...svůj nehet do mého žaludu. Já málem vykřikl bolestí a rozkoší zároveň, naštěstí byl šéf stále naprosto zaujatý svou přednáškou o japonském trhu cenných papírů. Naomi se stále dívala na šéfovi papíry, jen občas se potutelně usmála a hodila směrem ke mě svůj spiklenecký pohled. Po chvilce zasunula druhou nohu do druhé nohavice a sevřela tak můj penis mezi chodidly. Převalovala ho mezi nimi a kroutila s ním a já stěží ovládl rozkoš v utajitelných mez... celá povídka |
...čně si sáhla mezi nohy a začala si hladit kundičku. Po chvilce učitelka vše slízla a řekla, že mají začít všechny dívka pomalu masturbovat a ať se dívají. Protože byl můj penis ochablý, hbitě ho olízla a začala kouřit. Brzy se mi pak zase postavil.
Ta holka co byla u mně si měla lehnout na zem na záda. Já se pak položil na ní a učitelka strčila můj penis do její kundičky. Bylo to nádherně měkké a mokré. Pak jsem měl hýbat boky, abych vjížděl tam a... celá povídka |
...adit to Tomášovi a Petrovi alespoň báječnou snídaní. Nejdřív však zatoužila po horké sprše. Došla do koupelny a podívala se do zrcadla: „ Já tedy vypadám.“ Zesmutněla a raději se šla rychle osprchovat. Trochou pudru zastřela svou bledou tvář a hned vypadala lépe. Když chystala snídani, přišel Tomáš do kuchyně. „ Ahoj lásko, tak co, jak Ti je? Vypadáš moc dobře.“ Řekl Tomáš a dělal, že si pudru nevšiml.
„ Ale jo, jde to.“ Usmála se Lenka a po... celá povídka |
...le jejího výrazu jsem to dělal tak jak si to představovala. Pomalu jsem jel ústy po jejím těle a zastavil se až na lemu kalhotek, zprvu jsem jen tak zlehounka přes krajku líbal její vlhký klín, když si sama stáhla tu trochu látky a nabídla mi ten krásný pohled, nečekal jsem na nic a začal jí zpracovávat jazykem. Vzdychala a házela hlavou ze strany na stranu, skoro jsem se topil v její šťávě. Po chvíli jsem se přestal zabývat jejím rozkrokem a začal si hrát s je... celá povídka |
...ovávala doopravdy bohatě a já si neskutečně moc přál vidět Tě svlečenou. Dívat se na tvé nahé a pevné tělo, na úžasně něžná - při tom však tak svůdná ňadra, na upravené chloupky kolem ohanbí, jehož pahrbek je tak neuvěřitelně oblý, že si sám říká o to: „Vezmi si mě, mazli mě a miluj“. Tvá prdelka, kterou tak rád hladím, je kulatá, pevná, hebká a jako stvořená pro mé ruce. Ostatně často jsme si po milování, když jsme odpočívali ležíc n... celá povídka |
...í ho ještě teplý předala. Vzrušovalo mě to tak, že sem přišel zezadu k Pavlíně a strčil jí ho do zadku. Líbilo se jí to. Začala pořádně přirážet. Vzdychala velmi hlasitě, jediné co ji dokázalo přerušit byl orgasmus Blanky, který byl nepřeslechnutelný.Otočil sem se a viděl jak se Blanka zmítá v křečích z orgasmu.
Kečup toho využil a obrátil jí na břicho a začal jí ho rvát do zadku. To se Blance hrozně líbilo, dávala to najevo svým úsměvem a slo... celá povídka |
...o udělat co nejlépe a tak roztahuji její nohy a nutím ji do mírného podřepu, což otevírá její vyholenou a růžovou pičku. Všichni vidí jake se třpytí a lesknou, jak mokré jsou její pysky. Pak mám nápad - otáčím ji a nechám předklonit. Naši diváci tak mohou vidět všechno. Její krásný zadeček a čisťounkou dirku i její kundičku.
"Otevři ji", slyším a tak ji mýmy prsty rozevíraám. Ona při tom zavzdychá a vyšpulí zadeček ještě více aby bylo vidět ... celá povídka |
...e sáním. Jana začne rychleji dýchat a tak se věnuji i druhému prsu. Když i jemu jsem věnoval dost pozornosti, kleknu si na zem a pokračuji ve svlékání plavek. Každý odhalený centimetr je pokryt polibky mých úst. Naše těla se začínají rozpalovat. Už se objevují první chloupky. Už to nevydržím a plavky letí dolů. A jak se před mými očima objevují pysky kundičky, nejdříve je políbím a pak pomalu olíznu. Jana se oklepe a vystrčí pánev k mému obličeji. Vno... celá povídka |
...val se s jejím svatostánkem i jazykem. Šokoval mě poštěvák, připomínající penisek malého klučíka. Když jsem ho polaskal rty, svíjela se a vyjekovala. Krátce po sobě dvakrát vybuchla. Pak mě objím ala a vděčně líbala. Když zjistila, že se mi vrátila do penisu síla, zašeptala mi, že po tom, jak jsem ji nádherně potěšil, si zasloužím navštívit i její druhou dírku. Vsála penis do úst, jazykem mi stáhla předkožku, obalil žalud slinami, natočila se ke mn... celá povídka |
...ně vyčerpanej chlap. Bylo mi ho v onu chvíli snad i trochu líto. Za odměnu jsem ho hladila po tváři, hrudi i údu a byla jsem šťastná a spokojená. Tři orgasmy mi stačily, i když ke čtvrtému moc nechybělo.
Když si Radek odpočinul, slíbili jsme si, že nikde nebudeme nic vykládat a on bude chodit ke mně pravidelně. To se také stalo. Radek, souložnický začátečník, se brzy vyškolil na souložníka odborníka, tzv. Dupcingra, a když jsem potřebovala, vodil ke mně ji... celá povídka |