...skyňka svírá tak pevně tvůj pyj že brzy i ty vnímáš příznaky vyvrcholení. Cítím jak mi stoupá krev do hlavy a spánky mi pulsují tak divoce až celá třesu. Tvůj penis naráží až na samé dno mojí kundičky a tvoje prsty mi nepřestávají dráždit lesklý a ztvrdlý poštěváček. Tak bouřlivě mi opečováváš mou dírku, že mám pocit, jako bych každou chvíli měla zešílet slastí. Vezmu si tvůj úd do pusy a několik okamžiků na to lačně hltám tu božskou... celá povídka ![]() |
...a k rybníku.
Po několika kilometrech jsme zahnuli na polní cestu a za chvíli jsme dojeli ke skupince skal, kde jsme zapar-kovali. V okolí sice bylo několik chat, ale Anna se bez rozpaků svlékla a vrhla se do jasně modré vody, jak ji pánbůh stvořil.
- Tak pojď! křičela na mě. Je to báječné!
Trošku stydlivě jsem se rozhlédl, ale zdálo se, že tam jsme opravdu sami, a tak jsem ze sebe shodil taky všechno a skočil jsem ze skály do vody. Odplavali jsme doprostřed velké... celá povídka ![]() |
...á se těšila k vodě. Než jsme vyrazili, podlehla jsem Frantově žádosti a v rychlosti jsme si dali jedno kolečko. Po příchodu k rybníku jsme byli dlouhou dobu sami mezi vrbovým houštím, protože místní omladina se zde scházela až odpoledne. Věnovali jsme se koupání a opalování. Leželi jsme na mělčině, když jsem na pičce ucítila Frantovu ruku. Pomalu se dostal pod kalhotky a prsty vnikly do štěrbiny. Chvíli mě vzrušoval a nato jsme se přesunuli na deku, kde pokr... celá povídka ![]() |
... vytékalo z úst na hrdlo a na ňadra.
"Alespoň ti porostou kozy!" usmíval se, když mi své semeno oběma rukama rozmazával po ňadrech a přitom je vlastně hnětl a masíroval.
Zvláštní pozornost věnoval velkým bradavkám. Nemohla jsem to už dál vydržet.
Uchopila jsem jeho zduřelý ocas a přitiskla ho na své přirození. Podsunul mi pod zadek polštář, údem mě polechtal na poštěváčku a nasadil jej na vchod do pochvy.
Celé mé tělo zachvátila třesavka nedočkavos... celá povídka ![]() |
...řišcích a stříkání nepředstavitelných dávek spermatu do mnoha kundiček a chtivých úst se všichni uvolněním zhroutili na podlahu a s hučením v hlavě odpočívali.
I já jsem se udělala. Podlehla jsem zcela atmosféře v pokoji a šíleným masírování střapečku jsem se bez přičinění muže dovedla až k rajským branám. Hrozně mě to pálilo, cítila jsem jak bolest, tak rozkoš, ale byl to opravdový erotický zážitek, který změnil můj náhled na sex.
Byla jse... celá povídka ![]() |
...é minutě zběsilého závodu se v mohutné křeči zhroutila naprosto vyčerpaná zpět na lůžko. Za pár sekund v sobě ucítila vybouchnout sopečný vulkán zaplavující její jeskyňku až po okraj. V témže okamžiku dosáhl orgasmu i Pavel, opřený o dveře. koupelny a pozorující celé představení s údem v ruce.
Jakmile se Sandra probudila, ležel Pavel vedle ní.
"Málem jsem tě s tím změněným hlasem a angličtinou nepoznala. Byl jsi skvělý."
"Co bych pro tebe milá... celá povídka ![]() |
...í svoje. Její rty byly teplé a vlhké. Naše jazyky se potkaly. Moje rouce jí také objaly. Byl to krásný, intenzivní pocit. Cítila jsem její prsa na svých a moje bradavky ztvrdly.. Náhle jsem cítila, jak její ruce přejely z mých zad dfopředu a pohladily moje prsa. "Jsou krásná," zašeptala, když se na chvilku odtrhla od mojich rtů. "Velká ale tvrdá." A znovu se její rty spojily s mými. Já jsem si dodala odvahu a také jí přejela na prsa, pod koupací plášť. I její... celá povídka ![]() |
...i i mou sexuální výchovu, proto mně nosila časopisy a publikace vydávané na toto téma pro dívky. Tak jsem měla možnost poznat dokonale své tělo. Mnohokrát jsem si před zrcadlem prohlížela podrobně svou broskvičku, která jemně zarůstala plavými chloupky, velké a malé pysky a malý poštěváček, reagující na doteky svou velikostí. Jedenkrát jsem ze zvědavosti začala prohlížet mámin noční stolek a objevila jsem lesklý, kovový vibrátor. Stáhla jsem kalhotky ... celá povídka ![]() |