...ndal můj penis, který byl nějak větší a tvrdší než normálně. Učitelka nás ale rychle zavedla do sprch a řekla, ať se omyjeme.
Po umytí jsme se všichni opět sešli v šatnách a chtěli se obléci, ale učitelka řekla, že máme ještě počkat a že nám něco ukáže. Děvčata si měla sednout do kroužku a já s učitelkou jsme byli uprostřed. Ona se zeptala, jestli některá z holek již viděla nahého kluka. Přihlásily se dvě že na obrázku, ale ve skutečnosti a... celá povídka |
...skat na poraněných místech. Byla natolik rozrušená, že rozevřela klín a J přestal s laskáním a pronikl do ní. Ozval se tak poslední výkřik této noci a podruhé tekla krev symbolizující život. Klára usnula. Stejně tak spoutaná Tereza. Když druhý den vyšlo slunce a ozářilo ten ostrůvek stromů uprostřed pole, spaly tam dvě mladé ženy, které měly za sebou největší noc svého života, na kterou určitě nezapomenou. Jedna ležela pod stromem a rukou se hladila ve... celá povídka |
...jsem ledabyle k naší návštěvě. Kývla a docela v pohodě a slušnosti jsme se k sobě přitiskli a odkroužili dvě písničky. Pak jsem si k sobě ještě víc přitiskl Katku a odtančil další tři, pak k nám přišla Jana a vytrhla mi Kat se slovy, že se mám jít napít, že už jsem se natrsal dost.Poslechl jsem ji a usedl do křesla. Po první písničce se Jana odhodlala trochu k sobě Katku přimáčknout. Nebránila se. Siluety tančících dívek se k sobě přitiskly a proti... celá povídka |
...ly na její ochlupení. Moje srdce tlouklo jako divoké. Její vnitřek
pohlcoval můj prst a já cítil její vlhkost. Pohyboval jsem prstem stále rychleji a rychleji. Začala boky kroužit dokola a slyšel
jsem, jak zrychleně dýchá a občas vyrazí slabý vzdech do mého ucha.
Její ruce se náhle přesunuly do mého klína, rozepnuly horní knoflíček na "kraťasech" a rozepnuly můj zip. Pak vnikly pod slipy.
Cítil jsem její, od vzrušení se chvějící, ruku, jak nahmatává m... celá povídka |
...is.
"Už, už budu!Píchej, rychle, rychleji, ještě, víc!" při rážela tak, že postel prožívala malé zemětřesení. Po ne celé minutě zběsilého závodu se v mohutné křeči zhroutila naprosto vyčerpaná zpět na lůžko. Za pár sekund v sobě ucítila vybouchnout sopečný vulkán zaplavující její jeskyňku až po okraj. V témže okamžiku dosáhl orgasmu i Pavel, opřený o dveře. koupelny a pozorující celé představení s údem v ruce.
Jakmile se Sandra probudila, le... celá povídka |
...myslím, že je příliš krátká při ohnutí. Předkloní se trochu, a samozřejmě, sukně je příliš krátká a k mému pčekvapení odhaluje, že je bez kalhotek. Její broskvička a zadeček koukají přímo na mě.
Odpovím tedy upřímě, že je poněkud krátká a ona mě požádá abych šel s ní zkusit jinou. Moje kalhoty jasně ukazují co ten pohled udělal a div že mi nepraskne zip na přiklopci. Jdu tedy za ní ke kabinkám a vstupujeme do jedné z nich. Okamzite za námi za... celá povídka |
...li nahoru do Petrova pokoje. Kluci pustili muziku a předháněli se ve vyprávění. Vyrušilo nás až volání k večeři. Rychle jsme zhltali své porce a znovu odešli nahoru. Po chvíli se vytratil Luboš a když se vrátil, nesl dvě litrovky vína. Připili jsme si a téma hovoru se začalo stáčet na kamarády, kamarádky a posléze i na sexuální zážitky. Seděli jsme na podlaze se zkříženýma nohama a já si všimla, že naproti sedící Roman delší dobu upřeně kouká pod m... celá povídka |
...žku a já s učitelkou jsme byli uprostřed. Ona se zeptala, jestli některá z holek již viděla nahého kluka. Přihlásily se dvě, že na obrázku, ale ve skutečnosti až dneska. Učitelka byla viditelně potěšena a začala vysvětlovat co je to sex a že muži, když je vzrušen se postaví penis, tak jako mě. Pak mi stáhla jemně předkožku, což mi udělalo velmi dobře. Pár děvčat to na mně poznalo a učitelka řekla, že to je správné a ukázala, jak mi udělat ještě lé... celá povídka |
...ch bradavkách přejela a potom začala honit a lízat s velkým nadšením. Já vyfasovala toho partnera, kterému jsem už jednou odmítla nechat si políbit ňadra. Moji kundu už měl projetou, teď jsem mu ji ale podle pravidel nabídla v plné kráse. Když se mezi lízáním zadíval na moje kozy, které nesměl podle pravidel laskat, zašeptal: "To je šílená hra, já už to snad nevydržím... lízej si je aspoň, když už já nesmím!" Sklonila jsem hlavu a začala si střídavě p... celá povídka |
...h a cítím čím dál tím větší chvění. Jsi vzrušená a krásná. Naše těla jsou teď jedno. Nádherná harmonie pohybů. Můj jazýček se dostává do tebe. Tiskneš mi hlavu stehýnkama k sobě. Líbám Ti stehna, kolena. Svými prsty vnikám hlouběji do Tebe. Chceš to. Hrozně moc to chceš. Začínáš mi vše opětovat. Nemohu se tě ale nasytit. Chci Tě víc a víc. Tvoje rozpálená kundička a tělo si o to říkají. Jemně ale opravdu jemně Tě koušu do bradavek. Máš ... celá povídka |