...zoval nepopsatelnou rozkoš... Po pár minutách šéf přerušil přednášku a mrzutě oznámil, že si musí dojít do nedaleké kanceláře pro svůj laptop, a tak ať na něj počkáme... Mile rád, pomyslel jsem si a konstatoval, že teď přišla moje chvíle - jakmile šéf zmizel za rohem, prudce jsem vstal, Naominy nožky vyklouzly z mých trenýrek a já ji popadl za ruku a táhl jí na toaletu. Ani mi tehdy nevadilo, že můj obrovitý rozkrok vidí půlka restaurace, jenom jsem ji d... celá povídka |
...stažené džíny a začal ji laskat na poraněných místech. Byla natolik rozrušená, že rozevřela klín a J přestal s laskáním a pronikl do ní. Ozval se tak poslední výkřik této noci a podruhé tekla krev symbolizující život. Klára usnula. Stejně tak spoutaná Tereza. Když druhý den vyšlo slunce a ozářilo ten ostrůvek stromů uprostřed pole, spaly tam dvě mladé ženy, které měly za sebou největší noc svého života, na kterou určitě nezapomenou. Jedna ležela p... celá povídka |
...ytný sochor. Vždy, když jsem cítila, že je na kraji pochvy, rychle jsem na něj dosedla a první vyvrcholení na sebe nedalo dlouho čekat. Vystřídali jsme snad všechny polohy. Byla jsem oprcaná asi na sto způsobů, ale touha mé rozdělané kundičky po dalším orgasmu mé nutila k ještě zběsilejšímu tempu. Jednou rukou jsem honila ptáka a prsty se dotýkala napjaté kůže varlat. „Vyhoň mi ho... olízej žalud! Vyhoň mi pořádně ocas!" Svými zuby jsem jemňoulince okus... celá povídka |
...rál s bradavkama a pak ji začal sunout ruku po břiše pod kalhotky a začal jí je stahovat. Jana ho chytla za ruku a zašeptala mu počkej, neblázni, zajdu se podívat na Honzu. Než se zvedla znovu se ještě začali líbat a pak se začala upravovat. Já jsem potichu odešel do ložnice, lehl si a dělal jsem že spím. Za chvíli Jana tiše vešla do ložnice, podívala se jestli spím a tiše odešla. Na chvíli byla v koupelně a znovu šla do obýváku. Asi deset minut jsem ještě le... celá povídka |
...upl na světlo světa, překvapením gumu upustila. Vilém neměl nijak obrovský ocas, ale protože Kristýna nikdy neviděla dospělého muže v takovéto situaci byla překvapená. Stáhla slipy kompletně dolů a klekla si k němu. Vzala jeho penis do pravé ruky a pomalu začala pumpovat nahoru a dolů. Vilém jenom sténal slastí. Podívala se na něho a usmála se.
"Teda Vy máte krásnýho čuráka. A jak tvrdýho. Můžu ho cucat?"
Bil se na souhlas jenom usmál.
"Nikdy jsem TO nem... celá povídka |
...isa byla na svůj věk velmi vyvinutá, občas přišla do školy bez kalhotek.
Když jsme dojeli s autobusem na místo všichni jsem se ubytovali a šli jsem na večeři. Ráno mě však probudila bolest břicha . Šel jsem tedy za učitelkou, ta řekla abych si šel lehnou a že na dnešní výlet nepůjdu. Když všichni odcházeli na výlet dozvěděl jsem se že Denise také není dobře a zůstane v chatě. Spolu s ní zůstala v chatě ještě učitelka Eva. Všichni ostatní odešli na ... celá povídka |
... že po dlouhé a nezáživné době tu opět bylo období, kdy je procházka pražskými ulicemi dokonalou pastvou pro oči, neboť dívky a ženy odložily svoji zimní garderóbu definitivně hluboko do útrob šatních skříní a ke slovu se konečně opět dostaly námi muži tolik opěvované minisukně, průsvitné halenky (u některých odvážlivkyň dokonce i bez podprsenky), no prostě co si budeme povídat – radost pohledět.
Ten den jsem vypadl dřív z práce, protože jsem se ... celá povídka |
... doširoka rozevřeného otvoru, který zcela přestal klást odpor a pustil ji do sebe až na doraz.
"Ty jo, to bych nevěřil." prohlásil Honza a zíral na Marka, který měl do Jitky zabořenou ruku až po loket. "Tak jak ti je?" zajímala se Petruška a hladila vytřeštěnou Jitku po tvářích plných slz. Jitka se znovu rozklepala a celá zrudla. Bylo jasné, že to dlouho nevydrží. Marek s rukou párkrát škubnul a divoký Jitčin orgasmus málem rozboural vanu. Nabodnutá na jeho... celá povídka |
...e opřela o pracovní stůl za sebou, protože měla strach, že slabostí upadne. Chvíli na sebe mlčky zírali a pak Petr tiše řekl. "Chtěl jsem se tě zeptat na některé věci, ale teď už je to myslím zbytečné. Půjdeme dnes ke mně nebo k tobě?" Jen zvolna popadala dech a tak přerývaně odpověděla: "Nechám to na tobě, ale hlavně ať jsme tam co nejdřív." Otřel si ruku pokrytou bílými hustými kapkami o její plášť a zdvihl telefon, aby zavolal taxi.
Cvak. Sestra ... celá povídka |
...o kapsy. Shrnul si slipy pod varlata a penis - teď chráněný jen slabým plátnem kalhot - strčil do její ruky. Sevřela ho drobnými prstíky a začala masírovat s jistotou, která mu vyrazila dech. Pokud to šlo, vycházel penisem vstříc její dlani a s rukou pod jejím trikotem zašmátral k jejímu rozkroku. Lehce se prohnula a pokusila se roztáhnout stehna, ale na to, aby se do ní dostal prstem, to nestačilo. A tak alespoň hladil horce vhkou kundičku a poštěváčka, který bo... celá povídka |