...ka (rozešli jsme se v dobrém, musela se stěhovat za prací). Nemám důvod ji nevěřit, protože jeho hlavní aktéry jsem poznal, a i ona byla jedním z nich. Ona, to znamená Monika, a oni, to jsou její dva bratři David a Dominik (dvojčata). Stalo se před čtyřmi lety.
Když byla Monika ve čtvrtém ročníku na gymnáziu (to jí bylo 17 let), byla dvojčata právě v prváku. Rodiče moudře rozhodli, že dvojčata v jedné třídě na střední škole rovná se problém, a tak ka... celá povídka |
...říkazu. Seděl jsem, že něco nebude dobře, a také, žene. Prý mám varlata příliš volná, a proto nařídila, abych si zase vzal roubík.
Netrvalo dlouho a již dopadly první rány na můj zadek, když jsem se trochu sklonil, zasáhla i špičku mého údu, a to byla bolest, že jsem se udělal.
"To jsi neměl dělat!" vykřikla.
Kolem krku mi připevnila obojek a za něj mě dovedla do ložnice. Musel jsem jí líbat i lízat kundičku. a když nebyla spokojená, tak dopadl bičí... celá povídka |
... která si právě zvedala tričko přes hlavu. "Zůstaň tak!" zastavil pohyb Terezy S. Klára instinktivně položila své volné ruce do bolavého klína, J ukončil výprask a odhodil bič z kopřiv, jehož základ tvořil mladý proutek růže. Mezi tím S obepnul pas Terezy svým páskem a dovedl ji k nejbližšímu stromu. P ji ke stromu přivázal za ruce, které měla nad hlavou. Tereza stála připoutaná ke stromu, bez jediné známky protestu, kapitulovala. "Jseš taky panna?" zjiš... celá povídka |
...výšila své úsilí. Sotva přišla erekce, neztrácela čas, v podřepu mě obkročila a už si cpala penis do kundičky. Svezla se na kolena, dosedla a lapavě nadechla, v zarudlém obličeji se jí objevil výraz blaženosti. Byl jsem na vojně v Lukavé druhým rokem. Ten první nestál za moc, nebylo to velké městečko a dívenky, ochotné utěšit nebohého nadrženého vojáčka, byly obsazené, nebo jsem neměl štěstí.
To se na mne usmálo až k podzimu v podobě Gity. Byla čí... celá povídka |
...la k análu. Netušil jsem, že to půjde tak snadno, a to i přesto, že v jejím análku bylo pěkně těsno. Ale Eva statečně vyrážela proti mému ocasu. Za pár okamžiků už moje koule opět v křeči vyvrhovaly spermie do jejího zadečku. Nevím, kde se to ve mě bralo, ale Evě to teklo ven a stékalo to po nohách dolů. Když jsem dokončil svoje dílo, Eva mi ho jemně políbila a odvedla k umyvadlu které bylo za rohem. Tam mě opláchla. Pak sebrala ze země oblečení a se slo... celá povídka |
...tmavý flek. Měli jsme diváka..." řekl jsem jako by nic Martě.
"Cukla sebou a podívala se k okénku. Dědek si právě nešťastně ždímal nohavici.
"Ty prasáku!" zaječela Marta a ani nevím jak, byl jsem z ní , venku a ona napůl nahá, ale úplně rozběsněná lezla z vozu ven. Začal jsem se smát.
"Dej mu tohle na památku..." řičel jsem smíchy a podával jí prezervativ s mým spermatem, který jsem si zatím stáhl. Možná, že ani nevěděla, co dělá, ale vzápětí le... celá povídka |
...ačal bičovat její prdelku. Zatímco Monika sténala rozkoší, David zíral s vykulenýma očima a začal se hladit po poklopci. Zeptal jsem se ho, jestli si to chce taky zkusit. Monika protestovala, že se hrozně stydí, ale David neváhal ani vteřinu vyskočil a začal Moniku bičovat. Bičoval jí opatrně jen přes zadek, ale já jsem nevydržel a pobízel ho, ať přidá a ať jí zkusí švihnout trochu taky zespoda přes její otvírající se a víc a víc vlhnoucí kundičku.
Tr... celá povídka |
... i v rámci firmy existovala určitá konkurence. To, že jsem se do ní zamiloval, netrvalo ani měsíc. Okouzlila mě nejen duševně, ale i fyzicky. Má krásnou, na svoji výšku přesně štíhlou postavu, dlouhé havraní vlasy a ten nejlaskavější a nejněžnější úsměv, jaký jsem kdy viděl. Až do letošního května jsme byli jen přátelé, ona ovšem věděla velmi dobře, jak moc ji miluji – poznal by to i slepý. První květnovou sobotu letošního roku se stalo to, o če... celá povídka |
..., víš?“ A s pevným stiskem jsi mi obnažila žalud, který se již leskl vlhkostí a byl naběhlý až k prasknutí. Nechtěl jsem zůstat pozadu a projel Ti prstem Tvou škebličku, která se sama pootevřela, jako by mě zvala dál. Byla už tak úžasně vlhká! Zamířil jsem k Tvému klitorisu a Ty jsi se vzepjala proti mému prstu. Začal jsem ho laskat a jemně mačkat mezi palcem a ukazováčkem. Můj kolík zatím jemně, ale důkladně, zpracovávala Tvá levá ruka. Honila jsi mi... celá povídka |
...ně už nás bylo jenom pět a jeden kluk pozval tři nejhezčí krasobruslařky. Já sem to nevěděl a zrovna jsem byl nahej. Dvě z nich se začali smát, ale jedna se v údivu ironicky zeptala: "To mají všichni hokejisti tak malý péra?" Ondra ji popuzeně odpověděl: "Si jenom myslíš, tenhle je nejmenší!" "Tak to jo," a se smíchem radši odešli.
9.4.1998 - Dva dny jsme byli na turnaji na Slovensku. Byl jsem na pokoji s Kájou, Markem a Honzou. Z nich se mi líbil jenom Kája. P... celá povídka |