...e na mě budeš naštvaná."
"No, nebudu, a ani nemůžu. Já jsem zase šoustala s Pavlem."
"To jsem si oddechl."
"Já taky. Nepůjdem za nimi?"
Martina s Pavlem seděli před chatkou a zřejmě si už také všechno řekli. Došli jsme k nim a já si sedla k Pavlovi, zatímco Martin k Martině. Povídali jsme si o všem možném. Po obědě jsme si šli zabalit věci a chystali se domů. Dala jsem Pavlovi svůj telefon, ale nečekala jsem, že se ozve. Druhý týden po příjezdu do Prahy ... celá povídka |
...m. "Ano, lízej mě. Lízej můj klit. Chci vytéct do Vaší tváře." Zakřičela Kristýna a v tom okamžiku se udělala. Její svět vybouch. Ještě nikdy nezažila orgasmus a tak na to nebyla připravená. Jakmile odezněly vlny jejího orgasmu, věděla, že chce jeho ocas. Odvedla ho do středu místnosti a naznačila mu aby se položil na koberec. Strhla z něho košili a kalhoty a one se položil pouze ve spodcích. Posadila se na jeho lýtka a sklonila se k jeho pasu. Jazykem a zuby c... celá povídka |
...zrušeným hlasem. Jirka se pohnul dopředu. Iveta se otočila a vystrčila na něj zadeček. Předklonila se, rukou chytila Jirkovo penis a vsunula si ho do dirky. Byla ukásně mokrá a horká, jak dívčí vzrušené přirození má být. Číslo ve stoje, pomyslel si Honza překvapeně. Tohle jsem ještě nikdy neviděl. "Hlaď mě," vyzvala ho Iveta. Rozkročila ještě víc nohy a nabídla mu svou dirku., ve které byl Jirkovo penis. Honza vrhnul pohled na její prsa. Iveta si toho všimla... celá povídka |
...sy a cítil její omamnou vůni, která ho vždy dokázala odzbrojit.
Patrik už nemohl déle oddalovat svůj orgasmus. Ještě třikrát zarazil svůj Penis do análku a potom doslova zakřičel, jako raněné zvíře. Celou Dírku naplnil svým proudem bělavého semene a s hlavou zakloněnou vychutnával ten nepřekonatelný zážitek s vyvrcholení. Alice s hlavou položenou na polštáři začínala vnímat svět kolem sebe a v bříšku jí příjemně lechtalo. Všechny ty úchvatné p... celá povídka |
... To dospěla k svému orgasmu a já cítil, že je již připravená. Svlékl jsem jí kalhotky se sukénkou a následně jsem si ji jednou rukou přidržel a druhou chytil a zavedl do její mušličky svůj úd. Ten již byl plně nalitý krví a stál v pozoru, jako nikdy předtím. Měl, jak jsem očekával, dobrých dvacet čísel a já ho začal pomalu sunout hloub a hloub do jejího přirození. Opět se potvrdil jeden z mých předpokladů, že již nemůže být ve svém věku panna. Vsu... celá povídka |
...u ho rukavicí přes oteplováky masírovala. Museli sme už ale vystoupit, a tak mi ukázal na menší lesík mezi dvěma svahy. Jen sem kývla a už sme jeli. Hned jak sem tam dojela, vypla sem lyže a rozepla si kombinézu. Byl to pro něj asi šok, když zjistil, že pod kombinézou už nic nemám, jen své krásné tělo. Kombinézu jsem si stáhla až k lyžákům. Ani si nesundal mokré rukavice a už mě ohmatával. Naštěstí ho po chvilce napadlo, že s rukavicema to není vono. Pomal... celá povídka |
...i na ni, ale bylo jasné, že to dlouho nevydrží. Okamžitě jsme byli hrozně nadržení, začali jsme se vášnivě a zuřivě líbat a strhávat si šaty. Položil jsem Petru na kraj postele a klekl jsem si vedle. Začal jsem líbat a lehce jazykem lechtat její kotníky a pomalu jsem přecházel ke kolenům a pak po stehnech až k vlhkému otvoru lásky. Začal jsem hltat pramínky z její vytíkající studánky, kroužil jsem jazykem kolem naběhlého poštěváčku a hned jazykem zají... celá povídka |