše bylo zase krásné. Najednou ho vytáhl z prdelky, v mžiku ji otočil čelem k sobě a už jí st... celá povídka |
...lí Tě to ?", ptala jsem se.
"Proč myslíš", řekl Petr a nepřestával si hrát s údem. "Já si neumím představit, že bych měla něco co se
tak zvětší", soukala jsem ze sebe. "To přece musí bolet."
"Naopak", skoro zvolal Petr a začal si dráždit úd rychleji.
Nutilo mě to sáhnout si na pohlaví a začít šíleně onanovat ale musela jsem se ovládnout. Stiskla jsem
nohy k sobě, jak to jen šlo. Jak si Petr jezdil rukou po penisu, postel se hýbala a já se hýbala na ní... celá povídka |
... tomu i prsty.
Začínám strašlivě křičet a zmítám se v nádherném orgasmu. Ted ležím, ani se nehýbám, jak jsem unavená. Po chvíli se zvedám a jdu se vykoupat, abych ze sebe smyla poť, sperma a milostnou šťávu, která mi teče po nohách.
Když se vykoupu, oblékneme se a jdeme domů. Tam nám připravím velkou večeři, abychom při milování nedostali hlad. Po večeři, když sklízím nádobí, Roman mě ohne přes stůl a vyhrne mi šaty. Kalhotky nenosím. Směji se, ... celá povídka |
...í Petr s rukou na mém klitorisu. Cítila jsem, že tuto hru nevydržím dlouho. Poklesla jsem v kolenou a nasedla na Láďův tlustý tvrdý úd. Vnikl do mne bez problémů a já jen cítila jak mne roztahuje a naplňuje. Zavzdychla jsem a ještě víc přirazila, vyšel mi vstříc a to mi téměř vyrazilo dech: "Šoustej mne!", přikázala jsem mu a ústy se přisála na Petrův horký žalud. Ostatní se zatím trošku stáhli, jen nás pozorovali, honili si údy a vzdychali. Láďa mne p... celá povídka |
...ch úst. Protože nebyla na takovou dávku připravená, téměř se zadusila množstvím, ale to co jí uteklo slízla jazýčkem a všechno postupně zpracovala. Po chvilce odpočinku si lehla na má chlupatá prsa a začala jazykem dráždit mé prsní bradavky. Abych se jí odvděčil, začal jsem rukou hladit její prcku a prstem zabloudil do kakaové dírky, která byla vlhká od minulého vzrušení. Otočil jsem ji do kleku a zezadu jsem do ní pronikl. Přitom jsem prstem nepřestával ... celá povídka |